Babaužienė grazus buteliukas
88888888 sepetukas
sveikutes, na ir as noriu savo kuriniu naujausiu parodyt
ar galima ?
ar galima ?
Tsile, dėkui
Zyliuk, raktinės tikrai gražios, neperkrautos
Zyliuk, raktinės tikrai gražios, neperkrautos
zyliukas laikrodukas ir dezute nerealus
Visu merginu darbai grazus
zyliukas laikrodis .....
P.S. Dar norejau pasidalyti tokia info...
Nusipirkau lietuviska laka (SM galerijoje nemaciau tokio), siandien bandau pirma karta (aisku man dar daug kartu lakuoti,bet pirmas ispudis neblogas ) ,kaina apie 10 lt. Gal kas nors jau isbande ir turi atsiliepimu...?
zyliukas laikrodis .....
P.S. Dar norejau pasidalyti tokia info...
Nusipirkau lietuviska laka (SM galerijoje nemaciau tokio), siandien bandau pirma karta (aisku man dar daug kartu lakuoti,bet pirmas ispudis neblogas ) ,kaina apie 10 lt. Gal kas nors jau isbande ir turi atsiliepimu...?
vignola, aš su juo dirbus anksčiau : laaaaaaaaabai geras : matinis, nelimpa
galvoju gal vėl prie jo pereit nes maniškis vis prangsta ir brangsta kuo toliau tuo labiau :
galvoju gal vėl prie jo pereit nes maniškis vis prangsta ir brangsta kuo toliau tuo labiau :
O manęs šitas lakas nesužavėjo , nepatiko jis man.
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 18:36)
white tea, man tavo raktinė tai
Aurelija_ma, gražiai pasendinai
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos
Aurelija_ma, gražiai pasendinai
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos
Oi Pivonija labas va ir čia radau tai va matai dėl ko sakai laiko mažai laiko skiri aplinkai nes tu dar i decupažu užsiimi labai šauni dėžutė
Mano paskutinis darbelis shabby chic stiliuje, klaidu pora padariau ,bet labai daug silumos idejau,nes mociutes prasymu bandziau pagrazinti jos sena suoliuka
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 13:26)
O manęs šitas lakas nesužavėjo , nepatiko jis man.
kodėl ? prašom visus pliusus ir minusus
šiaip ir sakiau reikia savo laką atrast nes paklausius tai nuomonės skirtingos visų, nes kiekvienai reikia skirtingo efekto gal
vignola, šauni kėdutė :
QUOTE(mijaka @ 2008 07 24, 14:10)
kodėl ? prašom visus pliusus ir minusus
šiaip ir sakiau reikia savo laką atrast nes paklausius tai nuomonės skirtingos visų, nes kiekvienai reikia skirtingo efekto gal
vignola, šauni kėdutė :
vignola, šauni kėdutė :
Aciu
Kaip tik lakavau siuo laku, man nieko visai, nelimpa,lengvai padengiau juo,gan greit dziusta, nes pries si nusipirkau jachtoms, taip ir stovi kol kas....dideliems daiktams tikrai neblogas dalykas....nors as kitu dar nebandziau...o smulkiems daiktams naudoju stamperijos ir creart...