Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(jurajums @ 2008 07 29, 10:41)
Pasirinkimo cia nepalyginsi su parduotuvem Vilniuj, kur uzejus nezinai nuo ko pradet, nes viskas labai labai grazu ir visko labai labai norisi smile.gif Nezinau, gal cia mano mieste nera demesio vertu hobby parduotuviu, todel as Vokietijoje perku internete ir kai bunu uzsiperku Lietuvoj.

O kur čia Vilniuje taip yra? blink.gif kol kas nelabai man sekėsi rasti gausybės grožybių smile.gif
Artmanijoj vos ne vos tris servetėles išsirinkau..bet ir tai tik iš bėdos, kad bent ką nusipirkčiau blush2.gif
Atsakyti
O as kaip tik Artmanijoj paskutini kart grizus ir serveteliu ir dekupazinio popieriaus prisipirkau ax.gif ir dar ideju visokiu nusiziurejau. Gal man cia toks ispudis po Vokietijos parduotuviu g.gif Bet kokiu atveju kiekviena is musu ieskom skirtingu motyvu, paveiksliuku, spalvu ir t.t. tai ne visos toj pacioj vietoj randam. Tiesiog kas Lietuvoj parduodama man labiau patinka. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(vdr @ 2008 07 29, 12:22)
sveikutes
kiek suprantu nieks negali man suteikti informacijos apie londono serveteliu parduot. tai gal zinote kokias internetines parduotuves, parasykite adresiuka. prasau labai.

noriu pagirti visas labai nuostabus darbeliai. 4u.gif

As gyvenau anglijoje, tai nieko nerasdavau
geriausiai per ebay uzsisakineti, va ten tai pasirinkimas.
ir popieriu ir serveteliu.
O kai anglijoj gyveni tai ir atsiuntimas ne itin daug kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(vdr @ 2008 07 29, 10:22)
sveikutes
kiek suprantu nieks negali man suteikti informacijos apie londono serveteliu parduot. tai gal zinote kokias internetines parduotuves, parasykite adresiuka. prasau labai.

noriu pagirti visas labai nuostabus darbeliai. 4u.gif

Aš irgi neseniai sugalvojau mėginti dekupažinti. Tai sumąsčiau, jog pirma pamėginsiu su paprastom servetėlėm, kokias rasiu. Paieškok Fenwik ir John Lewis parduotuvėse (dar būna didesnėse Waitrose, M&S, bet ten tokios pačios). Pasirinkimas mažas, ten tik gėles mačiau, bet man atrodo pamėginimui gali užtekti. O šiaip čia temoje buvo nuoroda į vokiečius Servetėlės. Tai aš gal vėliau mėginsiu iš jų užsisakyti. O internetinėse parduotuvėse dažniausiai mačiau dekopopierių, bet aš dar nedaug ieškojau, tai gal kur ir servetėlių yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 29 liepos 2008 - 12:59
QUOTE(WildCat @ 2008 07 29, 13:58)
Aš irgi neseniai sugalvojau mėginti dekupažinti. Tai sumąsčiau, jog pirma pamėginsiu su paprastom servetėlėm, kokias rasiu. Paieškok Fenwik ir John Lewis parduotuvėse (dar būna didesnėse Waitrose, M&S, bet ten tokios pačios). Pasirinkimas mažas, ten tik gėles mačiau, bet man atrodo pamėginimui gali užtekti. O šiaip čia temoje buvo nuoroda į vokiečius Servetėlės. Tai aš gal vėliau mėginsiu iš jų užsisakyti. O internetinėse parduotuvėse dažniausiai mačiau dekopopierių, bet aš dar nedaug ieškojau, tai gal kur ir servetėlių yra.

As uzsakinejau is sitos parduotuves ...bet po 20 vnt. labai daug neatsiusi.. ax.gif (dar jie kartais sumaiso numerius doh.gif ...ir atsiuncia visai kitas serveteles smile.gif )
Neblogas pasirinkimas e-bay...
Vat sita parduotuve man patinka ir beveik visada greitai atsiuncia...
http://stores.ebay.it/Casa-Lena-Hobby
Atsakyti
dekoju visosm uz info. kiek iskojau tai didelis pasirinkimas yra vaikiskais motyvais ir geles, o tokiu originalesniu nelabai radau.

didelis aciukas uz info, bandysiu parsisiusti, o kaip grysiu i liet tai prisipirksiu visokiu smile.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad lakuojant didelius paviršius galima naudoti lakus skirtus jachtom ir dar kažkokius, gal galėtumėt rekomenduoti kokį laką geriausia pirkti ir kur ir kokia maždauk jo kaina.
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 07 29, 21:28)
Kažkur skaičiau, kad lakuojant didelius paviršius galima naudoti lakus skirtus jachtom ir dar kažkokius, gal galėtumėt rekomenduoti kokį laką geriausia pirkti ir kur ir kokia maždauk jo kaina.

Sitoj temoj pries pora psl. buvo diskusija apie lakus ax.gif ,o dar galima nuotraukose paziureti su kokiais lakais merginos dirba (ziurek 1 psl.) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

turiu klausimą gal kas žinot, kaip daryti, del patinos:

Naudoju dvikomponentį sotile carkle, teorishkai ta kurio iskilimai didesni.
Itrukimai grazus ir gylio atrodė gero.

Patina 1:1 sumaisiau su aklininiais dazais.
Pirstu itriniau ant paveiksliuko, po to su sausa servettėle valiau, nusivalė viskas, kad ir kiek kartų kartojau, plius pastebėjau kad ji biski ėda itrukimas ir po poros bandymu uztepti ir valyti itrukmai tarsi nusivalė. O jeigu vietomis, kur dažai pridziuvo, kur nereikėjo dar bruksteldavau drėgna servetėlė tai is vis liudna.

Kaip jums sekes dirbti su panasiom priemonem?
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 29, 22:55)
Naudoju dvikomponentį sotile carkle, teorishkai ta kurio iskilimai didesni.
Itrukimai grazus ir gylio atrodė gero.

Patina 1:1 sumaisiau su aklininiais dazais.
Pirstu itriniau ant paveiksliuko, po to su sausa servettėle valiau, nusivalė viskas, kad ir kiek kartų kartojau, plius pastebėjau kad ji biski ėda itrukimas ir po poros bandymu uztepti ir valyti itrukmai tarsi nusivalė. O jeigu vietomis, kur dažai pridziuvo, kur nereikėjo  dar bruksteldavau drėgna servetėlė tai is vis liudna.

Kiek aš esu dirbus su Sotille, tai įtrūkimus geriausia įtrinti porporina (biriais milteliais) su kietesniu šepetuku, kai kas naudoja dar akių šešėlius. Arba galima įtrinti aliejiniais dažais. Su akrilu ši priemonė nedraugauja schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Rodausi ka cia per paskutines dienas "priblyninau".

Vazoncikas, kuri sugebejau bedekoruodama istekst ant zemes, tai jis jau yra skiles.

user posted image

O cia muiliukui mirksiukas.gif :

user posted image

Atsakyti
Dėkui labai už atsakyma 4u.gif
Labai gaila, nes patiko butent spalvas maishyti su akriliniaus dažais.

Beja su kuom tada ji lakuoti, ar tinka akrilinis lakas, ar kažkokio kito reik jam?

Tiesa sakant iškilo ktas klausimas su kokiom priemonem draugauja iš Jūsų patirties, nes parduotuvėj garantavo, kad šiai priemonej pats tas patina su akrilu.
Daugiau prasišauti nesinorėtų 4u.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 07 29, 22:05)
Kiek aš esu dirbus su Sotille, tai įtrūkimus geriausia įtrinti porporina (biriais milteliais) su kietesniu šepetuku, kai kas naudoja dar akių šešėlius. Arba galima įtrinti aliejiniais dažais. Su akrilu ši priemonė nedraugauja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tsile: 30 liepos 2008 - 05:28