O, Peppi, sveikinu su pirkiniu. Ash esu nepagydoma KATA gerbeja. Turiu va tokia:
vienas sekmingiausiu mano pirkiniu. Lietuvoje brangoka, pirkau ebay.
Sveiki
Jėtau, tempai vėl padidėjo, teik daug foto pridėta, tikrai visų nesugebėsiu pakomentuoti. Tad pagirsiu dvi, kurios man l.patiko, tai Degutės lašeliai ir sea_ spalvos Gaila, kad paskutiniu metu fotografija apleido mane...arba tiksliau aš ją dar ir interneto namie nėr. Įmetu vieną foto iš vakarykščio pasisvečiavimo...kažkaip ji man kreivoka, nors su picasa bandžiau tiesint, bet labai nevykusiai, reik priprast prie jos dar (kas vaikus fotkina, kas šunius )
Jėtau, tempai vėl padidėjo, teik daug foto pridėta, tikrai visų nesugebėsiu pakomentuoti. Tad pagirsiu dvi, kurios man l.patiko, tai Degutės lašeliai ir sea_ spalvos Gaila, kad paskutiniu metu fotografija apleido mane...arba tiksliau aš ją dar ir interneto namie nėr. Įmetu vieną foto iš vakarykščio pasisvečiavimo...kažkaip ji man kreivoka, nors su picasa bandžiau tiesint, bet labai nevykusiai, reik priprast prie jos dar (kas vaikus fotkina, kas šunius )
Aha, 214. Žinok nėra jis labai talpus, visas gyvenimas tikrai netilps. Aš į jį sudedu va tokią kompektaciją: canon 5D su užsuktu 70-200, 2,8 (nu didelis jis objektyvas jei žinai) ir šalia 24-105, blykste 580 ex. Man labai patogu darbe su juo. Tada fotikas su vienu iš objektyvų at kaklo, o krepšyje viskas ko dar reikės papildomai. Laaaabai patogu pasikeist objektyva, išsiimt, įsidėt, tūpt, stot, gult ir t.t.
Jei reik viiiiisą gyvenimą susidėt, dviejų žmonių techniką ir kompa, tai turim va tokią kuprinę: http://www.sergita.l...p?productID=744
Jei reik viiiiisą gyvenimą susidėt, dviejų žmonių techniką ir kompa, tai turim va tokią kuprinę: http://www.sergita.l...p?productID=744
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 16:10)
Aha, 214. Žinok nėra jis labai talpus, visas gyvenimas tikrai netilps. Aš į jį sudedu va tokią kompektaciją: canon 5D su užsuktu 70-200, 2,8 (nu didelis jis objektyvas jei žinai) ir šalia 24-105, blykste 580 ex. Man labai patogu darbe su juo. Tada fotikas su vienu iš objektyvų at kaklo, o krepšyje viskas ko dar reikės papildomai. Laaaabai patogu pasikeist objektyva, išsiimt, įsidėt, tūpt, stot, gult ir t.t.
Na, jei jau 5D su uždetu 70-200 f/2,8 telpa, tai man tokios talpos būtų per akis
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 16:33)
O, Peppi, sveikinu su pirkiniu. Ash esu nepagydoma KATA gerbeja. Turiu va tokia:
o koks fainas tašiukas, bet pas mus tikrai brangokas
Peppi, o jūs neskrisit į Portugaliją
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 02, 13:52)
Idedu viena kadra
Ar yra jame kas nors, ar jis tik man idomus? norejau kazkokios abstrakcijos
Ar yra jame kas nors, ar jis tik man idomus? norejau kazkokios abstrakcijos
fainai ziurisi truputi kadruote rinkciausi kita. Ir jauciu butu super fotkint nuo statyvo ir kad matytusi zmones
QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 16:05)
kokybiska
QUOTE(peppi @ 2008 07 02, 16:22)
sveikinimai su pirkiniu.
As turiu tase, man kazkaip ji patogiau uz kuprine atrode, o ir telpa i ja puse mano gyvenimo
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 15:33)
na man su fotiko dirželiu nebeužsisegdavo tai nutariau truputi didesnę įsigyti pirmas bendravimas bus su KATA turi net maišiuką nuo drėgmės, kas keliaujant motociklu labai aktualu
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 17:08)
Peppi, o jūs neskrisit į Portugaliją
nea mes važiuosim tris savaites besikeičiant klimatui ir kultūroms ne poilsinė čia kelionė bus grįžus reikės reabilitacijos
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 02, 17:10)
sveikinimai su pirkiniu.
As turiu tase, man kazkaip ji patogiau uz kuprine atrode, o ir telpa i ja puse mano gyvenimo
aš į kuprinę dedu fotiko tašę, kad galėčiau norėdama likti su mažesniu krūviu (kuprinę palikti palapinėje pvz. ) kai tenka daug vaikščioti...reikia tikėtis, kad visa technika atlaikys kelionę tokiomis sąlygomis
QUOTE(bite maja @ 2008 07 02, 08:57)
paklausiau Geras, labai patiko labai tinka foto prie muzikos O kokie tavo nuomone trūkumai joje, jei ne paslaptis
Mielka, nu va kaip sparčiai pažengei Kokybė puikiai, dabar jau bandyk su kompozicija padirbėt
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 07 02, 18:30)
nea mes važiuosim tris savaites besikeičiant klimatui ir kultūroms ne poilsinė čia kelionė bus grįžus reikės reabilitacijos
nu jo, su motociklais tai iš vis ekstremaliai
dekui uz ivertinimus
Smiltis aha dabar bandysiu isgauti kazkokia kompozicija... tik reik ka nors prigalvot
Dar toks klasimelis: Vaziuoju i Bliuzo naktis noretusi kazka pagauti idomaus... gal patarsit kokius nustatymus daryti... manau gaudysiu judesi
Smiltis aha dabar bandysiu isgauti kazkokia kompozicija... tik reik ka nors prigalvot
Dar toks klasimelis: Vaziuoju i Bliuzo naktis noretusi kazka pagauti idomaus... gal patarsit kokius nustatymus daryti... manau gaudysiu judesi
QUOTE(bite maja @ 2008 07 02, 09:57)
nieko naujo neturiu. todėl rodau senokai pagautą kadrą. veiksmas vyko vos kelias akimirkas. kai jie pamatė, kad fotografuoju, išsiskirstė . bet momentas man lig šiol labai mielas, nors ir su trūkumais.
Mm.. tikrai geirau jei tas "dirigentas" butu atsisukes i sokejus QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 02, 14:52)
Idedu viena kadra
O man kaip tik noretusi daugiau virsaus, iki lubu.. o po jomis jau eina eskalatoriai QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 14:58)
kaip sakoma paklausa formuoja pasūlą kiekvienas turi teisę rinktis
mat kaip tai tada iš vis be ryšio čia gaunas. Na nelabai suprantu kaip čia bus dėl tų ND toliau, bet gal tada tą punktą reikėtų išimti, nes teisingai Degutė sako, būna kad net į temą įdėtą foto deda po to į ND . Kas jau nuo to pasikeis , jei foto bus ir kitur
O as manau, kad zmogus pasamoningai yra subjektyvus, todel geriau jei foto butu nerodomos kitur mat kaip tai tada iš vis be ryšio čia gaunas. Na nelabai suprantu kaip čia bus dėl tų ND toliau, bet gal tada tą punktą reikėtų išimti, nes teisingai Degutė sako, būna kad net į temą įdėtą foto deda po to į ND . Kas jau nuo to pasikeis , jei foto bus ir kitur
QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 17:05)
va serbentai
Visai mieli serbentai patinka spalvos, siltosQUOTE(peppi @ 2008 07 02, 17:06)
Nepavelavai, dar nenunesiau spausdint, pati pastebejau kad reikia kontrasto o cia dovana, na neytin nuotrauka, bet kitokios nera, si geriausia o vis tik emocija siuo atveju labai svarbu QUOTE(Stikline @ 2008 07 02, 18:04)
Man blankoka foto ir nelabai idomi ve westos buvo labai panasi, sunelis tokia pacia poza, bet fonas parinktas ir planai keli, tas suteikia foto gyvybesQUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 02, 18:16)
Tiek to , patylesim Sveikos sugrizusios, manau daugiau nebegsit is cia ir pasidalinsit savo ziniom ir patirtim
Butent tokio komentaro tikejausi is taves... Gaila lazybu nekirtau, buciau dar ir pinigu uzsidirbus... Ka gi, laikas eina, bet mes nesikeiciam
Raige, kaip manai, i tavo tasiuka penktas su trim objektyvais tilptu? Apie 70 - 200mm nekalbu, pora fiksu maziausiu ir placiakampis sakykim Visai patiko man tavo slingas, patogesnis uz Lowepro atrodo