aurelija ma grazi tavo dezute (bet man butu graziau be rankenos, cia aisku ne del darbo pastebejimas,o del pacios dezutes )
white tea labai idomi raktine ,cia servetele ar spausdintas paveiksliukas?
Vignola, tai buvo skirtingi ryžiniai.
Aurelija_ma, angelgirl - labai ačiū
Trijų skyrelių arbatinė
Aurelija_ma, angelgirl - labai ačiū
Trijų skyrelių arbatinė
white tea, raktinė pribaigsit mane su tom gebenėm o čia spausdintas paveiksliukas ? man laaaaaaaaaaaabai tokie paveiksliukai patinka, turiu prikaupus kompe krūvas namų fasadų, tik taip ir nepanaudojau niekur
Mijaka, tai buvo ryžinis su paveiksliuku.
white tea, nuostabūs darbai! Ir raktinė, ir arbatinė...
Įdomu tai, kad štai netoliese džiūsta raktinė žentui dovanų su laiptų motyvu...koks sutapimas Tik manoji su spausdintu paveikslėliu, ir dar praeis kelios dienelės, kol ją pabaigsiu...
Įdomu tai, kad štai netoliese džiūsta raktinė žentui dovanų su laiptų motyvu...koks sutapimas Tik manoji su spausdintu paveikslėliu, ir dar praeis kelios dienelės, kol ją pabaigsiu...
Laiptai į viršų - visada gerai Ir sapnuose, ir kortose, ir net gyvenime (sportas )
QUOTE(white tea @ 2008 07 23, 15:27)
Laiptai į viršų - visada gerai Ir sapnuose, ir kortose, ir net gyvenime (sportas )
...karjeroje - taip pat ...kažkokia panaši mūsų minčių eiga ...su tokiom mintim žentui gimtadieniui laiptus ir "montuoju"... Be to, ans dar ir architektas, tenepamiršta svarbių architektūros elementų, daug ką lemiančių gyvenime beigi tekopia aukštyn
Dėželė "Peliukai". Nedidukė 8x8x5,5 cm. Kai mažiems vaikams pradeda kristi dantukai, juos nusineša pelytė, bet pelytė taip pat turi juos kažkur padėti , tai va, čia ta pelytės dėželė ir yra. Vidus klotas bordo filcu.
P.S. ale dekupažas, bet smagu
P.S. ale dekupažas, bet smagu
white tea,
white tea, man tavo raktinė tai
Aurelija_ma, gražiai pasendinai
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos
Aurelija_ma, gražiai pasendinai
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos
Pavonija, tavo dėželė puiki. Gražus skaldymas, gražus paveikslėlis, tvarkingas atlikimas. Visada šiek tiek pavydžiu tavo sugebėjimų