Idedu viena kadra
Ar yra jame kas nors, ar jis tik man idomus? norejau kazkokios abstrakcijos
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 02, 13:52)
Idedu viena kadra
Nukirpčiau viršuj iki pirmų laiptų, kad visiškai nesimatytų balkono. Tada labiau toks eskalatorynas gaunasi.
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 02, 10:10)
Skaičiau apie kritiką besireklamuojantiems paslaugų skyrelyje Aš vistik manau kad kiekvienas laisvas daryti tai, kas jam labai gražu ir reikia tik džiaugtis jei atsiranda kitų, kuriems tie darbai irgi labai patinka. Ne visi eitų pas Victor*photo į fotosesiją, ne visi ir pas avytess Nemanau kad objektyvu rikiuoti kas fotograuoja geriausiai - skonis reikalas labai asmeniškas
kaip sakoma paklausa formuoja pasūlą kiekvienas turi teisę rinktis
QUOTE(Mylia @ 2008 07 02, 10:13)
Oi... atsiprasau maciau ta diskusija del darbu publikavimo kitur, bet pagalvojau, kad kalba eina apie ta foto Nr. 10 su lapu ir laseliais "mikstai isitaise", nes as tai ta foto kudroj maciau
mat kaip tai tada iš vis be ryšio čia gaunas. Na nelabai suprantu kaip čia bus dėl tų ND toliau, bet gal tada tą punktą reikėtų išimti, nes teisingai Degutė sako, būna kad net į temą įdėtą foto deda po to į ND . Kas jau nuo to pasikeis , jei foto bus ir kitur
QUOTE(Degutė @ 2008 07 02, 11:32)
rašiau jau komentarą ND Man labai patinka, tokia raminanti, švelni
QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 12:43)
wyshnia EV nustatineju kad tamsesnes butu... gal ir kvaila, bet, kad nezinojau ka daugiau daryt
Ne nekvaila, juk mokaisi, tik patarciau geriau ant pusiau automatiniu programu fotografuot, issinagrinesi kas prie ko, iskart savo klaidas pamatysi. Daznai spalvos, nuotraukos ryskumas, skaidrumas nuo fotografavimo salygu priklauso, todel reiktu ir i tuos dalykus demesi atkreipti
QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 13:43)
[kaip spalvytes? ar dar nelabai?
normaliai tos spalvos, tik kaip suprantu čia kaip ir tą centą akcentuoji, tai į jį ir fokusuoti reikėtų
BN, man tokia pilkoka foto, norėtųsi daugiau kontrasto ar tonų įvairesnių
Aciu uz komentarus, eisiu dar kuria diena pazaist su tais eskalatoriais
linkejimai is estijos pajurio
ajai, 4ta vieta SM fotokonkurse nei siaip nei taip ne prizine
uz vandeni nebalsuosiu. laiko gaila. tik uzbegau pasilabinti ir vel ilsetis lekiu. fotografuot nelabai sekasi. ieskot grazaus kampo laiko nera, o ir noras ne per didziausias tam laika gaisti. zodziu - atostogos. vel eilini syki televyko truksta...
visi vaziuokit cia. daug geriau nei LT. salygos, kainos - viskas daug geriau. zmoniu - vos pora. sedim vieni pajuryje - rojus
ajai, 4ta vieta SM fotokonkurse nei siaip nei taip ne prizine
uz vandeni nebalsuosiu. laiko gaila. tik uzbegau pasilabinti ir vel ilsetis lekiu. fotografuot nelabai sekasi. ieskot grazaus kampo laiko nera, o ir noras ne per didziausias tam laika gaisti. zodziu - atostogos. vel eilini syki televyko truksta...
visi vaziuokit cia. daug geriau nei LT. salygos, kainos - viskas daug geriau. zmoniu - vos pora. sedim vieni pajuryje - rojus
Dekui uz patarimus jau esu labiau patenkinta savo nuotraukomis
va serbentai
va serbentai
blyn kažko primaliau su citatom ir neatseku kur klaida, sorry, tikiuosi suprasite kur kas
[quote=vvvvv,2008 07 01, 21:54]
man ir si patinka, bet ana kietesne
[/quote]
džiaugiuosi, kad pamatei ką norėjau parodyti
[quote=Smiltis,2008 07 01, 22:07]
Šiandien išsitempiau dukrą į banalų rapsų lauką
[/quote]
aš kai nebanžiusi fotkinti tai man visai ne banalus
man patiko, kad mergina sankirtoje tarp ramuniu ir rapsu, man žinai kaip noretūsi, ja paguldyti ir is virsaus fotkinti ale čia jau medžio kokio reikėtų ar kopėčių
[quote=Degutė,2008 07 01, 22:24]
1. sukčiau kiek įstrižai, kad kotas nedalintų kadro pusiau. Ir tie du lapukai - viršuj ir apačioj - eitų irgi šiek tiek įstrižai
2. įdomus rakursas, įdomiai įsikibęs miega. Ir visai netrukdo murzini padukai - vasarą maži basakojai būna įvairių atspalviu
3. skaniai ragauja uogą. kažkaip trūksta kairės pusės, atrodo per siauras kadras. labai gerai žiūrisi tavo JB
[/quote]
1. liuks patarimas ačiū, reikės pabandyti
pagaliau jb išmokau "pajausti" Jurga Vitė man buvo pavyzdys
amn tavo lašiukai neįtikėtinai skaidrūs, net gerti užsimaniau bet aš kaip ir bitele matau tuose lašeliuose gyvenimą, norisi pažiūrėti iš arčiau
[quote=Grethenn,2008 07 01, 22:29]
O man dabar labai reikalinga operatyvi jusu pagalba
paverciau foto i jb, ryt nesiu spausdinti, sakykit kas negerai, ar kompozicija, del jb labai abejoju, ar pakanka kontrasto (vanduo svyti, jo tai niekaip nepatamsinsiu), kas da negerai?
[/quote]
jau turbūt vėlu bet truputį daugiau kontrasto būtų nepakenkę manau...apkirptas kadras žiūrisi geriau, čia įtariu dovanai?
[quote=westa,2008 07 01, 22:36]
ir aš pridursiu - nemuškite manes už mano nuomonę
[/quote]
tai jau 10 lazdos kirčių laukia tavęs
[quote=ZverisKLP,2008 07 01, 23:01]
*****, galvoju gal taip apkirpt tuos vandens plaukus? Gal kokia kirpeja pasakytu savo nuomone?
[/quote]
aš ne kirpėja, man gražu bet gal kažkokio detalumo norėtūsi daugiau pačiame centre
[quote=mielka,2008 07 02, 00:30]
Nu tikiuosi cia pataikysiu... gal galit kas patarti ka daryti...
[/quote]
be visko išvardinto pastebėsiu, kad fotografuota saulėkaitoje mokykis pradžioje šešėlyje, sunku nufotografuoti juodą šunį spindinčiu kailiu saulėtą dieną - gausi ir išdegusių vietų ir per tamsių mano augalėlis fotografuotas šešėlyje pasirinkus diafragmos prioritetą
[quote=Smiltis,2008 07 02, 06:20]
Šaunuolė
[/quote]
Ačiū už palaikymą tiesą sakant teturėjau tris fotosesijas (iš viso, tikrai nevarau kasdien ) tarpuose tarp jų fotografuodama absoliučiai viską...turiu dar daug išmokt
[quote=sayonara,2008 07 02, 07:13]
kas čia per velniava su tais senbuviais?
kaip Amerikos lietuviai kokie
[/quote]
[quote=bite maja,2008 07 02, 07:57]
nieko naujo neturiu. todėl rodau senokai pagautą kadrą. veiksmas vyko vos kelias akimirkas. kai jie pamatė, kad fotografuoju, išsiskirstė bet momentas man lig šiol labai mielas, nors ir su trūkumais.
[/quote]
man patiko
[quote=laputaitė,2008 07 02, 09:10]
Prie svetimo (ypač nepažįstamo) vaiko reikia išmokti ir prieiti, ir pajusti, ir suprasti.
[/quote]
taip, šito dalyko nesupranti kol nepabandai...
[quote=bald.nomad,2008 07 02, 12:52]
Idedu viena kadra
[/quote]
man norėtūsi žmonių
[quote=vvvvv,2008 07 01, 21:54]
man ir si patinka, bet ana kietesne
[/quote]
džiaugiuosi, kad pamatei ką norėjau parodyti
[quote=Smiltis,2008 07 01, 22:07]
Šiandien išsitempiau dukrą į banalų rapsų lauką
[/quote]
aš kai nebanžiusi fotkinti tai man visai ne banalus
man patiko, kad mergina sankirtoje tarp ramuniu ir rapsu, man žinai kaip noretūsi, ja paguldyti ir is virsaus fotkinti ale čia jau medžio kokio reikėtų ar kopėčių
[quote=Degutė,2008 07 01, 22:24]
1. sukčiau kiek įstrižai, kad kotas nedalintų kadro pusiau. Ir tie du lapukai - viršuj ir apačioj - eitų irgi šiek tiek įstrižai
2. įdomus rakursas, įdomiai įsikibęs miega. Ir visai netrukdo murzini padukai - vasarą maži basakojai būna įvairių atspalviu
3. skaniai ragauja uogą. kažkaip trūksta kairės pusės, atrodo per siauras kadras. labai gerai žiūrisi tavo JB
[/quote]
1. liuks patarimas ačiū, reikės pabandyti
pagaliau jb išmokau "pajausti" Jurga Vitė man buvo pavyzdys
amn tavo lašiukai neįtikėtinai skaidrūs, net gerti užsimaniau bet aš kaip ir bitele matau tuose lašeliuose gyvenimą, norisi pažiūrėti iš arčiau
[quote=Grethenn,2008 07 01, 22:29]
O man dabar labai reikalinga operatyvi jusu pagalba
paverciau foto i jb, ryt nesiu spausdinti, sakykit kas negerai, ar kompozicija, del jb labai abejoju, ar pakanka kontrasto (vanduo svyti, jo tai niekaip nepatamsinsiu), kas da negerai?
[/quote]
jau turbūt vėlu bet truputį daugiau kontrasto būtų nepakenkę manau...apkirptas kadras žiūrisi geriau, čia įtariu dovanai?
[quote=westa,2008 07 01, 22:36]
ir aš pridursiu - nemuškite manes už mano nuomonę
[/quote]
tai jau 10 lazdos kirčių laukia tavęs
[quote=ZverisKLP,2008 07 01, 23:01]
*****, galvoju gal taip apkirpt tuos vandens plaukus? Gal kokia kirpeja pasakytu savo nuomone?
[/quote]
aš ne kirpėja, man gražu bet gal kažkokio detalumo norėtūsi daugiau pačiame centre
[quote=mielka,2008 07 02, 00:30]
Nu tikiuosi cia pataikysiu... gal galit kas patarti ka daryti...
[/quote]
be visko išvardinto pastebėsiu, kad fotografuota saulėkaitoje mokykis pradžioje šešėlyje, sunku nufotografuoti juodą šunį spindinčiu kailiu saulėtą dieną - gausi ir išdegusių vietų ir per tamsių mano augalėlis fotografuotas šešėlyje pasirinkus diafragmos prioritetą
[quote=Smiltis,2008 07 02, 06:20]
Šaunuolė
[/quote]
Ačiū už palaikymą tiesą sakant teturėjau tris fotosesijas (iš viso, tikrai nevarau kasdien ) tarpuose tarp jų fotografuodama absoliučiai viską...turiu dar daug išmokt
[quote=sayonara,2008 07 02, 07:13]
kas čia per velniava su tais senbuviais?
kaip Amerikos lietuviai kokie
[/quote]
[quote=bite maja,2008 07 02, 07:57]
nieko naujo neturiu. todėl rodau senokai pagautą kadrą. veiksmas vyko vos kelias akimirkas. kai jie pamatė, kad fotografuoju, išsiskirstė bet momentas man lig šiol labai mielas, nors ir su trūkumais.
[/quote]
man patiko
[quote=laputaitė,2008 07 02, 09:10]
Prie svetimo (ypač nepažįstamo) vaiko reikia išmokti ir prieiti, ir pajusti, ir suprasti.
[/quote]
taip, šito dalyko nesupranti kol nepabandai...
[quote=bald.nomad,2008 07 02, 12:52]
Idedu viena kadra
[/quote]
man norėtūsi žmonių
QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 15:05)
manau, cia jau spalvu ryskumas tikrai geresnis o ir fokusas vietoj atsirado
QUOTE(Sansara @ 2008 07 02, 14:35)
gero poilsio mes tai važiuosim i pačius streikus Ispanijoje lyg aprimo, dabar Prancūzai streikuoja sako aplink Paryžių 180 km fūrų kamščiai...nieko smagaus važiuoti kamštyje tarpe mašinų o dar jei 180 km na bet pro ten važiuosim atgalios tai gal jau bus pasibaigę jei ne - bus gyvas reportažas
QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 15:05)
gera pradžia
na tai pirmą kartą nupūtinėsiu dulkes nuo matricos baisu...
pasirodo dar fotikas turi ir dulkių kompensavimo programą, tipo nufotkini baltą lapą, tada jis pats susiranda kur dulkės ir fotografuojant tai turi omenyje nu čiūdo aparatai ne kitaip, ką
šiandien naują tašę fotoaparatui nusiskyniau