Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Tsile @ 2008 07 30, 06:17)
Dėkui labai už atsakyma  4u.gif
Labai gaila, nes patiko butent spalvas maishyti su akriliniaus dažais.

Beja su kuom tada ji lakuoti, ar tinka akrilinis lakas, ar kažkokio kito reik jam?

Tiesa sakant iškilo ktas klausimas su kokiom priemonem draugauja iš Jūsų patirties, nes parduotuvėj garantavo, kad šiai priemonej pats tas patina su akrilu.
Daugiau prasišauti nesinorėtų 4u.gif

Išduok paslaptį, kurioj parduotuvėj tau rekomendavo patiną su akrilu? Eisiu ir aš ten...pasiklausinėsiu hihihi.gif
Aš viską iš patirties rašiau, nes tikrai dirbau su šia priemone. Apie lakavimą ant Sotille irgi daug buvo kalbėta...na, bet pakartosiu ax.gif
Po sendinimo Sotille dvikomponenčiu ir po įtrūkimų įtrinimo (porporina ar aliejiniais dažais) patartina pirmiausiai nupurkšti darbelį purškiamu sintetiniu laku. Tik tada lakuoti akriliniu ar kokiu kitu laku. Įmanoma ir iškart po sendinimo lakuot akriliniu laku, bet tai daryt reikia LABAI ATSARGIAI, nebraukiant teptuku du kartus per tą pačią vietą ir pirmas lako sluoksnis turi būti pabai plonas (nes sendinimas susivels ir teks daryt iš naujo viską). Sekančius sluoksnius jau galima drąsiai lakuoti.
Atsakyti
Dėkui labai už atsakymą.
Šiaip dauksos gatvej rekomendavo blush2.gif
Tenais dar pirkau purshkiama laką, reiks aiskinti akrilinis ar sintenis, nes lietuvishko aprashymo nera ant jo g.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 07 30, 09:13)
Išduok paslaptį, kurioj parduotuvėj tau rekomendavo patiną su akrilu? Eisiu ir aš ten...pasiklausinėsiu hihihi.gif
Aš viską iš patirties rašiau, nes tikrai dirbau su šia priemone. Apie lakavimą ant Sotille irgi daug buvo kalbėta...na, bet pakartosiu ax.gif
Po sendinimo Sotille dvikomponenčiu ir po įtrūkimų įtrinimo (porporina ar aliejiniais dažais) patartina pirmiausiai nupurkšti darbelį purškiamu sintetiniu laku. Tik tada lakuoti akriliniu ar kokiu kitu laku. Įmanoma ir iškart po sendinimo lakuot akriliniu laku, bet tai daryt reikia LABAI ATSARGIAI, nebraukiant teptuku du kartus per tą pačią vietą ir pirmas lako sluoksnis turi būti pabai plonas (nes sendinimas susivels ir teks daryt iš naujo viską). Sekančius sluoksnius jau galima drąsiai lakuoti.

Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 30, 10:26)
Dėkui labai už atsakymą.
Šiaip dauksos gatvej rekomendavo blush2.gif
Tenais dar pirkau purshkiama laką, reiks aiskinti akrilinis ar sintenis, nes lietuvishko aprashymo nera ant jo  g.gif

Taip ir maniau, kad ten rekomendavo... kažkaip keistai ten patarinėja...mane vieną kartą bandė įtikinti, kad velo popierius yra ne velo, o ryžinis blink.gif O finale tai paaiškėjo, kad pačios nelabai žino, ką kalba cool.gif

O purškiamas lakas, kurį turi, manau tiks wink.gif Aš pati tai naudoju sintetinį iš "Senukų" pirktą laką.
Atsakyti
Mjo sunku toj parduotuvej pradedančiosioms, jau ne pirmas produktas su kuriuom po ju patarimu sudegu, na tikėkimas toliau seksis sklandžiau 4u.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdr @ 2008 07 28, 17:20)
laba diena esu naujoke,ir labai susidomejau sia tema, bet turiu problema g.gif , gyvenu londone ir niekur nerandu graziu serveteliu tokiu kaip yra lietuvoj cia nei su ziburiu nerasi, o gal as nezinau kur ieskoti. gal gyvenate cia kuri nors ir turite informacijos kur galima nusipirkti serveteliu. is angsto dekoju.

na tai va cia pilna serveteliu, kazkuri nuoroda imetusi buvo mirksiukas.gif
servetkos
Atsakyti
Turiu klausimą, ar reikia lakuoti darbelį, kai jį pasendini dvikomponenčiu laku?
Atsakyti
cia kaip kas nori, bet speju visos lakuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2008 07 30, 14:56)
na tai va cia pilna serveteliu, kazkuri nuoroda imetusi buvo  mirksiukas.gif
servetkos

pasiziurinejau serveteles, tai pvz laaabai panasi i sita Jyske kainavo virs 2 Lt pokas, o sitos virs 2 svaru doh.gif
user posted image g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 30 liepos 2008 - 14:50
sveikos!
norejau paklausti, pasendintus itrukimus su kuo geriau itrinti: poporina ir patina?
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2008 07 30, 14:49)
sveikos!
norejau paklausti, pasendintus itrukimus su kuo geriau itrinti: poporina ir patina?
aciu  mirksiukas.gif

Pirma reiktų žinoti su kuom sendinai. smile.gif
Atsakyti
Gal turit patarimų kaip reikia dažyti akriliniais dažais, kad neliktų dryželių ir paviršius pasidengtų lygiai, nes bandžiau kempinėle, pirštu, minkštu teptuku, o dryžių vis tiek lieka verysad.gif .
Atsakyti
Tsile, sendinau su dvikomponenciu Antika is Artmanijos.
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 07 30, 16:02)
Gal turit patarimų kaip reikia dažyti akriliniais dažais, kad neliktų dryželių ir paviršius pasidengtų lygiai, nes bandžiau kempinėle, pirštu, minkštu teptuku, o dryžių vis tiek lieka verysad.gif .

gal per tirstus pasidarai dazus g.gif
as kartais paslifuoju su smulkiu svitriniu 4u.gif

efauto, Patina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 30 liepos 2008 - 16:12