Aš po nerealaus koncerto, dar nesimiega, tai paskaitinėjau
QUOTE(Stikline @ 2008 07 02, 17:04)
Gal reikėjo kiek pakirpti iš dešinės, tada nesijaustų to virtimo? Nes pgl kairę tai negriūna. O bandėt šią veislę profiliu fotkint? visiškai blogai
nėr pas juos profilio
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 02, 19:41)
O as dedu nuotrauka kritikai
Gražiai gavosi momentas
Bet antrasis variantas kažkaip mielesnis. Kas kliūna - tai juoda spalva plaukuose - susilieja jau.
QUOTE(Getter @ 2008 07 02, 20:24)
Prisipažystu
iniciatorė buvau aš
kadangi tai yra ND ir po jais nerašom vardų/nickų, tai kokio reikalo ją reikia rodyti čia temoje ar dėti kituose tinklapiuose? Namų darbų prasmė, kad tu juos darai pats vienas namuose, o jau ar gerai padarei nuspręs kiti. Man pritarė tikrai nevienas ir bendrai buvo nuspręsta parašyti tą punktą į taisykles
Ar atsiras tokių kurie tą atsimins
Jei yra pageidavimas to punkto atsisakyti- prašom, niekas gi nedraudžia (bet man asmeniškai patinka kai nžn kas autorius
)
Na, juk nieko nekeičia autoriaus žinojimas. Be to, ne kiekvienas naršo po kitus psl. Tos dvi, kartasi trys savaitės yra pakankamai ilgas tarpas. Aš tai neturiu tiek kantrybės
Nžn, kaip kiti
Opa, tu ir nebuvai išėjus į kitą temą, o po to atsiradus
QUOTE(Opa @ 2008 07 02, 21:43)
Degute, tavo lasiukai, visas gyvenimas. Negi cia su 50-uku?
Aha, 50'tukas
Užtai ir negaliu smulkiau parodyt. Be to ir mintis - daug mažų atskirų pasaulėlių, o ne vienas stambiu planu.
QUOTE(Opa @ 2008 07 02, 23:01)
Knisineju ilgojo savaitgalio kadrus.
Tik nemuskit del nupjautos galvos
Nu jo, galvytė čia nepamaišytų
O šiaip - nuotaikingas šypsniukas.
QUOTE(fotolama @ 2008 07 02, 23:48)
Dėl bendro vaizdo įmetu kelias a la reportažas iš Joninių. Geriausiu atveju į My Pictures tinka
Na, su pirma tai viskas tvarkoj, ryškumas yra, triukšmai nemaišo.
Antroj fokusas į gitarą, žiūrisi maloniai. Spalvos geros. Nžn, ko pačiam nepatinka.
Trečia ketvirta judesy, bet juk nepaplaukusios. Juk koncertas, nėr ko norėt statiškų vaizdų. Žiūrisi abi gerai, triukšmai nemaišo, spalvos liuks.
Su penkta irgi viskas gerai - atsipalaidavęs, įsiklausęs į gitarą, svarbiausias elementas- gitara - ryškus. Nu viskas labai gerai.