Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Aciu Babaužiene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 07 30, 17:11)
efauto, Patina 4u.gif

Tikrai ne!!! AKRILINIAIS DAŽAIS!!!

Šiaip tai apie visas artmanijos priemones galima pasiskaityti jų internetiniame puslapyje.
Štai info apie ANTIKA
Atsakyti
doh.gif Dieve, dabar rusiu visokiu atsirado doh.gif Kur as turiu is artmanijos antik I,II, tai su patina itrinami.
Atsiprasau, jei suklaidinai efauto.Ne veltui pastoviai prasoma konkreciai priemones nurodyti ax.gif Paskubejau 4u.gif
Aciu IF uz pataisyma 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(vazaza @ 2008 07 30, 16:02)
Gal turit patarimų kaip reikia dažyti akriliniais dažais, kad neliktų dryželių ir paviršius pasidengtų lygiai, nes bandžiau kempinėle, pirštu, minkštu teptuku, o dryžių vis tiek lieka verysad.gif .

Aš dažniausia dažau voleliu, na nelieka dryžių. ax.gif
Atsakyti
Babaužiene nieko tokio, o IF... aciu uz pataisyma smile.gif tikrai, priemoniu gyva galybe rolleyes.gif o tai kada reikia naudoti patina? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Paskutiniu metu nelabai turiu laiko dekupazui, bet va idesiu paskutini bandyma, nors ir pakankamai nevykusi blush2.gif Nuotraukoj gal nelabai matosi, bet servetele vietomis susiraukslejo verysad.gif Nors ir bandziau tiesint, bet nepavyko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes gal galite man padeti ideti nuotraukyte, niekaip negaliu pasirodyti su savo pirmu darbeliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2008 07 31, 11:37)
Babaužiene nieko tokio, o IF... aciu uz pataisyma  smile.gif tikrai, priemoniu gyva galybe  rolleyes.gif  o tai kada reikia naudoti patina? g.gif

Aha, man dabar paciai idomu.Nes as kur turiu Antik I,II, tai parasyta, kad su patina itrinama.O gal dar kur nors ta patina eina panaudot g.gif

angelirl, o man labai grazi pakaba.Daznai tas rausleles matome tik mes topsecret.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 31 liepos 2008 - 19:02
QUOTE(Babaužienė @ 2008 07 31, 20:59)

angelirl, o man labai grazi pakaba.Daznai tas rausleles matome tik mes topsecret.gif  hihihi.gif

Aciu ax.gif Bet is arti tai jos tikrai matomos blush2.gif
Atsakyti
aš ir norečiau pasorodyti su savo pirmus blynus smile.gif
Papildyta:
bet nemoku nutaukyčių įdėt, labai bučiau dėkinga jei kas pagelbėtų sunkią akimirką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 01, 08:48)
aš ir norečiau pasorodyti su savo pirmus blynus smile.gif
Papildyta:
bet nemoku nutaukyčių įdėt, labai bučiau dėkinga jei kas pagelbėtų sunkią akimirką smile.gif

Eik ČIA spausk Parinkti... pasirenki foto iš savo kompo po to nustatai norimą dydi laukelyje su varnele spaudi Upload image ... tada sistema pasharina tavo foto atsidaro daug laukelių nukopini nuoroda kuri po šiuo užrašu
Direct link to the photo:
ir rašydamą atsakymą SM paspaudi IMG atsidariusemia langelyje ištini raides ir ikllijuoji nukopintą nuoroda (Žodžiu Copy - Paste) ir vuolia bigsmile.gif (arba gali nukopijuoti nuorodą po užrašu BBCODE photo for forums: ir tiesiog nukopijuoji į SM atsakydamą) prieš atsakydama dar peržiūrėk ar prisikabino foto.
Tikiuosi padėjau mirksiukas.gif Nes nelabai moku suprantamai paaiškinti blink.gif iš manęs prasta mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu gerą naujieną thumbup.gif . Vilniaus universalinėje parduotuvėje penktame aukšte parduotuvėje geros akys yra labai daug priemonių dekupažui (įvairūs lakai, servetėlės, milžiniškas pasirinkimas akrilinių dažų)
Atsakyti