Pricitavau nuo ryto, bet parasyt nespejau, tai dabar rasysiu tiek kiek buvau pasizymejusi.
Vakar praleidau
Bald Nomad eskalatorius. Tai labai pritariu fotolamai, kad sitoje vietoje minia zmoniu, vaziuojanciu tais eskalatoriais su ilgu islaikymu atrodytu super. Toks industrinis kadras, jau net isivaizduoju
Aciu visiems komentavusiems mano nuotrauka.
QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 02:10)
Opa, tu ir nebuvai išėjus į kitą temą, o po to atsiradus
Aha, 50'tukas
Užtai ir negaliu smulkiau parodyt. Be to ir mintis - daug mažų atskirų pasaulėlių, o ne vienas stambiu planu.
Nu jo, galvytė čia nepamaišytų
O šiaip - nuotaikingas šypsniukas.
Oi,
Degute, ne, atostogas dariau, po susiskaldymo buvau nusprendusi palaukt kad viskas nusistovetu ir paziuret kaip seksis man paciai pro- (ar re-) gresuot. Grizau mokintis, taigi isvada aiski
Labai patiko tavo kadras, dar karta 5 duociau.
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 08:05)
Opa, saulyte, atsiprasau...sioje temoje taves nepamaciau, nuejau praeitos temos paskutinius puslapius paziuret...Nu faina, kad grizai
Dabar beveik visi namie jau
Patiko malunai ir portretukas(kuri jau maciau kai kur). Portretukui keletas kabliuku- man asmeniskai kiek pilkokas...Kad pakausi nukirpai nebarciau(ir as karpau- ne paslaptis
), bet kadangi siame kadre gana daug megztuko, tai nekapota galva butu geriau
Na ir ka man su tuo pilkumu daryt? Einu pabandysiu kazka isgaut is jos.
Pasidalinkite patirtimi, kaip graziai apdirbti nuotraukas, o tai jau baisu su maniskem...
Ir dar del centrines kompozicijos, tiesiog tokiai pozai ji man pasirode priimtiniausia. Na o bet taciau, zinau, kad tai nera geriausia...
Einu skaityt temos toliau, nes vakar vos neprazilau, kai vakare prisedau ir uz 2 dienas visa tema turejau pakomentuot