Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Na jau IF... laikrodis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 22, 10:11)
cia gal as biski nelabai i tema bet  vistiek ga kas tures tokios informacijo, mane domina dekupazo kursai kaune, paziurinejau internete tai tik vilniuje ir tik siokiomid dienomis, tai gal butu norinciu uzsisakyti kaune kur darytis kursus, nes manau ten atvaziuotu, jei susirnktu zmoniu grupele. gal kas turi kokios info pie dekupazo kursus kaune?

esu jau keletu darbeliu darius, bet jauciu kad truksta ziniu....

Neatidi esate mirksiukas.gif ( neseniai čia jau buvo vienas tinklalapis paminėtas su kontaktais), kur tik jų neorganizuoja doh.gif , Puseplus, Daukšos g. 20, galerija "Balta" Valančiaus g. ir t.t. , minėtus punktus tiklsiau galima rasti Google paieškoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 09:22)
ot čia geriausias komplimentas, kad nepamirštamas darbas, o vis sugrįžtama prie jo smile.gif man toks darba IF... raktinė su driežu, niekaip iš galvos neišeina  wub.gif

as mintimis prie to driezo irgi daznai griztu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif

Mijaka, kobojai - servetelė, o laikrodėlis iš "nenaujų":
user posted image
visą ardžiau ir perdarinėjau ax.gif

Va dar vienas rėmelis, dekoruotas ryžiniui popieriumi ir folija rolleyes.gif Nieko mandro, bet vaizdas man labai patiko, sakiau dažniau reikės taikyt ryžinį rolleyes.gif
user posted image

P.S. driežas gyvena gerai ax.gif Labai malonu, kad prisimenat wub.gif
Atsakyti
blush2.gif neatidi blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus, pastabas ir patarimus wub.gif
Turesiu visa tai omeny.

Norejau pasiteirauti mergaiciu, kurios dirba su spauzdintais paveiksleliais. As spauzdinausi ant srveteles ir vat vaizdelis nevisada gaunasi pakankamai ryskus, o didziausia problema yra tai, kad klijuojant servetele ji dar labiau issitempia ir tada atsiranda balksvi plysiukai, o vaizdas dar labiau pablunka. As net bandau spalvinti. Beto ir tepant klijais dar siek tiek dazu nueina. Ar nesusiduret su tokia beda ir kaip su tuo kovot?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 22, 09:52)
fantastiška dėžutė ir pakaba su drugeliais. wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū wub.gif

QUOTE(IF... @ 2008 07 22, 10:57)
Va dar vienas rėmelis, dekoruotas ryžiniui popieriumi ir folija  rolleyes.gif

IF - o kuo skaldei laikrodžio viduje ? ax.gif

rėmelis paprastas ir thumbup.gif

apie ryžinį : prieš nebežinau kiek laiko Thomas Philips nupirkau rulonėlį kažkokio popieriaus...atradau jį tik aną savaitę, galvojau kas čia per daiktas...- ogi tikrų tikriausias ryžinis gal ??? jis kai "sausas" nepermatomas, o klijuojant jį laku, puikiausiai persišviečia, atradau netyčia ir negaliu atsidžiaugt. Na gal kam nors tai visai ne naujiena, o kam nors gal visai padės šita info ax.gif rulonėlio kaina apie 8 lt

taip jis atrodo
user posted image

o tai kas man gavosi su juo dirbant ax.gif albumas buvo tamsiai bordinis, ant jo tik juodus dryžius nupiešiau ir klijavau tą popierių - puikiausiai viskas persišviečia ir lieka tik tos "plunksnos" ryškios
[U]user posted image

Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 12:34)

o tai kas man gavosi su juo dirbant ax.gif albumas buvo tamsiai bordinis, ant jo tik juodus dryžius nupiešiau ir klijavau tą popierių - puikiausiai viskas persišviečia ir lieka tik tos "plunksnos" ryškios
[U]user posted image

Albumas thumbup.gif As va irgi noreciau savo vestuvini albuma dekoruot, nes man baisiai jau nepatinka jo "virselis" ... Tik nelabai zinau eigos blush2.gif Noreciau panasaus efekto, kaip pas tave... Na, ta prasme, uzspalvintas fonas, 1 ar pora foto apipiestos remeliu... Kaip visa tai atlikti?
P.S. Atsiprasau, jei tai jau buvo aiskinta, bet kazkaip neradau blush2.gif
Atsakyti
Mijaka, šaunus rezultatas su tuo popieriumi thumbup.gif , reiks ir man ten pat tokio paieškoti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 22, 11:42)
Albumas  thumbup.gif  As va irgi noreciau savo vestuvini albuma dekoruot, nes man baisiai jau nepatinka jo "virselis" ... Tik nelabai zinau eigos  blush2.gif  Noreciau panasaus efekto, kaip pas tave... Na, ta prasme, uzspalvintas fonas, 1 ar pora foto apipiestos remeliu... Kaip visa tai atlikti?
P.S. Atsiprasau, jei tai jau buvo aiskinta, bet kazkaip neradau  blush2.gif

tai kad nebuvo aiškinta niekur apie tai hihihi.gif
tai bandau : albumas pirktas Rimi berods, su tokius tamsiai bordo spalvos viršeliu odos tipo g.gif na, ne popierinis tikrai.
1. spausdinu foto ant paprasto popieriaus 2. klijuoju ant albumo viršelio neskiestais PVA klijais 3. apipurškiu aerozoliniu laku, kokius tris kartus (kaskart palaukiu kol išdžius) taip dažai užsifiksuoja ir neplaukia 4. nulakuoju sluoksnį akriliniais dažais. 5. Imu tą ryžinį popierių, čia jo neklijavau tiesiai ant foto - tą vietą iškirpau langelį tokį, klijuoji tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę dekupaže tik akriliniu laku...na tepi ant viršaus ir viskas smile.gif iš kraštų palikau apie 0.5 cm ir palenkiau paskui taip pat su laku tepant 6. džiusta - lakuoju, kiek nori sluoksnių. 7. kontūru papaišiau, dar vieną lako sluoksnų, kad kontūriukas laikytusi tvirčiau ir dar ant galo galima aerozoliniu apipurkšti, bet nebūtina smile.gif viskas

QUOTE(pavonija @ 2008 07 22, 11:45)
Mijaka, šaunus rezultatas su tuo popieriumi thumbup.gif , reiks ir man ten pat tokio paieškoti smile.gif .

thumbup.gif vat aš irgi žadu šią savaitę nulėkt į Kauną į Thomas Pfilips. Šitą popierių pirkau ten per Kalėdų laikotarpį, tai įdomu ar bus jis dar ten g.gif
Atsakyti
is tikruju labai grazus albumas...
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 22, 12:57)
tai kad nebuvo aiškinta niekur apie tai hihihi.gif
tai bandau : albumas pirktas Rimi berods, su tokius tamsiai bordo spalvos viršeliu odos tipo g.gif na, ne popierinis tikrai.
1. spausdinu foto ant paprasto popieriaus 2. klijuoju ant albumo viršelio neskiestais PVA klijais 3. apipurškiu aerozoliniu laku, kokius tris kartus (kaskart palaukiu kol išdžius) taip dažai užsifiksuoja ir neplaukia 4. nulakuoju sluoksnį akriliniais dažais. 5. Imu tą ryžinį popierių, čia jo neklijavau tiesiai ant foto - tą vietą iškirpau langelį tokį, klijuoji tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę dekupaže tik akriliniu laku...na tepi ant viršaus ir viskas smile.gif iš kraštų palikau apie 0.5 cm ir palenkiau paskui taip pat su laku tepant 6. džiusta - lakuoju, kiek nori sluoksnių. 7. kontūru papaišiau, dar vieną lako sluoksnų, kad kontūriukas laikytusi tvirčiau ir dar ant galo galima aerozoliniu apipurkšti, bet nebūtina smile.gif viskas

Labai aciu uz issamia info aciuks.gif
Tik va dar pora klausimeliu:
1. Sakei, kad uzklijavus foto, nulakuoji akriliniais dazais... Tai cia tie dazai kazkokie bespalviai? Tepi ir ant nuotraukos g.gif
2. su kuo piesi tuos rastus aplink foto g.gif Irgi akriliniai dazai? Teptuku, ar buna speciali tutele su smailu galiuku?
Atsakyti