Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mijaka @ 2008 07 24, 15:53)
na na, prašom tų konsultantų duomenis, vardą, tel nr. laugh.gif čia Kaune ? mastau.gif

dėl lako - tai aš pvz kas mėnesį po 1 litrą perku, kartais ir dažniau  unsure.gif

Kaune ax.gif
Jokių duomenų nėra...aš juos iš abrozdėlių pažįstu ir dar iš ankstesnių panašių poreikių...Kai nueinu, vienas iš trijų vistiek dirba, o jei ne, - ieškau pamainos...wink.gif
Matau, kad pievas šneka, kalbinu kitą...tol, kol kalba, kaip man patinka lotuliukas.gif
O litras lako mėnesiui, tai - darbštuolė esi 4u.gif
Atsakyti
ne darbštuolė - tiesiog lakuot patinka lotuliukas.gif o paskui kai lieka kokie 2 cm nuo dugno - tai dažbniausiai sudžiuva pas mane blush2.gif nes mėgstu pamiršt uždaryt bonkutę hihihi.gif

QUOTE(bite @ 2008 07 24, 17:12)
...tol, kol kalba, kaip man patinka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jau pati daugiau žinai už tuos konsultantus
Atsakyti
Jei rimtai, tai - taip, konsultantai mato, kiek žinai, ir tada supranta, į kokio gylio duobę įpuolė lotuliukas.gif
O šiokios tokios žinios yra iš buvusio verslo reikalų ir pan., tai nelabai pasakų bepripasakos mirksiukas.gif
O laką aš įsigudrinu ir anksčiau nei 1cm uždžiovinti, tas dangtelis apsivelia ir nesandariu patampa... blush2.gif
Nusišveičiau glaistytas vieteles, einu beicuoti, gana svirpti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jei norit , kad senukuose gerai aptarnautu...netycia uzsiminkit kad dirbat administarcijoj... biggrin.gif visi kaip silkiniai pasidaro...atsiveda kitus, kurie geriau supranta...
pati dirbau...ir zinau...nesinaudiodavau tuo labai, bet kai matydavau, kad elgiasi taip, kaip su sss...visada issiziodavau... biggrin.gif
esme tame...kad ten vieni kitus labai skundzia...o administarcijoj kas jei pasiskus...gaus bauda ir bus nuskaicuota is atlyginimo... ax.gif
cia aisku labiau tinka kaunietem... mirksiukas.gif na ir vilnietem... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 24 liepos 2008 - 17:51
QUOTE(88888888 @ 2008 07 24, 08:17)
Baubauziene,grazuoliai darbeliai wub.gif  wub.gif ,man  butelaiciai patinka ax.gif ,manau ,kad itariu kaip tas nelygus pavirsius gavosi ,bet jei gali ,tai papasakok blush2.gif aciu mirksiukas.gif

Tirstesnius dazus pasidariau ir su kempinele tapsnojau mirksiukas.gif
4u.gif

Labai grazus visi darbeliai, net sunku pasakyt ka viens uz kita grazesnis thumbup.gif
Atsakyti
Aciu ,mergaites, uz ivertinimus aciuks.gif
Cia mano pirmas seseliavimo blynas blush2.gif , negalejau labai isijausti ,nes viena akim vaikus ganiau,taigi -kas gavosi ,tas gavosi mirksiukas.gif Tik dar nelakuotas ir galvoju i ta grioveli kokia virvute itaisyti g.gif
user posted image
Dar viena sian seseliavau ,bet jau gal ryt pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 07 24, 22:51)
Aciu ,mergaites, uz ivertinimus aciuks.gif
  Cia mano pirmas seseliavimo blynas  blush2.gif , negalejau labai isijausti ,nes viena akim vaikus ganiau,taigi -kas gavosi ,tas gavosi mirksiukas.gif Tik dar nelakuotas ir galvoju i ta grioveli kokia virvute itaisyti g.gif
user posted image
Dar viena sian seseliavau ,bet jau gal ryt pasirodysiu  mirksiukas.gif

Ryskus buteliukas vasariskas bigsmile.gif ,bet as seseliavimo kazkaip nematau g.gif
Atsakyti
Tai gi sakau neisijauciau biggrin.gif Ir dar kazkaip jis man paskui tamsesnis pasidare ? g.gif Norejau kitokio rezultato ,bet ....
Na kai padidini ,tai truputi matosi ax.gif ax.gif
O gal cia is vis ne seseliavimas...... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 24 liepos 2008 - 22:14
QUOTE(88888888 @ 2008 07 24, 23:09)
Tai gi sakau neisijauciau biggrin.gif Ir dar kazkaip jis man paskui tamsesnis pasidare ? g.gif Norejau kitokio rezultato ,bet ....
Na kai padidini ,tai truputi matosi ax.gif  ax.gif
O gal cia is vis ne seseliavimas...... g.gif  mirksiukas.gif

Va radau internete pvz.

user posted image

Atsakyti
As gi suprantu kas cia per daiktas tas seseliavimas:mirksiukas: mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Gerai,zaidziam ,kad jis neseseliuotas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 24 liepos 2008 - 22:28
QUOTE(88888888 @ 2008 07 24, 23:25)
As gi suprantu kas cia per daiktas tas seseliavimas:mirksiukas:  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Gerai,zaidziam ,kad jis neseseliuotas biggrin.gif

biggrin.gif
as tiesiog viska labai gerai visada noriu padaryti....ir geriau butu is karto biggrin.gif ...bet tokiems dalykams patirties reikia ax.gif
Lauksim dar vieno darbelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 07 25, 00:04)
biggrin.gif
as tiesiog viska labai gerai visada noriu padaryti....ir geriau butu is karto biggrin.gif ...bet tokiems dalykams patirties reikia ax.gif
Lauksim dar vieno darbelio mirksiukas.gif

taigi va ,kad patirties mirksiukas.gif ,o kai dar visa laika aplink laksto dvi mazosios dekupazininkes biggrin.gif ir baigia nudekupazint visus namus sausainiais ,jogurtais ir lipdukais,tai tokie ir rezultatai tongue.gif
Tada nelaukit kito darbelio,nes jis bus vel toli nuo seseliavimo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti