Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Dėkui visoms, pastebėjusioms darbelį aciuks.gif Deginimo jame tikrai nėra - tik dekupažas ir šiek tiek papaišymų akriliniais dažais. Tikrai smagu, kad pamatėt kažką įdomaus mirksiukas.gif Aš tai gal jau pripratus, man toks paprastas minimalistinis tas mano darbukas blush2.gif Čia nei technikos stebuklingos, nei kokių šešėliavimų hihihi.gif

ItaBita, kas čia per bijojimai ir nenorai rodytis...gi ne grožio konkursas lotuliukas.gif Man tavo rėmelis tikrai labai gražus thumbup.gif O sendinimą su dvikomponenčiu Sottile darei?

QUOTE(DarkMind @ 2008 07 26, 00:07)
Kaip suprantu čia vienkomponentis lakas sendinimo, gal galima sužinoti koks? Ir kaip išgauti tokius smulkius sutrūkinėjimus? 4u.gif

O man pasirodė, kad čia dvikomponentis sendinimas g.gif Gal kartais Stamperia Medium? ax.gif
Atsakyti
ItaBita, kas čia per bijojimai ir nenorai rodytis...gi ne grožio konkursas lotuliukas.gif Man tavo rėmelis tikrai labai gražus thumbup.gif O sendinimą su dvikomponenčiu Sottile darei?

dekui Juste ,
taip su sottile dariau ir gana riebiai uztepiau, todel gavosi gana stambus itrukimai ax.gif
Atsakyti

kelias dieneles nebuvau ir ziuriu tiek cia mano vardas daug paminetas blush2.gif labai labai dekui notworthy.gif , justess kaip visada zavinga, jos darbai kitokie, nieko cia nepridursi smile.gif jau nepamenu kieno ten kepe "pirmas blynas" jis visai nepasviles, o antras bus dar skanesnis mirksiukas.gif . Svarbu bandyti stengtis ir noreti. Ir sirgti sia liga ilgai ilgai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prieš kurį laiką su Tsile diskutavom apie pastą, kuri dekupažinio popieriaus ar spausdintų paveikslėlių atveju padeda užlyginti motyvo briauneles...
Išbandžiau ir Tsilei atsakiau asmeniškai. Jei kam įdomu, parašysiu ir čia.
Tad sakykite...

ItaBita, rėmelis labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 26, 11:37)
Prieš kurį laiką su Tsile diskutavom apie pastą, kuri dekupažinio popieriaus ar spausdintų paveikslėlių atveju padeda užlyginti motyvo briauneles...
Išbandžiau ir Tsilei atsakiau asmeniškai. Jei kam įdomu, parašysiu ir čia.
Tad sakykite...

Taip, labai idomu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 26, 11:37)
Jei kam įdomu, parašysiu ir čia.
Tad sakykite...

įdomu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Įkeliu atsakymą Tsilei...

Dekoravau dėžutę, raktinę spausdintais paveikslėliais ir augalais, kurie labai iškilę virš viso paviršiaus, lyginant su kitais elementais. Taigi, vakar vakare visus plotelius, kuriuose buvo augalai, užtepiau ta pasta. Šįryt - viskas puiku, skaidru...Dabar dar žiūrėsiu, kaip kitų etapų medžiagos "nutūps" ant jos, tačiau manau, kad neturėtų būti nesklandumų, Taigi, darau prielaidą, kad Tavo atveju balkšvos dėmės atsirado, jei pašveitei...Toji pasta po išdžiūvimo "guminukė" ir jos šveisti tikrai negalima. Po to, kai jau bus keli lako sluoksniai, tada...ir tai labai labai atsargiai, nes, manau, pasta bus dedama iškilaus reljefo atveju, tad šveičiant aukščiausiuose taškuose ta pasta gali būti pažeista ir per laką, tad vėl galimi pabalimai.
Gal pravers manasis pastos tepimo būdas...Tepu plokščiu teptuku, pradedant nuo aukščiausio taško ir braukant link žemesnių bei visai į norimo užtepti ploto kraštus...Kai viskas daugmaž užtepta, išplaunu vandeniu teptuką ir tokiu vos drėgnu nespausdama, vien jo svoriu darkart aplyginu pastos paviršių...Galiausiai pavilgau į vandenį pirštą ir užlyginu kraštus, švelniai liesdama neteptų vietų kryptimi, kol susilygina, susilieja paviršiai. Manau, užlyginimui galima eksperimentuoti su drėgna švelnia kosmetine kempinėle ar audeklo gabalėliu...
Iš esmės pasta save pateisino.

Gal dar pridurčiau, kad tepti, norint paslėpti motyvo kraštus reikia atitinkamai kitaip, tačiau iš analogijos, manau, bus aišku... Tepčiau link motyvo vidurio nuo norimo užlyginti krašto, o paskui jau stengčiaus išlyginti užteptą paviršių.
Tiesa, bandžiau naudoti glaistyklėlę, tačiau ji, metalinė, per grubi tai pastai ant augalų buvo, o motyvo kraštui gal būtų gerai...

Nenorom reklama gavosi blush2.gif , tačiau, manau, kai parduodamas produktas netgi be instrukcijos vertimo...na, pačios suprantat...gal kuri išradingiau padirbėsite, tai bus puiku... mirksiukas.gif

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 26 liepos 2008 - 11:39
laba diena. norejau paklausti, darant dekupuotas sages, kokius naudojate paveiksliukus? is serveteliu ar bet koki(pvz.: iskirpta is zurnalo)?
aciu
Atsakyti
mergytes labai labai ieskau serveteliu su baltom orchidejom sviesiame fone. Bet butent tik baltu reikia. galiu keistis i ka nors, paziurinekit pas mane http://public.fotki....pazas/servetls/

Buciau labai labai dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 26 liepos 2008 - 12:58
QUOTE(zyliukas @ 2008 07 26, 14:27)
mergytes labai labai ieskau serveteliu su baltom orchidejom sviesiame fone. Bet butent tik baltu reikia. galiu keistis i ka nors, paziurinekit pas mane  http://public.fotki....pazas/servetls/

Buciau labai labai dekinga

o pas mane neziurejai(kazkur i pabaiga)? ten skaitosi baltos ar rausvos ? nu ,sorry ,jei nusisnekejau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar viena mano dezute senovine tokia ax.gif ax.gif
user posted image
Papildyta:
o cia jau nebesenobine ax.gif ax.gif
user posted image

ai as cia truputi isidirbineju ( mokausi ) su programulka tokia ax.gif ax.gif
ir siaip jau nuo karscio stogas vaziuoja doh.gif
Atsakyti
Ita Bita,is pradziu apie pernykscius lapus sneki , o paskui toki grozi parodai irnesakyk.gif
thumbup.gif thumbup.gif NUOSTABI DEZUTE thumbup.gif thumbup.gif
ir ,kad daugiau taip nesneketum nono.gif
...ir as kepu... karsta.gif
Atsakyti