Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(angelgirl @ 2008 07 22, 12:21)
Labai aciu uz issamia info  aciuks.gif
Tik va dar pora klausimeliu:
1. Sakei, kad uzklijavus foto, nulakuoji akriliniais dazais... Tai cia tie dazai kazkokie bespalviai? Tepi ir ant nuotraukos  g.gif
2. su kuo piesi tuos rastus aplink foto  g.gif  Irgi akriliniai dazai? Teptuku, ar buna speciali tutele su smailu galiuku?

1. laku laugh.gif automatiškai rašiau, net nepastebėjau, kad padariau klaidą biggrin.gif

2. Kaune Meno mūzoje perku vitražinį kontūriuką, galiukas smailas - labai plonai gaunasi thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 11:34)
ačiū  wub.gif
IF - o kuo skaldei laikrodžio viduje ? ax.gif

Skaldžiau ŠIUO Palyginus su vokišku antiku, šis pigesnis ir lygiai smagiai dirbasi, o ant stiklo kokie super įtrūkimai gaunasi thumbup.gif
apie ryžinį : prieš nebežinau kiek laiko Thomas Philips nupirkau rulonėlį kažkokio popieriaus...atradau jį tik aną savaitę, galvojau kas čia per daiktas...- ogi tikrų tikriausias ryžinis gal ??? jis  kai "sausas" nepermatomas, o klijuojant jį laku, puikiausiai persišviečia, atradau netyčia ir negaliu atsidžiaugt. Na gal kam nors tai visai ne naujiena, o kam nors gal visai padės šita info ax.gif rulonėlio kaina apie 8 lt

Aš pirkau pigiau - 60cnt tongue.gif (didelis lapas) ir berods dailinikų parduotuvėse jis nėra brangus , Meno mūzoj gal litas su biškučiu (aišku ne rulonas, bet gal labiau apsimoka pirkt mažesnius ir įvairių spalvų rolleyes.gif )
o tai kas man gavosi su juo dirbant ax.gif albumas buvo tamsiai bordinis, ant jo tik juodus dryžius nupiešiau ir klijavau tą popierių - puikiausiai viskas persišviečia ir lieka tik tos "plunksnos" ryškios

Na tikrai gražiai atrodo wub.gif
Dar ant stiklo gražiai gaunasi su tuo ryžiniu, reiks pamėgint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 07 22, 12:51)
Aš pirkau pigiau - 60cnt  tongue.gif (didelis lapas)  ir berods dailinikų parduotuvėse jis nėra brangus , Meno mūzoj gal litas su biškučiu (aišku ne rulonas, bet gal labiau apsimoka pirkt mažesnius ir įvairių spalvų  rolleyes.gif )

man atrodo, kad jie skiriasi ax.gif esu pirkus iš Meno mūzos, tai jis nelabai panašus į tą iš Thomas Philips...gal toks minkštesnis ir ne taip persišviečia užklijavus mastau.gif nors gal dabar kokių naujovių yra, aš prieš gerus metus pirkau biggrin.gif
Atsakyti
Gali būt mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai idomus dekupazas su ryziniu....

Ikelsiu keleta ideju is neto ir zurnalu (jeigu kam nors idomu galeciau ir darbo eiga nufotkinti)....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man irgi atrodo,kad yra skirtingu ryziniu....yra visiskai plonus ir tvirtesnis popierius...gal net ir dirbti reikia su jais skirtingais budais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 13:32)
1. laku laugh.gif automatiškai rašiau, net nepastebėjau, kad padariau klaidą biggrin.gif

2. Kaune Meno mūzoje perku vitražinį kontūriuką, galiukas smailas - labai plonai gaunasi thumbup.gif:

Aha, tik problemele, kad ne Lietuvoj gyvenu blush2.gif Tad toloka iki Kauno tongue.gif Siandien buvau nulekus i Hobby parduotuve, tai nusipirkau tepamo akrilinio lako... Bet puse valandos ten praleidau, negaledama apsispresti, koki pirkti... Ten skirtingiems pavirsiams vis kitokie doh.gif Vazonams ir medziui vienoks, indams kitoks ... Dar kiekvienas is ju irgi 2 rusiu, nes vienas matinis, o kitas blizgantis... O tai ar nera tokio, kuri butu galima viskam naudot g.gif Nes labai jau brangu visus susipirkti blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, niu pasirodysiu ka pridirbau ax.gif kazko gal truksta gal kazko per daug g.gif net nezinau ir dar fotkinti nesigavo kazko tai cool.gif
user posted image
Dezute "Nakties feja" ir ne tik....
Atsakyti
Visai graži - rami, švelni wub.gif ir nieko netrūksta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 22, 20:51)
sveikutes, niu pasirodysiu ka pridirbau  ax.gif kazko gal truksta gal kazko per daug  g.gif  net nezinau ir dar fotkinti nesigavo kazko tai  cool.gif

gebenė wub.gif wub.gif wub.gif tik nelabai supratau kas ten viduje ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš blush2.gif
Raktinė
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 07 23, 16:35)
Pasigirsiu ir aš blush2.gif 
Raktinė

user posted image

Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif