Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 03, 14:35)
Stikline tas ranksluostis ar kas ten geltono  unsure.gif

Žinau, žinau beryšio...čia šiaip pagautas momentas netyčia ax.gif dar toli man iki puikių kadrų, taigi lendu atgal į pogrindį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 07 03, 14:49)
Žinau, žinau beryšio...čia šiaip pagautas momentas netyčia  ax.gif  dar toli man iki puikių kadrų, taigi lendu atgal į pogrindį  cool.gif

nesvaik ir niekur nelysk. Gi sitam skyrelyje mokaisi, o ne- talpini parodinius darbus mirksiukas.gif

Saulės pūga- sveikinimai clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 03, 14:57)
nesvaik ir niekur nelysk. Gi sitam skyrelyje mokaisi, o ne- talpini parodinius darbus mirksiukas.gif

Na gal išlysiu kada nors, kai įsigysiu išsvajotąjį veidrodinį fotiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 07 03, 15:04)
Na gal išlysiu kada nors, kai įsigysiu  išsvajotąjį veidrodinį fotiką  biggrin.gif

Nedink- tikrai mirksiukas.gif o kol isigysi veidrodinuka, fotografuok, fotografuok ne su veidrodiniu, prisijaukinsi kompozicija, prisijaukinsi sviesa, spalvas.. ir jau kai turesi veidrodini, busi daug ismokus ir galesi "kept" ledines fotografijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 07 03, 15:04)
Na gal išlysiu kada nors, kai įsigysiu  išsvajotąjį veidrodinį fotiką  biggrin.gif

nezyzk mirksiukas.gif čia iš serijos "o jei turėčiau tą ar aną, va tada tai jau fotografuočiau". kodėl nebandai išspaust maksimumo iš savo muilinės. dejavu ilgai fotografavo su muiline thumbup.gif . beje turim ir atvirkštinių pavyzdžių, kai žmonės turėdami geriausius veidrodinius, nieko doro neparodo.

P.S. jei turėtum veidrodinį, koks tas kadras būtų? lygiai toks pat. šuo tas pats, aplinka ta pati, rankšluostis tas pats. na, kokybė gal kiek geresnė, bet tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 liepos 2008 - 14:25
Išmokti fotografuoti - mano sena, bet dar neišsipildžiusi svajonė smile.gif
Atsakyti
Pricitavau nuo ryto, bet parasyt nespejau, tai dabar rasysiu tiek kiek buvau pasizymejusi.

Vakar praleidau Bald Nomad eskalatorius. Tai labai pritariu fotolamai, kad sitoje vietoje minia zmoniu, vaziuojanciu tais eskalatoriais su ilgu islaikymu atrodytu super. Toks industrinis kadras, jau net isivaizduoju smile.gif

Aciu visiems komentavusiems mano nuotrauka.

QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 02:10)
Opa, tu ir nebuvai išėjus į kitą temą, o po to atsiradus smile.gif
Aha, 50'tukas smile.gif Užtai ir negaliu smulkiau parodyt. Be to ir mintis - daug mažų atskirų pasaulėlių, o ne vienas stambiu planu.
Nu jo, galvytė čia nepamaišytų smile.gif O šiaip - nuotaikingas šypsniukas.

Oi, Degute, ne, atostogas dariau, po susiskaldymo buvau nusprendusi palaukt kad viskas nusistovetu ir paziuret kaip seksis man paciai pro- (ar re-) gresuot. Grizau mokintis, taigi isvada aiski biggrin.gif

Labai patiko tavo kadras, dar karta 5 duociau.

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 08:05)
Opa, saulyte, atsiprasau...sioje temoje taves nepamaciau, nuejau praeitos temos paskutinius puslapius paziuret...Nu faina, kad grizai rolleyes.gif  Dabar beveik visi namie jau biggrin.gif Patiko malunai ir portretukas(kuri jau maciau kai kur). Portretukui keletas kabliuku- man asmeniskai kiek pilkokas...Kad pakausi nukirpai nebarciau(ir as karpau- ne paslaptis biggrin.gif ), bet kadangi siame kadre gana daug megztuko, tai nekapota galva butu geriau mirksiukas.gif

Na ir ka man su tuo pilkumu daryt? Einu pabandysiu kazka isgaut is jos.
Pasidalinkite patirtimi, kaip graziai apdirbti nuotraukas, o tai jau baisu su maniskem...

Ir dar del centrines kompozicijos, tiesiog tokiai pozai ji man pasirode priimtiniausia. Na o bet taciau, zinau, kad tai nera geriausia... blush2.gif

Einu skaityt temos toliau, nes vakar vos neprazilau, kai vakare prisedau ir uz 2 dienas visa tema turejau pakomentuot doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 03, 15:20)
nezyzk  mirksiukas.gif čia iš serijos "o jei turėčiau tą ar aną, va tada tai jau fotografuočiau". kodėl nebandai išspaust maksimumo iš savo muilinės. dejavu ilgai fotografavo su muiline  thumbup.gif . beje turim ir atvirkštinių pavyzdžių, kai žmonės turėdami geriausius veidrodinius, nieko doro neparodo.

P.S. jei turėtum veidrodinį, koks tas kadras būtų? lygiai toks pat. šuo tas pats, aplinka ta pati, rankšluostis tas pats. na, kokybė gal kiek geresnė, bet tik tiek.

Tai vat pogrindy ir bandysiu kažką spaust biggrin.gif Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
į katinų šeimos albumą smile.gif

eh?.... na, ne mano tai darbas!!!! ne mano!!!!!!!... vis tiek netiki?

user posted image
Atsakyti
parodysiu senei dar su muiline daryta nuotrauka... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 liepos 2008 - 15:09
QUOTE(sayonara @ 2008 07 03, 16:03)
o kodėl ją rodai? 4u.gif

nezinau seip... gal but kritikos laukiu... tik ne labai ziaurei nes as neprofesionalas biggrin.gif
Atsakyti