Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Babaužienė grazus buteliukas thumbup.gif
88888888 sepetukas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, na ir as noriu savo kuriniu naujausiu parodyt ax.gif
ar galima ?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Tsile, dėkui smile.gif
Zyliuk, raktinės tikrai gražios, neperkrautos smile.gif
Atsakyti
zyliukas laikrodukas ir dezute nerealus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
wow zyliukas pasidarbavo is peties thumbup.gif labai grazu viskas drinks_cheers.gif
klausimas: pirmoji raktines spalva ruda, cia dazais tas medis nudazytas? nes atrodo, kaip tamsaus medzio dezute thumbup.gif
nusisnekejau... blush2.gif abi dezutes... kazka ne taip nuziurejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 24 liepos 2008 - 10:27
Visu merginu darbai grazus bigsmile.gif

zyliukas laikrodis ..... wub.gif

P.S. Dar norejau pasidalyti tokia info...
Nusipirkau lietuviska laka (SM galerijoje nemaciau tokio), siandien bandau pirma karta (aisku man dar daug kartu lakuoti,bet pirmas ispudis neblogas g.gif ) ,kaina apie 10 lt. Gal kas nors jau isbande ir turi atsiliepimu...? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 24 liepos 2008 - 10:46
vignola, aš su juo dirbus anksčiau thumbup.gif: laaaaaaaaabai geras thumbup.gif: matinis, nelimpa
galvoju gal vėl prie jo pereit g.gif nes maniškis vis prangsta ir brangsta kuo toliau tuo labiau gun_bandana.gif:
Atsakyti
O manęs šitas lakas nesužavėjo schmoll.gif , nepatiko jis man.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 18:36)
white tea, man tavo raktinė tai  thumbup.gif
Aurelija_ma, gražiai pasendinai  drinks_cheers.gif
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos ax.gif
user posted image

Oi Pivonija labas va ir čia radau tai va matai dėl ko sakai laiko mažai laiko skiri aplinkai nes tu dar i decupažu užsiimi labai šauni dėžutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano paskutinis darbelis shabby chic stiliuje, klaidu pora padariau blush2.gif ,bet labai daug silumos idejau,nes mociutes prasymu bandziau pagrazinti jos sena suoliuka bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 13:26)
O manęs šitas lakas nesužavėjo schmoll.gif , nepatiko jis man.

kodėl ? ax.gif prašom visus pliusus ir minusus biggrin.gif
šiaip ir sakiau reikia savo laką atrast ax.gif nes paklausius tai nuomonės skirtingos visų, nes kiekvienai reikia skirtingo efekto gal smile.gif

vignola, šauni kėdutė thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 24, 14:10)
kodėl ? ax.gif prašom visus pliusus ir minusus biggrin.gif
šiaip ir sakiau reikia savo laką atrast ax.gif nes paklausius tai nuomonės skirtingos visų, nes kiekvienai reikia skirtingo efekto gal smile.gif

vignola, šauni kėdutė thumbup.gif:

Aciu bigsmile.gif

Kaip tik lakavau siuo laku, man nieko visai, nelimpa,lengvai padengiau juo,gan greit dziusta, nes pries si nusipirkau jachtoms, taip ir stovi kol kas....dideliems daiktams tikrai neblogas dalykas....nors as kitu dar nebandziau...o smulkiems daiktams naudoju stamperijos ir creart...
Atsakyti