Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Getter, kaip tavo kraustymaisi???

Mielos pabegeles- parvykusios, prasom cia uzsukt ne tusciom. smile.gif wyshnia, sveikinu tave su zalios nuotraukos laimejimu. 4u.gif

O as dedu nuotrauka kritikai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 02, 18:34)
Raige, kaip manai,  i tavo tasiuka penktas su trim objektyvais tilptu? Apie 70 - 200mm nekalbu, pora fiksu maziausiu ir placiakampis sakykim g.gif Visai patiko man tavo slingas, patogesnis uz Lowepro atrodo g.gif

Žinok reiktų matuotis jei yra galimybė, bet manau tilptų. Ten su tom mobiliom pertvarom pasidaro trys skyriai. Į tą ilgiausią dėtum fotiką su vienu iš objektyvų, o daugiau kitus objektyvus.
Pasikeist objektyvus nerealiai patogus - persikeli jį ant pilvo, atsidarai ir vos ne kaip ant stalo viską susitvarkai, ner jokio pavojaus kad kas kur nukris, iškris ir t.t. O dar man stiliovas jis biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif persikraustėm puikiai, bet raumenis ir kaulus nuo visko (dazymo, valymo ir tvarkymo) taip skauda, kad jaučiu net fotiko rankose nenulaikyčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 07:54)
bet taip niekas ir neprisipažino ar buvo diskutuota kada dėl tokios sąlygos ir kas ją sugalvojo  g.gif

Prisipažystu biggrin.gif iniciatorė buvau aš tongue.gif kadangi tai yra ND ir po jais nerašom vardų/nickų, tai kokio reikalo ją reikia rodyti čia temoje ar dėti kituose tinklapiuose? Namų darbų prasmė, kad tu juos darai pats vienas namuose, o jau ar gerai padarei nuspręs kiti. Man pritarė tikrai nevienas ir bendrai buvo nuspręsta parašyti tą punktą į taisykles mirksiukas.gif Ar atsiras tokių kurie tą atsimins g.gif Jei yra pageidavimas to punkto atsisakyti- prašom, niekas gi nedraudžia (bet man asmeniškai patinka kai nžn kas autorius smile.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 18:59)
Žinok reiktų matuotis jei yra galimybė, bet manau tilptų. Ten su tom mobiliom pertvarom pasidaro trys skyriai. Į tą ilgiausią dėtum fotiką su vienu iš objektyvų, o daugiau kitus objektyvus.
Pasikeist objektyvus nerealiai patogus - persikeli jį ant pilvo, atsidarai ir vos ne kaip ant stalo viską susitvarkai, ner jokio pavojaus kad kas kur nukris, iškris ir t.t. O dar man stiliovas jis  biggrin.gif

Na kad stiliovas tai tikrai biggrin.gif O matuot tai nelabai kur galiu - galvojau e-bejui ieskotis g.gif Labai man svarbu, kad svoris pasiskirstytu, sunku nebutu ir kad objektyva pasikeisti lengva butu. Na jei uz padoria kaina rasiu, pirksiu, o jei ne, tai gal bus proga i kokia spec. parduotuve uzsukti smile.gif Aciu uz nuomone smile.gif

Stebukle, aciu uz sveikinimus 4u.gif Veliau parasysiu apie tavo nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 02 liepos 2008 - 19:33
Po ilgu dvasiniu ir visokiu kitokiu kanciu nusipirkau as "zoomini" objektyva, aciu fotolamai uz patarimus smile.gif
Idomus komentarai nuotraukai del zmoniu - as tuos eskalatorius fotkinau butent taip, kad zmoniu nebutu, kad but tik abstrakcija, bet kiek zmoniu - tiek nuomoniu, tikrai reiks sugrizti. g.gif
Atsakyti
Na va, malonu matyt tiek veidu ir vardu 4u.gif
Pabandysiu parsibegt, jei ka pamirsiu - muskit, taisysiuos ax.gif

Gaziulkos serija ankstesnej temoj tokia savotiska, o patiko paskutine labiauisai, berniukas tarp saku. Gyva ir nuotaikinga.

Peppi serija. Visai kitaip, nei buvau ipratusi matyti tavo kadrus. Ir koks j/b, mmm. Isduok paslapti, kaip verti? Ir dar, cia fotkinta su Sigma? Is visu labiausiai miegantis is kojugalio nufotkintas vaikiukas, kur daugelis sake kad pedos nesvarios. Man tai pats pats smagiausias - ir rakursas, poza, kompozicija. Lyg siek tiek i desine virsta, bet dabar jau nebepasakysiu ar taip. Geros keliones 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 02, 01:02)
O Bitele ir Wysniuk[B](wyshniukui gromatele esu skolinga zinau zinau...gal sivakar prisesiu kaip malonu cia jus matyti thumbup.gif  thumbup.gif  Smagu, kad ir [B]Westa grizo thumbup.gif  Ir labai labai tikiuosi, kad Anasko atosotogos neuztruks ilgiu nei savaite ax.gif

g.gif manes nieks nepastebejo biggrin.gif beje, skolinga ir as gromatele...

Stebukles mergyte, labai gaila kad nefokuse, toks mielas kadras, tikrai

Sea, pirmoji labai silta ir jauki fotografija, grazus j/b, noreciau tokia turet savo albume. Antroji nelabai. Peizazas - uzburiancios spalvos.

Grethen, jau per velu komentuot, bet patiko kirptasis variantas.

Smiltis, tavo mergina grazuole, isnaudok ja. Apie sia apsneketa jau, bandyk dar.

QUOTE(sayonara @ 2008 07 02, 08:13)
kas čia per velniava su tais senbuviais? biggrin.gif
kaip Amerikos lietuviai kokie biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 02, 08:57)
nieko naujo neturiu. todėl rodau senokai pagautą kadrą. veiksmas vyko vos kelias akimirkas. kai jie pamatė, kad fotografuoju, išsiskirstė  biggrin.gif . bet momentas man lig šiol labai mielas, nors ir su trūkumais.
user posted image

Bite maja, toks smagus, dinamiskas kadras. Visai isidrasinai gatveje, kaip smagu.

Degute, tavo lasiukai, visas gyvenimas. Negi cia su 50-uku?

Raige, o kiek toks tasiukas atsiejo? Labai jau patraukliai cia apie pripasakojot.

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 02, 19:41)

Stebukle, pati akimirka labai patiko, fokusas - neokusas irgi cia kaip ir tinka, bet va pats apdirbimas man kazkiek kliuva. Zandukas toks kaip padeges atrodo, bet galiu klyst del monitoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 02, 21:43)

g.gif manes nieks nepastebejo  biggrin.gif

Stebukle, pati akimirka labai patiko, fokusas - neokusas irgi cia kaip ir tinka, bet va pats apdirbimas man kazkiek kliuva. Zandukas toks kaip padeges atrodo, bet galiu klyst del monitoriaus.

unsure.gif ph34r.gif dry.gif ar tikrai? Ar c-girl?

Man dabar veido valymo liga uzejus. Cia va nevalytas veidas, gal geriau?
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=

Atsakyti
Opa, LT jis kainuoja apie 470, o ebay as pirkau uz mazhdaug 350 su visais mokesciais.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 02, 22:17)
unsure.gif  ph34r.gif  dry.gif ar tikrai? Ar c-girl?

Man dabar veido valymo liga uzejus. Cia va nevalytas veidas, gal geriau?
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=

Stebukle, kam reikejo, tas pastebejo bigsmile.gif As gi siaip tik... blush2.gif

Zinai, vis tik sioje, kuri temoj, kazka esi pridirbusi su apdirbimu, viskas lyg paplaukia. Jei tai butu mergina su veido nelygumais, tai sakyciau tik uz kad veida siek tiek patobulint, bet va kudrinis tavo mergytes variantas superinis. O kadras juk tas pats?

Raige, aciu. O tu siunteisi kaip suprantu ne i Lietuva? Reiks ir man pasiciupinet ji, nes atrodo labai patraukliai.
Atsakyti
Opa, į Lietuvą, į Lietuvą, kur daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 22:46)
Opa, į Lietuvą, į Lietuvą, kur daugiau  biggrin.gif

biggrin.gif visada maniau kad tu is uzjurio biggrin.gif

Knisineju ilgojo savaitgalio kadrus.

user posted image

Tik nemuskit del nupjautos galvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 02 liepos 2008 - 22:03
QUOTE(Opa @ 2008 07 02, 22:01)
biggrin.gif  visada maniau kad tu is uzjurio  biggrin.gif

Knisineju ilgojo savaitgalio kadrus.

user posted image

Tik nemuskit del nupjautos galvos  doh.gif

miela. ir tos rankytes man patinka, kad ir smelyje tirpsta, ir kartu fokusas ties jom issisklaido
Atsakyti