white tea, jaudinanti istorija ir nuostabus darbas...sunku ir įsivaizduoti, kaip išgaunama šitokia kokybė
Kitada, gera pradžia
Mijaka super duper darbelis suzaveta
Arbatele , vaaajjeezzaauu kaip grazu
Arbatele , vaaajjeezzaauu kaip grazu
Labai labai ačiū, mergaitės, už komplimentus . Visoms, visoms
Juo labiau, kad maniškis dekupažas iš minimalistinio stiliaus, be jokių ekstremalių išbandymų
Juo labiau, kad maniškis dekupažas iš minimalistinio stiliaus, be jokių ekstremalių išbandymų
white tea, mijaka, nežinau jau kiek kartų vis sugrįžtu ir sugrįžtu pažiūrėti šių jūsų darbų...ir dar žiūrėsiu...
Grožis pas visas
o kam pirkti AKRILINIUS DAŽUS ,jeigu sumaišius pudrą ( sidarbo ar aukso) su akriliniu laku gaunasi tokie akriliniai dažai.
P.S. čia Lachesė
o kam pirkti AKRILINIUS DAŽUS ,jeigu sumaišius pudrą ( sidarbo ar aukso) su akriliniu laku gaunasi tokie akriliniai dažai.
P.S. čia Lachesė
Na čia ne visai norėčiau sutikti, kad sumaišius su laku gausi dažus - gausi silpniau ar stipriau tonuotą laką Lakas nepataps dažais - toks tonuotas lakas yra lipnesnis, nes džiūsta greičiau, neturi to slydimo kaip dažai
O kad grožių čia pridėjot ŠAUNUOLĖS!!!!
Na aš ir šiek tiek darbiniavaus
O kad grožių čia pridėjot ŠAUNUOLĖS!!!!
Kitada gera pradžia puse darbo, o o čia tikrai gera
If... labai labai
If... labai labai
ačiū už gerą žodį.
man ši veikla daugiau kaip meditacija, minčių nukreipimas kažkur kitur nuo vaikų ligų ir panašių buities problemų.
realiai namuose net negaliu dekupažinti, todėl va skaitau, mokausi, žiūriu ir laukiu savaitgalių sodyboje.
man ši veikla daugiau kaip meditacija, minčių nukreipimas kažkur kitur nuo vaikų ligų ir panašių buities problemų.
realiai namuose net negaliu dekupažinti, todėl va skaitau, mokausi, žiūriu ir laukiu savaitgalių sodyboje.
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 21, 17:20)
As tokius irgi nusipirkau Tik ant ju parasyta, kad tinka popieriui, kartonui, o apie medi neuziminta... Idomu, nuo mediniu daiktu jis nenusilups
žinok va tik dabar ir paskaičiauo kas ant jo parašyta, kai pasakei manau kad tinka ir medžiui, kolkas niekas nenusilupo, visada dar ir lako užtepu ant šių dažų, viskas čiki kolkas
QUOTE(Kitada @ 2008 07 21, 21:22)
ale nežinot kaip fainai pirmas darbas
žinom gražus darbelis, ypač gėlytės pasodintos taip priderintos
QUOTE(vu.vyturelis @ 2008 07 21, 22:03)
Mijaka ir White tea esu suzaveta Is tikruju - SUPER
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 22:23)
Mijaka super duper darbelis suzaveta
QUOTE(bite @ 2008 07 22, 00:31)
white tea, mijaka, nežinau jau kiek kartų vis sugrįžtu ir sugrįžtu pažiūrėti šių jūsų darbų...ir dar žiūrėsiu...
ot čia geriausias komplimentas, kad nepamirštamas darbas, o vis sugrįžtama prie jo man toks darba IF... raktinė su driežu, niekaip iš galvos neišeina
QUOTE(Kate Mice @ 2008 07 22, 00:33)
kad visai ne tas gaunasi
QUOTE(IF... @ 2008 07 22, 01:26)
labai gražu. Klausimai - laikrodžio viduje tu irgi skaldei, ar taip ir buvo jau ? labai gražu Kaubojai - servetėlė ?
QUOTE(Kitada @ 2008 07 22, 08:31)
žiūriu ir laukiu savaitgalių sodyboje.
oi man vasarą kaip patinka dekupažint, lauke : taip greitai viskas džiūsta...pasikabinu krūvas pakabų ant skalbinių džiovyklės ir tūsinuos
Parduodu senovine sviesia medine spinta. Reiketu siek tiek restauravimo, puikiai tiktu dekupazui.
Spinta isrinkta, siuo metu "gyvena" Marijampoleje.
Bendras vaizdas
http://public.fotki....picture140.html
Detale
http://public.fotki....picture142.html
Spinta isrinkta, siuo metu "gyvena" Marijampoleje.
Bendras vaizdas
http://public.fotki....picture140.html
Detale
http://public.fotki....picture142.html
QUOTE(mijaka @ 2008 07 21, 15:26)
arba briaunas pvz., kaip šitoje dėžutėje - užtenka vieno sluoksnio ir taip pat dažnai tiesiog paimu ir pirštu tepu šiuos dažus, čia irgi matosi an šonų pritepliota tokiai tarpeliais
arba, kai dekoruoju pakabas, tai nudažau šiais dažais tą pagaliuką, ant kurio kelnės kabinamos
arba, kai dekoruoju pakabas, tai nudažau šiais dažais tą pagaliuką, ant kurio kelnės kabinamos
fantastiška dėžutė ir pakaba su drugeliais.
cia gal as biski nelabai i tema bet vistiek ga kas tures tokios informacijo, mane domina dekupazo kursai kaune, paziurinejau internete tai tik vilniuje ir tik siokiomid dienomis, tai gal butu norinciu uzsisakyti kaune kur darytis kursus, nes manau ten atvaziuotu, jei susirnktu zmoniu grupele. gal kas turi kokios info pie dekupazo kursus kaune?
esu jau keletu darbeliu darius, bet jauciu kad truksta ziniu....
esu jau keletu darbeliu darius, bet jauciu kad truksta ziniu....