Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Koks šventinis vakaras wub.gif darbai labai gražūs ir dar niekada nematyta idėja dekoruoti vonią thumbup.gif ir blynelis man labai patiko, sagas tokias pasidaryčiau į kokį ridikulį wub.gif

o šiaip ,sakyčiau, dekupaže vyksta techninė nervų profilaktika hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 liepos 2008 - 22:51
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 21:39)
Papildyta:
Vysnia o kokio didumo tavo blynas?

atrodo labai idomiai , lyg senovine pageltusi nuotrauka  g.gif

Šito blyno skersmuo 5cm smile.gif Nuotrauka nėra pageltusi , pats blynas yra toks pageltęs kaip senovinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 07 04, 23:47)
tu pradzioj nueik, gal suprasi ka turiu omeny, o jei ne -tai ka padarysi -ne visiems duota  verysad.gif
kaip nori taip suprask, ne mano problemos

ech... Kunigundele Kunigundele console.gif
Papildyta:
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 04, 23:50)
Šito blyno skersmuo 5cm smile.gif  Nuotrauka  nėra pageltusi , pats blynas yra toks pageltęs kaip senovinis  4u.gif

bet taip ir nesupratau is ko cia padarytas pagrindas g.gif is medzio? grazus pirmasis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 04 liepos 2008 - 23:00
Wyšnia, gražus blyniukas, spalviniai jaukus, o motyvas...iš kur tie ąžuolai?
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 04, 22:50)
Koks šventinis vakaras  wub.gif 
..........
o šiaip ,sakyčiau, dekupaže vyksta techninė nervų profilaktika  hihihi.gif  flirt.gif

Taip, profilaktika...sanitarinė diena...prieš savaitgalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 05, 00:02)
Taip, profilaktika...sanitarinė diena...prieš savaitgalį  mirksiukas.gif

Balandis - švaros mėnuo!
Ir vėl gyvent noris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2008 07 05, 00:08)
Balandis - švaros mėnuo!
Ir vėl gyvent noris  mirksiukas.gif

Taigi taigi, talka...
Pasidekupažinsim dūšeles...ale, pagalvojau, negera aš...sako, ištroškusį pagirdyk, alkaną pamaitink, bet ne, švarinamės g.gif
Atsakyti
Dovesa, vonia thumbup.gif wub.gif atrodo. Tiek nedaug reikia, kad koks senas daiktas i moderniska pavirstu ir visa vaizda pataisytu.

Kornelija.k, laisku dezele nuostabi wub.gif

As savo dar viena darbeli apsirodisiu ax.gif
http://images39.fotk...IMG_2479-vi.jpg
http://images39.fotk...IMG_2478-vi.jpg
Pirma karta dirbaus su vienomponenciu laku. Sakyciau truputi sudetinga su juod irbti doh.gif Neissivaizduoju kaip didelius darbus su juo galima padaryt g.gif

Jums taip nebuna, kad kol darai darbeli atrodo grazaus. Kai pastovi kokia diena, pasirodo, kad jau nebe toks grazus g.gif
Atsakyti
kokia graži wub.gif tokia balta balta, man tos melsvos gėliukės labai patiko wub.gif
man atvirkščiai būna, po kurio laiko pagražėja ax.gif
Atsakyti
reida, nuostabi dėžutė wub.gif
Žavus baltumas, romantiška, švelnu... 4u.gif
Dėl darbų...konkretūs darbeliai man niekad nenuvertėja, myliu juos kaip mylėjusi mirksiukas.gif , tik va technikoje kai atsiranda naujos idėjos, atlikimo būdai, tuomet, pažiūrėjus į praeitį, matosi, kad ten būta paprastesnių sprendimų...
Atsakyti
reida, kokia fainuole dezele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 11:19)
man atvirkščiai būna, po kurio laiko pagražėja  ax.gif

Man irgi , padarai būna iš vakaro - net verkti norisi, kodėl taip išėjo o ne kitaip.
O ryte atsikeli pasižiūri šviežiom akim - ir iš tiesų gi idomiai atrodo: kai pagalvoji, jeigu norėtum taip padaryti, tai net nežinotum kaip tokį efektą pasiekti.

Ir tada vėl gyventi noris biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Man balta spalva labai patinka. Su balta spalva viskas labia dera, koki ornamenta beuzdetum viskas liux atrodo.
Atsakyti