Na jau IF... laikrodis
QUOTE(pucini @ 2008 07 22, 10:11)
cia gal as biski nelabai i tema bet vistiek ga kas tures tokios informacijo, mane domina dekupazo kursai kaune, paziurinejau internete tai tik vilniuje ir tik siokiomid dienomis, tai gal butu norinciu uzsisakyti kaune kur darytis kursus, nes manau ten atvaziuotu, jei susirnktu zmoniu grupele. gal kas turi kokios info pie dekupazo kursus kaune?
esu jau keletu darbeliu darius, bet jauciu kad truksta ziniu....
esu jau keletu darbeliu darius, bet jauciu kad truksta ziniu....
Neatidi esate ( neseniai čia jau buvo vienas tinklalapis paminėtas su kontaktais), kur tik jų neorganizuoja , Puseplus, Daukšos g. 20, galerija "Balta" Valančiaus g. ir t.t. , minėtus punktus tiklsiau galima rasti Google paieškoje
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 09:22)
ot čia geriausias komplimentas, kad nepamirštamas darbas, o vis sugrįžtama prie jo man toks darba IF... raktinė su driežu, niekaip iš galvos neišeina
as mintimis prie to driezo irgi daznai griztu
Ačiū visoms už gražius žodžius
Mijaka, kobojai - servetelė, o laikrodėlis iš "nenaujų":
visą ardžiau ir perdarinėjau
Va dar vienas rėmelis, dekoruotas ryžiniui popieriumi ir folija Nieko mandro, bet vaizdas man labai patiko, sakiau dažniau reikės taikyt ryžinį
P.S. driežas gyvena gerai Labai malonu, kad prisimenat
Mijaka, kobojai - servetelė, o laikrodėlis iš "nenaujų":
visą ardžiau ir perdarinėjau
Va dar vienas rėmelis, dekoruotas ryžiniui popieriumi ir folija Nieko mandro, bet vaizdas man labai patiko, sakiau dažniau reikės taikyt ryžinį
P.S. driežas gyvena gerai Labai malonu, kad prisimenat
Aciu visoms uz pagyrimus, pastabas ir patarimus
Turesiu visa tai omeny.
Norejau pasiteirauti mergaiciu, kurios dirba su spauzdintais paveiksleliais. As spauzdinausi ant srveteles ir vat vaizdelis nevisada gaunasi pakankamai ryskus, o didziausia problema yra tai, kad klijuojant servetele ji dar labiau issitempia ir tada atsiranda balksvi plysiukai, o vaizdas dar labiau pablunka. As net bandau spalvinti. Beto ir tepant klijais dar siek tiek dazu nueina. Ar nesusiduret su tokia beda ir kaip su tuo kovot?
Turesiu visa tai omeny.
Norejau pasiteirauti mergaiciu, kurios dirba su spauzdintais paveiksleliais. As spauzdinausi ant srveteles ir vat vaizdelis nevisada gaunasi pakankamai ryskus, o didziausia problema yra tai, kad klijuojant servetele ji dar labiau issitempia ir tada atsiranda balksvi plysiukai, o vaizdas dar labiau pablunka. As net bandau spalvinti. Beto ir tepant klijais dar siek tiek dazu nueina. Ar nesusiduret su tokia beda ir kaip su tuo kovot?
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 22, 09:52)
fantastiška dėžutė ir pakaba su drugeliais.
ačiū
QUOTE(IF... @ 2008 07 22, 10:57)
Va dar vienas rėmelis, dekoruotas ryžiniui popieriumi ir folija
IF - o kuo skaldei laikrodžio viduje ?
rėmelis paprastas ir
apie ryžinį : prieš nebežinau kiek laiko Thomas Philips nupirkau rulonėlį kažkokio popieriaus...atradau jį tik aną savaitę, galvojau kas čia per daiktas...- ogi tikrų tikriausias ryžinis gal ??? jis kai "sausas" nepermatomas, o klijuojant jį laku, puikiausiai persišviečia, atradau netyčia ir negaliu atsidžiaugt. Na gal kam nors tai visai ne naujiena, o kam nors gal visai padės šita info rulonėlio kaina apie 8 lt
taip jis atrodo
o tai kas man gavosi su juo dirbant albumas buvo tamsiai bordinis, ant jo tik juodus dryžius nupiešiau ir klijavau tą popierių - puikiausiai viskas persišviečia ir lieka tik tos "plunksnos" ryškios
[U]
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 12:34)
o tai kas man gavosi su juo dirbant albumas buvo tamsiai bordinis, ant jo tik juodus dryžius nupiešiau ir klijavau tą popierių - puikiausiai viskas persišviečia ir lieka tik tos "plunksnos" ryškios
[U]
Albumas As va irgi noreciau savo vestuvini albuma dekoruot, nes man baisiai jau nepatinka jo "virselis" ... Tik nelabai zinau eigos Noreciau panasaus efekto, kaip pas tave... Na, ta prasme, uzspalvintas fonas, 1 ar pora foto apipiestos remeliu... Kaip visa tai atlikti?
P.S. Atsiprasau, jei tai jau buvo aiskinta, bet kazkaip neradau
Mijaka, šaunus rezultatas su tuo popieriumi , reiks ir man ten pat tokio paieškoti .
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 22, 11:42)
Albumas As va irgi noreciau savo vestuvini albuma dekoruot, nes man baisiai jau nepatinka jo "virselis" ... Tik nelabai zinau eigos Noreciau panasaus efekto, kaip pas tave... Na, ta prasme, uzspalvintas fonas, 1 ar pora foto apipiestos remeliu... Kaip visa tai atlikti?
tai kad nebuvo aiškinta niekur apie tai
tai bandau : albumas pirktas Rimi berods, su tokius tamsiai bordo spalvos viršeliu odos tipo na, ne popierinis tikrai.
1. spausdinu foto ant paprasto popieriaus 2. klijuoju ant albumo viršelio neskiestais PVA klijais 3. apipurškiu aerozoliniu laku, kokius tris kartus (kaskart palaukiu kol išdžius) taip dažai užsifiksuoja ir neplaukia 4. nulakuoju sluoksnį akriliniais dažais. 5. Imu tą ryžinį popierių, čia jo neklijavau tiesiai ant foto - tą vietą iškirpau langelį tokį, klijuoji tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę dekupaže tik akriliniu laku...na tepi ant viršaus ir viskas iš kraštų palikau apie 0.5 cm ir palenkiau paskui taip pat su laku tepant 6. džiusta - lakuoju, kiek nori sluoksnių. 7. kontūru papaišiau, dar vieną lako sluoksnų, kad kontūriukas laikytusi tvirčiau ir dar ant galo galima aerozoliniu apipurkšti, bet nebūtina viskas
QUOTE(pavonija @ 2008 07 22, 11:45)
Mijaka, šaunus rezultatas su tuo popieriumi , reiks ir man ten pat tokio paieškoti .
vat aš irgi žadu šią savaitę nulėkt į Kauną į Thomas Pfilips. Šitą popierių pirkau ten per Kalėdų laikotarpį, tai įdomu ar bus jis dar ten
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 12:57)
tai kad nebuvo aiškinta niekur apie tai
tai bandau : albumas pirktas Rimi berods, su tokius tamsiai bordo spalvos viršeliu odos tipo na, ne popierinis tikrai.
1. spausdinu foto ant paprasto popieriaus 2. klijuoju ant albumo viršelio neskiestais PVA klijais 3. apipurškiu aerozoliniu laku, kokius tris kartus (kaskart palaukiu kol išdžius) taip dažai užsifiksuoja ir neplaukia 4. nulakuoju sluoksnį akriliniais dažais. 5. Imu tą ryžinį popierių, čia jo neklijavau tiesiai ant foto - tą vietą iškirpau langelį tokį, klijuoji tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę dekupaže tik akriliniu laku...na tepi ant viršaus ir viskas iš kraštų palikau apie 0.5 cm ir palenkiau paskui taip pat su laku tepant 6. džiusta - lakuoju, kiek nori sluoksnių. 7. kontūru papaišiau, dar vieną lako sluoksnų, kad kontūriukas laikytusi tvirčiau ir dar ant galo galima aerozoliniu apipurkšti, bet nebūtina viskas
Labai aciu uz issamia info
Tik va dar pora klausimeliu:
1. Sakei, kad uzklijavus foto, nulakuoji akriliniais dazais... Tai cia tie dazai kazkokie bespalviai? Tepi ir ant nuotraukos
2. su kuo piesi tuos rastus aplink foto Irgi akriliniai dazai? Teptuku, ar buna speciali tutele su smailu galiuku?