88888888, čia gi dekupažo tema...šešėliavimas neprivalomas , laukiam antro darbelio...jau prasitarei
Seikutes,
nu kokie puikus jusu visu darbeliai, negaliu atsigrozeti
Nusprendziau ir as pasirodyt ka pridirbau Mano menai
nu kokie puikus jusu visu darbeliai, negaliu atsigrozeti
Nusprendziau ir as pasirodyt ka pridirbau Mano menai
Gražiai, mergytės darbuojatės
Simmona, gera ekspozicija
8888888, rėmukas gražus
Simmona, gera ekspozicija
8888888, rėmukas gražus
Sakykit merginos, o kaip jus tuos itrukimus akriliniais dazais itrinat? Nes man tai tiesiog issiterlino visas pavirsius , ar juos reikia skiesti? O gal geriau nusipirkti patina?
QUOTE(Merė Popins @ 2008 07 25, 10:20)
Sakykit merginos, o kaip jus tuos itrukimus akriliniais dazais itrinat? Nes man tai tiesiog issiterlino visas pavirsius , ar juos reikia skiesti? O gal geriau nusipirkti patina?
O koks tavo dvikomponentis sendinimas? Kokios firmos? Nes ne visiems tinka akriliniai dažai
P.S. Klausdamos parašykit kuo daugiau informacijos arba įdėkit priemonių foto ar darbelio foto, kad būtų aiškiau, kame čia problema...nes kitu atveju tikrai gali likti tas klausimas neatsakytas Galbūt kažkada anksčiau ir minėjai, su kokia priemone dirbi, bet visko atsiminti juk neįmanoma...
Simmona,
88888888, ačiū, girdėjau jūros ošimą, rimtai
Ir - šešėliavimas geras.
Man štai kas padeda šešėliuojant: geriausia į šį darbą įjungti vaizduotę...Tada įsivaizduoji šviesos šaltinį, belieka sudėti šešėlius priešingoj pusėj, negu kad toji, iš kur įsivaizduojama saulė šviečia...
Kartais šešėliuojama apie visą motyvą panašiom į motyvo spalvom.
Man mielesnis pirmas variantas, nes tai suteikia erdvės pojūtį.
Kartais "šešėliuoti" galima ir visai kitaip
Tai - dekupažas augalais...
88888888, ačiū, girdėjau jūros ošimą, rimtai
Ir - šešėliavimas geras.
Man štai kas padeda šešėliuojant: geriausia į šį darbą įjungti vaizduotę...Tada įsivaizduoji šviesos šaltinį, belieka sudėti šešėlius priešingoj pusėj, negu kad toji, iš kur įsivaizduojama saulė šviečia...
Kartais šešėliuojama apie visą motyvą panašiom į motyvo spalvom.
Man mielesnis pirmas variantas, nes tai suteikia erdvės pojūtį.
Kartais "šešėliuoti" galima ir visai kitaip
Tai - dekupažas augalais...
Turiu toki rinkinuka ultra frost, cia jis priduoda toki serksno efekta, galima piesti ant stiklo, plastiko, glazuruotos keramikos.
cia idedu angliskai:
Ultra Frost is translucent frosted paint for adding elegance to glass, tile, plastic and glazed ceramics. Like DecoArt Ultra Gloss, it may be baked in the home oven for added durability.
cia koks gaunasi efektas
jei kam idomu rasykit i az.
cia idedu angliskai:
Ultra Frost is translucent frosted paint for adding elegance to glass, tile, plastic and glazed ceramics. Like DecoArt Ultra Gloss, it may be baked in the home oven for added durability.
cia koks gaunasi efektas
jei kam idomu rasykit i az.
bite,vaivaj labai ačiū , neseniai gryžau iš pajūrio ,tai kažkaip norėjosi kažko tokio ,primenančio,labai myliu jūrą , o be to ,nuotrauka jau 2 metus laukė savo rėmelio
bite , rėmelis irgi
bite , rėmelis irgi
QUOTE(justess22 @ 2008 07 25, 09:32)
O koks tavo dvikomponentis sendinimas? Kokios firmos? Nes ne visiems tinka akriliniai dažai
Taip, sendinimas dvikomponentis, Antik 1,2. Nezinau ka blogai padariau, naudojau zalia spalva, gal ryskiu negalima, gal reikia tik blankiom
QUOTE(Merė Popins @ 2008 07 25, 12:12)
Taip, sendinimas dvikomponentis, Antik 1,2. Nezinau ka blogai padariau, naudojau zalia spalva, gal ryskiu negalima, gal reikia tik blankiom
Jei šita priemonė:
Tai akriliniai dažai tikrai tinka. Paviršius užsimozoja, bet galima švelniai paviršių nuvalyti drėgnu skudurėliu ar drėgna servetėle. Tikrai nusivalo ir dažai lieka tik įtrūkimuose.