rainiaake, albumas super
QUOTE(justess22 @ 2008 07 28, 11:14)
Kiek aš esu bandžius, tai man daugiausiai skilinėjimų dydis priklauso nuo antrojo sluoksnio storio
Taip, skeldėjimo tankumas priklauso nuo antro sluoksnio storio (kuo storesnis, tuo stambiau skeldėja). Nuo pirmo sluoksnio storio priklauso skilimo gylis.
Kartais, užtepus labai ploną pirmąjį sluoksnį, net nepavyksta gerai įtrinti, nes per seklus įtrūkimas.
QUOTE(WildCat @ 2008 07 28, 14:13)
nugi mergaitės, landžiojau internete ir radau tokią labai įdomią priemonę
Transferglaze
Tikrai įdomi priemonė. Panašia technologija galima panaudoti ir mediumus (išbandyta), tačiau, manau, ši speciali priemonė gali būti geresnė, nes, kaip rašo, ji "pasiima" spaustuvinius dažus...Paveikslėlių ploninimui tai turėtų būti labai geras dalykas. Žinoma, jei tai ne dar vienas produktas bizniui, kokių dekupažo priemonėse gausu.
Beje, neseniai aprašiau gelį kontūrams paslėpti, tačiau dar nebuvau bandžiusi ant jo dėti visų kitų sluoksnių. Dabar jau daug variantų išbandyta. Dvikomponentis ploteliuose virš gelio po kurio laiko suskilinėjo papildomai smulkiai smulkėliausiai, kas galėjo būti įtakota ir džiūvimo saulėje, tačiau virš to gelio vistik suskilinėjo labiau.
Po kelių sluoksnių lako gelio vietose atsirado vos pastebimas balzganumas.
Gali būti, kad tas gelis kokybiškiau įsikomponuoja į procesą, kai jis maišomas su dažais. Galiausiai pati sau priėjau išvados, kad turimą gal sunaudosiu, tačiau naujo nepirkčiau. Jei kam labai rūpi, mano išvadų nepaisykite, darykitės savas