Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O, Peppi, sveikinu su pirkiniu. Ash esu nepagydoma KATA gerbeja. Turiu va tokia:

user posted image

vienas sekmingiausiu mano pirkiniu. Lietuvoje brangoka, pirkau ebay.

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 15:33)
O, Peppi, sveikinu su pirkiniu. Ash esu nepagydoma KATA gerbeja. Turiu va tokia:

user posted image

Pas tave T-214? Kaip ten pas ją talpa? Mano turima Lowepro Slingshot 100 pasidarė per ankšta...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jėtau, tempai vėl padidėjo, teik daug foto pridėta, tikrai visų nesugebėsiu pakomentuoti. Tad pagirsiu dvi, kurios man l.patiko, tai Degutės lašeliai ir sea_ spalvos wub.gif Gaila, kad paskutiniu metu fotografija apleido mane...arba tiksliau aš ją doh.gif dar ir interneto namie nėr. Įmetu vieną foto iš vakarykščio pasisvečiavimo...kažkaip ji man kreivoka, nors su picasa bandžiau tiesint, bet labai nevykusiai, reik priprast prie jos dar doh.gif (kas vaikus fotkina, kas šunius lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Aha, 214. Žinok nėra jis labai talpus, visas gyvenimas tikrai netilps. Aš į jį sudedu va tokią kompektaciją: canon 5D su užsuktu 70-200, 2,8 (nu didelis jis objektyvas jei žinai) ir šalia 24-105, blykste 580 ex. Man labai patogu darbe su juo. Tada fotikas su vienu iš objektyvų at kaklo, o krepšyje viskas ko dar reikės papildomai. Laaaabai patogu pasikeist objektyva, išsiimt, įsidėt, tūpt, stot, gult ir t.t.
Jei reik viiiiisą gyvenimą susidėt, dviejų žmonių techniką ir kompa, tai turim va tokią kuprinę: http://www.sergita.l...p?productID=744
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 16:10)
Aha, 214. Žinok nėra jis labai talpus, visas gyvenimas tikrai netilps. Aš į jį sudedu va tokią kompektaciją: canon 5D su užsuktu 70-200, 2,8 (nu didelis jis objektyvas jei žinai) ir šalia 24-105, blykste 580 ex. Man labai patogu darbe su juo. Tada fotikas su vienu iš objektyvų at kaklo, o krepšyje viskas ko dar reikės papildomai. Laaaabai patogu pasikeist objektyva, išsiimt, įsidėt, tūpt, stot, gult ir t.t.

Na, jei jau 5D su uždetu 70-200 f/2,8 telpa, tai man tokios talpos būtų per akis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 16:33)

user posted image

o koks fainas tašiukas, bet pas mus tikrai brangokas unsure.gif

Peppi, o jūs neskrisit į Portugaliją g.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 02, 13:52)
Idedu viena kadra

user posted image

Ar yra jame kas nors, ar jis tik man idomus? norejau kazkokios abstrakcijos  g.gif

fainai ziurisi truputi kadruote rinkciausi kita. Ir jauciu butu super fotkint nuo statyvo ir kad matytusi zmones smile.gif

QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 16:05)
Dekui uz patarimus jau esu labiau patenkinta savo nuotraukomis  mirksiukas.gif

va serbentai  biggrin.gif

user posted image

kokybiska smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 07 02, 16:22)
šiandien naują tašę fotoaparatui nusiskyniau rolleyes.gif  ax.gif
user posted image

sveikinimai su pirkiniu.
As turiu tase, man kazkaip ji patogiau uz kuprine atrode, o ir telpa i ja puse mano gyvenimo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 02, 15:33)

user posted image

na man su fotiko dirželiu nebeužsisegdavo tai nutariau truputi didesnę įsigyti ax.gif pirmas bendravimas bus su KATA rolleyes.gif turi net maišiuką nuo drėgmės, kas keliaujant motociklu labai aktualu ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 17:08)
Peppi, o jūs neskrisit į Portugaliją

nea smile.gif mes važiuosim tris savaites besikeičiant klimatui ir kultūroms biggrin.gif ne poilsinė čia kelionė bus smile.gif grįžus reikės reabilitacijos

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 02, 17:10)
sveikinimai su pirkiniu.
As turiu tase, man kazkaip ji patogiau uz kuprine atrode, o ir telpa i ja puse mano gyvenimo smile.gif

aš į kuprinę dedu fotiko tašę, kad galėčiau norėdama likti su mažesniu krūviu (kuprinę palikti palapinėje pvz. ) kai tenka daug vaikščioti...reikia tikėtis, kad visa technika atlaikys kelionę tokiomis sąlygomis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 02 liepos 2008 - 17:35
QUOTE(bite maja @ 2008 07 02, 08:57)
ir šitą reikia būtinai paklausyt http://uk.youtube.co...feature=related

paklausiau smile.gif Geras, labai patiko thumbup.gif labai tinka foto prie muzikos wub.gif O kokie tavo nuomone trūkumai joje, jei ne paslaptis g.gif

Mielka, nu va kaip sparčiai pažengei thumbup.gif Kokybė puikiai, dabar jau bandyk su kompozicija padirbėt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 07 02, 18:30)
nea smile.gif mes važiuosim tris savaites besikeičiant klimatui ir kultūroms biggrin.gif ne poilsinė čia kelionė bus smile.gif grįžus reikės reabilitacijos

blink.gif nu jo, su motociklais tai iš vis ekstremaliai smile.gif
Atsakyti
dekui uz ivertinimus biggrin.gif

Smiltis aha dabar bandysiu isgauti kazkokia kompozicija... tik reik ka nors prigalvot biggrin.gif

Dar toks klasimelis: Vaziuoju i Bliuzo naktis noretusi kazka pagauti idomaus... gal patarsit kokius nustatymus daryti... manau gaudysiu judesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mielka: 02 liepos 2008 - 17:50
QUOTE(bite maja @ 2008 07 02, 09:57)
nieko naujo neturiu. todėl rodau senokai pagautą kadrą. veiksmas vyko vos kelias akimirkas. kai jie pamatė, kad fotografuoju, išsiskirstė  biggrin.gif . bet momentas man lig šiol labai mielas, nors ir su trūkumais.
Mm.. tikrai geirau jei tas "dirigentas" butu atsisukes i sokejus ax.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 02, 14:52)
Idedu viena kadra
O man kaip tik noretusi daugiau virsaus, iki lubu.. o po jomis jau eina eskalatoriai smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 14:58)
drinks_cheers.gif kaip sakoma paklausa formuoja pasūlą  tongue.gif kiekvienas turi teisę rinktis smile.gif
mat kaip  g.gif tai tada iš vis be ryšio čia gaunas. Na nelabai suprantu kaip čia bus dėl tų ND toliau, bet gal tada tą punktą reikėtų išimti, nes teisingai Degutė sako, būna kad net į temą įdėtą foto deda po to į ND . Kas jau nuo to pasikeis , jei foto bus ir kitur  g.gif
O as manau, kad zmogus pasamoningai yra subjektyvus, todel geriau jei foto butu nerodomos kitur ax.gif

QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 17:05)
va serbentai  biggrin.gif
Visai mieli serbentai ax.gif patinka spalvos, siltos

QUOTE(peppi @ 2008 07 02, 17:06)
Nepavelavai, dar nenunesiau spausdint, pati pastebejau kad reikia kontrasto ax.gif o cia dovana, na neytin nuotrauka, bet kitokios nera, si geriausia verysad.gif o vis tik emocija siuo atveju labai svarbu smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 07 02, 18:04)
Įmetu vieną foto iš vakarykščio pasisvečiavimo
user posted image
Man blankoka foto ir nelabai idomi ax.gif ve westos buvo labai panasi, sunelis tokia pacia poza, bet fonas parinktas ir planai keli, tas suteikia foto gyvybes
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 02, 18:16)
Tiek to , patylesim smile.gif Sveikos sugrizusios, manau daugiau nebegsit is cia ir pasidalinsit savo ziniom ir patirtim drinks_cheers.gif

Butent tokio komentaro tikejausi is taves... Gaila lazybu nekirtau, buciau dar ir pinigu uzsidirbus... Ka gi, laikas eina, bet mes nesikeiciam biggrin.gif

Raige, kaip manai, i tavo tasiuka penktas su trim objektyvais tilptu? Apie 70 - 200mm nekalbu, pora fiksu maziausiu ir placiakampis sakykim g.gif Visai patiko man tavo slingas, patogesnis uz Lowepro atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 02 liepos 2008 - 18:38