Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Kažkaip niekas ND balų nebesuskaičiavom doh.gif Įsivaizduoju kaip nugalėtojui dabar nejauku, nei pasigirt nei ką tongue.gif

Taigi nugalėjo foto "Pliumpt"- 40 balų.
Antroje vietoje "Byrantis vanduo"- 29 balai

Sveikinimai nugalėtojai (-ui) 4u.gif Įdomu kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 02, 10:32)
user posted image

Viena geriausių paskutiniu metu matytų nuotraukų. Bravo!
Atsakyti
fotolama, pirkau sita Pentax 55-300mm f/4 - 5.6 D. vakar truputi pazaidziau, siandien paziuresiu ka gavau. Tavo koncertines nuotraukos labai ekspresyvios, nuotaika jaucias, tikrai galetu daugiau savo nuotrauku deti.
Bitute, aciu uz komentara, man labai tas pilkas jb kliuna. Tavo nuotrauka su dirigentu puiki, bet speju sekunde anksciau, kol jis nebuvo atsisukes, bet beveik tobula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 07:05)
Noriu pagirti laputaite... spejau uzmatyti nestukes nuotraukas ir labai noriu suzinoti apsvietimo salygas ax.gif 

Ačiū 4u.gif
Apšvietimui naudojau du paprastus blicus su skėčiais.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 02, 20:41)
O as dedu nuotrauka kritikai smile.gif
Ma man cia idetoje patinka kontrastas, bet fotokudrojnaturalesne foto smile.gif siaip labai silta, labai gyva, patinka man, kadravimas irgi smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 07 02, 21:24)
kadangi tai yra ND ir po jais nerašom vardų/nickų, tai kokio reikalo ją reikia rodyti čia temoje ar dėti kituose tinklapiuose? Namų darbų prasmė, kad tu juos darai pats vienas namuose, o jau ar gerai padarei nuspręs kiti. Man pritarė tikrai nevienas ir bendrai buvo nuspręsta parašyti tą punktą į taisykles  mirksiukas.gif  Ar atsiras tokių kurie tą atsimins  g.gif
As sutinku, bet tikrai, tuomet gaunasitaip dviprasmiska, nes kaip Smiltis minejo, daug ka gailma atpazint is vaiku, kad ir is fotiko parametru. gal vis tik reik naikint ta punkta..

QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 00:01)
Knisineju ilgojo savaitgalio kadrus.
Man vaiko veidas susilieja smelio spalva, truksta kontrasto, nera apsvietimo, matau 2mati o ne 3mati vaizda smile.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 07 03, 00:48)
Dėl bendro vaizdo įmetu kelias a la reportažas iš Joninių.
Patinka spalvos..pagautos emocijos, nepatinka tas dvigubas remas, uztektu viengubo, nes nuotraukose jau ir taip daug elementu smile.gif ir nepatinka, kad labai dideles idejai biggrin.gif
Atsakyti
žinot, aš visiškai ryža blondinė
man su fizika sunku, gal kas galit pažiūrėjęs papasakoti, kam naudojamas šitas objektyvas ir ar geras ir t.t.
http://www.sergita.l...p?productID=168
Atsakyti
Degute, norejau viesai atsiprasyti 4u.gif uzviriau as ta kose su tavo darbu unsure.gif Jis tikrai puikus, ir kai pamaciau kad jis Kudroje, taip pasidare gaila kad del taisykliu balsuoti negaliu doh.gif Nes jis vienintelis man ir buvo vertas pirmos vietos 4u.gif Tu kaip parasiai kad is temos galima buvo deti darbus, tada visai pasimeciau, juk tikrai, kiek kartu taip buvo doh.gif
Del to nelemto punkto doh.gif kazkodel visa laika galvojau kad jis buvo unsure.gif Gal tikrai istrinti ji reikia, kad kai kazkas nori, tegul deda darba kur nori smile.gif Ir nepagalvok kad as is pikcio taip padariau ar is pavydo schmoll.gif Tikrai labai gerbiu tave kaip fotografe 4u.gif ir man tavo stilius nepakartojamai Degutiskas 4u.gif

P.S. o kodel darbai nepasirasyti ND unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 03 liepos 2008 - 11:05
QUOTE(Anasko @ 2008 07 03, 12:02)

Baik, Anasko, nėr čia ko atsiprašinėt. Tikrai negalvojau apie jokius pykčius. Punktas tai yra, kurį aš ignoravau. Bet gal tu vienintelė ir laikeisi tų taisyklių sąžiningai - net nebalsavai ir anksčiau. Tik vat nesuprantu, kam? Juk nieko nekeičia autoriaus pamatymas. Juk čia apskritai dauguma mūsų esam net ne pažįstami, pasislėpę no nic'ais.
O už stilių tai ačiū wink.gif Na, pati tai dar nemanau, kad turiu kažkokį stilių, dar blaškausi pirmyn-atgal.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 12:18)
Tik vat nesuprantu, kam?
Kad as pati zinociau doh.gif g.gif biggrin.gif Gal bijau buti subjektyvi, stengiuosiu net i exifo puse neziureti. Tikrai.
O stiliu savo turi mirksiukas.gif gali nesiblaskyti irnesakyk.gif tu matai pasauli ne taip kaip mes, matai savaip 4u.gif Ir man tavo pasaulis labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 03, 12:37)
Kad as pati zinociau doh.gif  g.gif  biggrin.gif Gal bijau buti subjektyvi, stengiuosiu net i exifo puse neziureti. Tikrai.

Ak kaip tik paržiūriu exif'us (mažai jų paskutiniu metu..) - visad įdomu parametrai.
Pasižiūriu fotiką, kartais primetu, kas su juo fotkina. Bet tai visai neturi įtakos balsavimui - juk vertinam foto.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 03, 11:02)
Del to nelemto punkto doh.gif  kazkodel visa laika galvojau kad jis buvo unsure.gif Gal tikrai istrinti ji reikia, kad kai kazkas nori, tegul deda darba kur nori smile.gif

O ar yra dar koks nors to punkto tikslas? Isskyrus, kad pamates kitur, autoriu atpazisti... g.gif
Jei nera, tai gal isbraukim ji ir bus rami galva
Atsakyti
Uz isbraukyma ziuriu dauguma bigsmile.gif du zmones uz ji smile.gif (antra as jei ka, bet man neprincipingai mirksiukas.gif tiesiog labiau del savo subjektyvumo ) Manau kad teisybe nugales 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 03 liepos 2008 - 12:07