Kornelija.K puiki dezele, tikekimes joje bus daug meiles laisku
kornelija.k kaip tau ta servetėlė su auksiniu motyvu, klijavos, sunkoka servetka, o tau labai gražiai gavos su ją susitvarkyt.
white tea pas Domė mačiau tokią servetėlę. Ryt tau parašysiu, neišvažiuoji?
white tea pas Domė mačiau tokią servetėlę. Ryt tau parašysiu, neišvažiuoji?
aciu jau pradedu galvoti, gal reikia parasyti ka nors meilisko
Marzde, kad kažkaip nepasakyciau, kad labai sunku buvo. tik prieki truputeli sunkiau, nes vidurys iskirptas. tiesa pasakius, net pati susimasciau, kad gan lengvai einasi klijuoti, tai pamaniau, kad gal is tos dideles meiles sitam darbeliui ir vyrui
Marzde, kad kažkaip nepasakyciau, kad labai sunku buvo. tik prieki truputeli sunkiau, nes vidurys iskirptas. tiesa pasakius, net pati susimasciau, kad gan lengvai einasi klijuoti, tai pamaniau, kad gal is tos dideles meiles sitam darbeliui ir vyrui
Turbūt iš meilės Man tai ši servetėlė plona ir šiek tiek įnoringa. Kuom klijavai? Susitvarkiau ir aš su ja, bet ne taip lengvai ir greit kaip su kitom
oho, artmanija savo etiketes pradėjo klijuot. Įdomu kas po ta etikete ištikrųjų, gal nepardavinėja skiesto lipalo
Papildyta:
Aš tai bandžiau su kitokiais klijais iš senasnaujas, tai truputį per tiršti, daug kartų teptuku nepatepliosi. Ir bandžiau skiestu lipalu. Tas įprastas santykis, kuris man yra tinkamas, šiai servetėliai pasirodė kiek per skystas.
Papildyta:
Aš tai bandžiau su kitokiais klijais iš senasnaujas, tai truputį per tiršti, daug kartų teptuku nepatepliosi. Ir bandžiau skiestu lipalu. Tas įprastas santykis, kuris man yra tinkamas, šiai servetėliai pasirodė kiek per skystas.
dovesa sauniai atsinaujino vonia
kornelija.k grazute
kornelija.k grazute
QUOTE(Marzde @ 2008 07 04, 19:53)
oho, artmanija savo etiketes pradėjo klijuot. Įdomu kas po ta etikete ištikrųjų, gal nepardavinėja skiesto lipalo
Papildyta:
Papildyta:
o man sitas visai patinka gerai klijuojasi serveteles, o su kitais net ir nebandziau.... ko ten pripilta, tai net ir nesiaiskinau
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 04, 20:10)
kornelija.k grazute
aciu
QUOTE(bite @ 2008 07 04, 11:00)
Visad labai gaila jauno žmogaus, kuriame tarsi nudžiūvusiam medyje nesuka lizdų džiaugsmo paukščiai. Daugiausiai praranda jis pats.
Į retorinį klausimą - "kada tai baigsis" - galima tik atsakyti, kad tai tęsis tol, kol mes tai toleruosime.
Iš laiško korintiečiams:
Senas budistų vienuolis mokė naujoką:
- štai turiu rankoje lazdą.
Jeigu tu ką nors pasakysi, aš tau - pokšt su ja per galvą.
Bet jeigu nieko nesakysi - aš tau irgi vošiu.
Ir jaunuoliui dar nespėjus atsitokėti, senis tik šmaukšt vaikinukui per makaulę, kad jam net žiežirbos iš akių. Ir išėjo.
Kitą rytą jis vėl ateina. Jaunuolis bandė žiotis ir derėtis dėl sąlygų, bet senis vėl jam - žiebt - su lazda per galvą. Skaudžiai. Ir išėjo.
Trečią dieną pasirodžius vienuoliui, vaikinukas nelaukė - senis jau mojosi su bita per galvą jam vožt, bet jaunuolis griebė ir atėmė iš jo lazdą...
- Atrodo, pradėjai mąstyti, - nusišiepė senis vienuolis...
...
Moralas, manyčiau, aiškus.
man tai decu nera pigalas, nes perku profesional priemones -tiek dazus, tiek lakus, tiek teptuku ir t.t. - bet jei pati bazuojies pagrinde senukuose -tada tau tai ir pigalas
ir kalbedama apie modelina -turejau omeny tik ore stingstanti modelina (su fimo modelinu net labai grazus darbeliai sukuriami),nes jau senai nesu jauna mergaite ir nesuvokiu kaip galima butu tokiais "pasipuosti", bet cia kaip sakoma "prigimtis daro savo" g.gif, kad ir kiek karstytum bezdzione silkais ji vis tiek liks bezdzione doh.gif
ir kalbedama apie modelina -turejau omeny tik ore stingstanti modelina (su fimo modelinu net labai grazus darbeliai sukuriami),nes jau senai nesu jauna mergaite ir nesuvokiu kaip galima butu tokiais "pasipuosti", bet cia kaip sakoma "prigimtis daro savo" g.gif, kad ir kiek karstytum bezdzione silkais ji vis tiek liks bezdzione doh.gif
viskas butu gerai, jei sitai ka parasiai nepriestarautu vienas kitam
Papildyta:
Vysnia o kokio didumo tavo blynas?
atrodo labai idomiai , lyg senovine pageltusi nuotrauka
Mergaitės, šiandien Kaune, Pramonės Maximoj mačiau didelių padėklų medinių išpardavimas 9,99LT poto 12 skyrelių dėžutės nemažos buvo, pakabų kabyklos, dar visukių medinių daigčiukų