Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Runciuke @ 2008 07 28, 16:12)
As tai noriu paklausti jusu apie  "hoby" parduotuves. Kadangi busiu Berlyne ir Varsuvoj, tai labai noreciau aplankyt tokias parduotuves (ne del to, kad truksta priemoniu, o del "ligos"  blush2.gif ...) sergu visokiais rankdarbiais......tai aplankyt tokias parduotuves butu tikra pramoga  blush2.gif )...........Gal kuri buvot ? Gal zinot kokias nuorodas, adresus ar raktinius zodzius kad rast internete ? Buciau dekinga.... drinks_cheers.gif

O kurioje tu salyje nori aplankyti?
Atsakyti
laba diena esu naujoke,ir labai susidomejau sia tema, bet turiu problema g.gif , gyvenu londone ir niekur nerandu graziu serveteliu tokiu kaip yra lietuvoj cia nei su ziburiu nerasi, o gal as nezinau kur ieskoti. gal gyvenate cia kuri nors ir turite informacijos kur galima nusipirkti serveteliu. is angsto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 28, 16:21)
O kurioje tu salyje nori aplankyti?

Varsuvoje ir Berlyne... 4u.gif
Atsakyti
rainiaake, albumas super 4u.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 07 28, 11:14)
Kiek aš esu bandžius, tai man daugiausiai skilinėjimų dydis priklauso nuo antrojo sluoksnio storio ax.gif

Taip, skeldėjimo tankumas priklauso nuo antro sluoksnio storio (kuo storesnis, tuo stambiau skeldėja). Nuo pirmo sluoksnio storio priklauso skilimo gylis.
Kartais, užtepus labai ploną pirmąjį sluoksnį, net nepavyksta gerai įtrinti, nes per seklus įtrūkimas.
QUOTE(WildCat @ 2008 07 28, 14:13)
nugi mergaitės, landžiojau internete ir radau tokią labai įdomią priemonę

Transferglaze

Tikrai įdomi priemonė. Panašia technologija galima panaudoti ir mediumus (išbandyta), tačiau, manau, ši speciali priemonė gali būti geresnė, nes, kaip rašo, ji "pasiima" spaustuvinius dažus...Paveikslėlių ploninimui tai turėtų būti labai geras dalykas. Žinoma, jei tai ne dar vienas produktas bizniui, kokių dekupažo priemonėse gausu.
Beje, neseniai aprašiau gelį kontūrams paslėpti, tačiau dar nebuvau bandžiusi ant jo dėti visų kitų sluoksnių. Dabar jau daug variantų išbandyta. Dvikomponentis ploteliuose virš gelio po kurio laiko suskilinėjo papildomai smulkiai smulkėliausiai, kas galėjo būti įtakota ir džiūvimo saulėje, tačiau virš to gelio vistik suskilinėjo labiau.
Po kelių sluoksnių lako gelio vietose atsirado vos pastebimas balzganumas.
Gali būti, kad tas gelis kokybiškiau įsikomponuoja į procesą, kai jis maišomas su dažais. Galiausiai pati sau priėjau išvados, kad turimą gal sunaudosiu, tačiau naujo nepirkčiau. Jei kam labai rūpi, mano išvadų nepaisykite, darykitės savas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 28 liepos 2008 - 16:49
QUOTE(Runciuke @ 2008 07 28, 15:12)
As tai noriu paklausti jusu apie  "hoby" parduotuves. Kadangi busiu Berlyne ir Varsuvoj, tai labai noreciau aplankyt tokias parduotuves (ne del to, kad truksta priemoniu, o del "ligos"  blush2.gif ...) sergu visokiais rankdarbiais......tai aplankyt tokias parduotuves butu tikra pramoga  blush2.gif )...........Gal kuri buvot ? Gal zinot kokias nuorodas, adresus ar raktinius zodzius kad rast internete ? Buciau dekinga.... drinks_cheers.gif

Vokietijoje tokios rankdarbiu parduotuves yra gan populiarios. Internete ieskok pagal zodzius Bastel/Hobby + Shop/Laden/Geschäft. Nors jei ieskosi kokiu idomesniu serveteliu ar dekupazinio popieriaus, tai turiu nuvilti - Lietuvoje daug turtingesnis pasirinkimas. Daugiau galima rasti internetinese parduotuvese. Pvz. adresu http://www.vbs-hobby...ttentechnik.htm
Tikiuosi nors kiek pagelbejau.
Sekmes apsiperkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 28, 18:48)
rainiaake, albumas super 4u.gif

Taip, skeldėjimo tankumas priklauso nuo antro sluoksnio storio (kuo storesnis, tuo stambiau skeldėja). Nuo pirmo sluoksnio storio priklauso skilimo gylis.
Kartais, užtepus labai ploną pirmąjį sluoksnį, net nepavyksta gerai įtrinti, nes per seklus įtrūkimas.

Tikrai įdomi priemonė. Panašia technologija galima panaudoti ir mediumus (išbandyta), tačiau, manau, ši speciali priemonė gali būti geresnė, nes, kaip rašo, ji "pasiima" spaustuvinius dažus...Paveikslėlių ploninimui tai turėtų būti labai geras dalykas. Žinoma, jei tai ne dar vienas produktas bizniui, kokių dekupažo priemonėse gausu.
Beje, neseniai aprašiau gelį kontūrams paslėpti, tačiau dar nebuvau bandžiusi ant jo dėti visų kitų sluoksnių. Dabar jau daug variantų išbandyta. Dvikomponentis ploteliuose virš gelio po kurio laiko suskilinėjo papildomai smulkiai smulkėliausiai, kas galėjo būti įtakota ir džiūvimo saulėje, tačiau virš to gelio vistik suskilinėjo labiau.
Po kelių sluoksnių lako gelio vietose atsirado vos pastebimas balzganumas.
Gali būti, kad tas gelis kokybiškiau įsikomponuoja į procesą, kai jis maišomas su dažais. Galiausiai pati sau priėjau išvados, kad turimą gal sunaudosiu, tačiau naujo nepirkčiau. Jei kam labai rūpi, mano išvadų nepaisykite, darykitės savas mirksiukas.gif

Ot tai tau, o as kaip tik penktadieni tokia priemone nusipirkau.
Galejau biski lukterti.
Tik niekaip nerandu, kuriam psulapyje apie tai rasoma.
Jei nesunku mazdaug norodykite...
Sioje temoje?
Atsakyti
kaip pas jus grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 28 liepos 2008 - 19:25
turiu toki klausima merginos, tikslaiu gal beda ax.gif

zodziu norejau isgauti stiklo efekta ir uzlakavau dezutes dangteli daugybe kartu storais sluoksniais lako, na isties gavosi gal ir neblogai, ale vat tas rupuze niekaip neisdziusta, na svelniais liesti galiu, jis lyg ir jau sudziuves bet toks minkstas, jei stipriaus spusteliu lieka isispaude pirstu antspaudai, ir jis man siais karsciais jau visa savaite , neisdziusta iki galo, toks ir lieka pusminkstis doh.gif g.gif
va sitas lakas
user posted image
gal kuri nors naudoja ji ir gali pasakyti ar isdzius jis kada nors ar taip ir liks g.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Tokiems visokiems 'storiems' lakavimams pakeisti esu aptikus va tokią
priemonę
tik dar nesugalvojau ar man jos reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 28, 11:14)
Kiek aš esu bandžius, tai man daugiausiai skilinėjimų dydis priklauso nuo antrojo sluoksnio storio ax.gif

aciu 4u.gif bandysiu praktiskai pajausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 07 28, 18:42)
Ot tai tau, o as kaip tik penktadieni tokia priemone nusipirkau.
Galejau biski lukterti.
Tik niekaip nerandu, kuriam psulapyje apie tai rasoma.
Jei nesunku mazdaug norodykite...
Sioje temoje?

Taip, šioje temoje:
http://www.supermama...?...&p=18613080
ir toliau...
http://www.supermama...?...&p=18748582
Bet vistik dar reikia bandyti maišyti su dažais...

Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 28, 21:38)
Taip, šioje temoje:
http://www.supermama...?...&p=18613080
ir toliau...
http://www.supermama...?...&p=18748582
Bet vistik dar reikia bandyti maišyti su dažais...

Aciu tau bitute uz nuorodeles, bandysiu sia savite ir as su sia pastele padirbeti. ax.gif
Ziuresim kaip man seksis. 4u.gif
Atsakyti