Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

aurelija ma grazi tavo dezute wub.gif (bet man butu graziau be rankenos, cia aisku ne del darbo pastebejimas,o del pacios dezutes bigsmile.gif )

white tea labai idomi raktine smile.gif ,cia servetele ar spausdintas paveiksliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 23 liepos 2008 - 14:48
Vignola, tai buvo skirtingi ryžiniai.
Aurelija_ma, angelgirl - labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif

Trijų skyrelių arbatinė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 23 liepos 2008 - 14:53
white tea, raktinė blink.gif pribaigsit mane su tom gebenėm biggrin.gif o čia spausdintas paveiksliukas ? man laaaaaaaaaaaabai tokie paveiksliukai patinka, turiu prikaupus kompe krūvas namų fasadų, tik taip ir nepanaudojau niekur biggrin.gif
Atsakyti
Mijaka, tai buvo ryžinis su paveiksliuku.
Atsakyti
white tea, nuostabūs darbai! wub.gif 4u.gif Ir raktinė, ir arbatinė... thumbup.gif
Įdomu tai, kad štai netoliese džiūsta raktinė žentui dovanų su laiptų motyvu...koks sutapimas mirksiukas.gif Tik manoji su spausdintu paveikslėliu, ir dar praeis kelios dienelės, kol ją pabaigsiu...
Atsakyti
Laiptai į viršų - visada gerai biggrin.gif Ir sapnuose, ir kortose, ir net gyvenime (sportas lotuliukas.gif )
Atsakyti
superiniai darbeliai thumbup.gif turiu as tokia ryzine su gebenem, nu niekaip nesumastau ur ja panaudot... matyt dar ne laikas jai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 07 23, 15:27)
Laiptai į viršų - visada gerai biggrin.gif Ir sapnuose, ir kortose, ir net gyvenime (sportas lotuliukas.gif )

...karjeroje - taip pat mirksiukas.gif ...kažkokia panaši mūsų minčių eiga doh.gif ...su tokiom mintim žentui gimtadieniui laiptus ir "montuoju"... Be to, ans dar ir architektas, tenepamiršta svarbių architektūros elementų, daug ką lemiančių gyvenime beigi tekopia aukštyn lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėželė "Peliukai". Nedidukė 8x8x5,5 cm. Kai mažiems vaikams pradeda kristi dantukai, juos nusineša pelytė, bet pelytė taip pat turi juos kažkur padėti hihihi.gif , tai va, čia ta pelytės dėželė ir yra. Vidus klotas bordo filcu.
user posted image
P.S. ale dekupažas, bet smagu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 23 liepos 2008 - 15:49
white tea, thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
white tea, man tavo raktinė tai thumbup.gif
Aurelija_ma, gražiai pasendinai drinks_cheers.gif
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pavonija, tavo dėželė puiki. Gražus skaldymas, gražus paveikslėlis, tvarkingas atlikimas. Visada šiek tiek pavydžiu tavo sugebėjimų blush2.gif
Atsakyti