Aciu Babaužiene
QUOTE(Babaužienė @ 2008 07 30, 17:11)
efauto, Patina
Tikrai ne!!! AKRILINIAIS DAŽAIS!!!
Šiaip tai apie visas artmanijos priemones galima pasiskaityti jų internetiniame puslapyje.
Štai info apie ANTIKA
Dieve, dabar rusiu visokiu atsirado Kur as turiu is artmanijos antik I,II, tai su patina itrinami.
Atsiprasau, jei suklaidinai efauto.Ne veltui pastoviai prasoma konkreciai priemones nurodyti Paskubejau
Aciu IF uz pataisyma
Atsiprasau, jei suklaidinai efauto.Ne veltui pastoviai prasoma konkreciai priemones nurodyti Paskubejau
Aciu IF uz pataisyma
QUOTE(vazaza @ 2008 07 30, 16:02)
Gal turit patarimų kaip reikia dažyti akriliniais dažais, kad neliktų dryželių ir paviršius pasidengtų lygiai, nes bandžiau kempinėle, pirštu, minkštu teptuku, o dryžių vis tiek lieka .
Aš dažniausia dažau voleliu, na nelieka dryžių.
Babaužiene nieko tokio, o IF... aciu uz pataisyma tikrai, priemoniu gyva galybe o tai kada reikia naudoti patina?
Sveikutes
Paskutiniu metu nelabai turiu laiko dekupazui, bet va idesiu paskutini bandyma, nors ir pakankamai nevykusi Nuotraukoj gal nelabai matosi, bet servetele vietomis susiraukslejo Nors ir bandziau tiesint, bet nepavyko
Paskutiniu metu nelabai turiu laiko dekupazui, bet va idesiu paskutini bandyma, nors ir pakankamai nevykusi Nuotraukoj gal nelabai matosi, bet servetele vietomis susiraukslejo Nors ir bandziau tiesint, bet nepavyko
QUOTE(efauto @ 2008 07 31, 11:37)
Babaužiene nieko tokio, o IF... aciu uz pataisyma tikrai, priemoniu gyva galybe o tai kada reikia naudoti patina?
Aha, man dabar paciai idomu.Nes as kur turiu Antik I,II, tai parasyta, kad su patina itrinama.O gal dar kur nors ta patina eina panaudot
angelirl, o man labai grazi pakaba.Daznai tas rausleles matome tik mes
QUOTE(Babaužienė @ 2008 07 31, 20:59)
Aciu Bet is arti tai jos tikrai matomos
QUOTE(pucini @ 2008 08 01, 08:48)
aš ir norečiau pasorodyti su savo pirmus blynus
Papildyta:
bet nemoku nutaukyčių įdėt, labai bučiau dėkinga jei kas pagelbėtų sunkią akimirką
Papildyta:
bet nemoku nutaukyčių įdėt, labai bučiau dėkinga jei kas pagelbėtų sunkią akimirką
Eik ČIA spausk Parinkti... pasirenki foto iš savo kompo po to nustatai norimą dydi laukelyje su varnele spaudi Upload image ... tada sistema pasharina tavo foto atsidaro daug laukelių nukopini nuoroda kuri po šiuo užrašu
Direct link to the photo:
ir rašydamą atsakymą SM paspaudi IMG atsidariusemia langelyje ištini raides ir ikllijuoji nukopintą nuoroda (Žodžiu Copy - Paste) ir vuolia (arba gali nukopijuoti nuorodą po užrašu BBCODE photo for forums: ir tiesiog nukopijuoji į SM atsakydamą) prieš atsakydama dar peržiūrėk ar prisikabino foto.
Tikiuosi padėjau Nes nelabai moku suprantamai paaiškinti iš manęs prasta mokytoja
Sveikos, turiu gerą naujieną . Vilniaus universalinėje parduotuvėje penktame aukšte parduotuvėje geros akys yra labai daug priemonių dekupažui (įvairūs lakai, servetėlės, milžiniškas pasirinkimas akrilinių dažų)