Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

white tea, ačiū smile.gif ten visa skrynelė hihihi.gif senokai daryta, kažkaip galvojau kad rodžiausi jau su ja mastau.gif
Atsakyti
Merginos,norejau pasiteirauti kas dirba su Velo popierium,ar jis visur LT apie 7 lt kainuoja?
Ir dar del ryziniu serveteliu ( 50*50) ta pati norejau paklausti....

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 21, 16:33)

jau nebežinau kiek laiko perku šiuos dažus, raudono aukso spalvos, superiniai thumbup.gif: gražiai dengia, gražiai atrodo, spindi tiesiog. Vakar pabandžiau ir į modeliną įmaišyt ir šiandien galutinis rezultatas tikrai džiugina akį wub.gif
user posted image

As tokius irgi nusipirkau thumbup.gif Tik ant ju parasyta, kad tinka popieriui, kartonui, o apie medi neuziminta... Idomu, nuo mediniu daiktu jis nenusilups g.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 07 21, 17:20)
Merginos,norejau pasiteirauti kas dirba su Velo popierium,ar jis visur LT apie 7 lt kainuoja?
Ir dar del ryziniu serveteliu ( 50*50) ta pati norejau paklausti....

Aciu smile.gif

ne, ne visur, galima rasti ir brangesnio smile.gif
Atsakyti
Gražūs visi darbeliai, taip tvarkingai, dailiai, su meile padaryti wub.gif
Atsakyti
Mijaka, labai grazus darbai, reiks uzsisakyt ir man auksiniu dazu, paziurejau Senas naujas iseina atostogu, rytoj paskutine uzsakymu diena
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 07 21, 17:59)
ne, ne visur, galima rasti ir brangesnio  smile.gif

Dar brangesnio blink.gif ,galvojau pigesnio biggrin.gif ,turbut visiskai neapsimoka pas mus pirkti g.gif ,kiek ziurejau puslapiu internetiniu Velo brangiausiai kainuoja 1.10 euro, o serveteles ryzines 1.5....
Atsakyti
White_tea labai grazi dezute thumbup.gif Man šalia jos tik geishos betruksta, visko po truputi ir natauralių spalvų. wub.gif

Įkvėpei mane bandyti liestis prie stiklo, ko shiaip prisibijau blush2.gif
Veidrodinis efektas kaip surpantu is abiejų stiklo pusiu klijuota?

mijaba, labai miela ir šilta dėžute, nors visko daug bet viskas graziai ir skoningai sukomponuota. thumbup.gif

Siaubiau Daukšos 20.
Bite 4u.gif :
Kaip supratau iš rodyto pavyzdzio (kedės) biski rukelis atsiranda su ta užlyginama pasta.

Merginos ar esat prike tenais blizgius dazus, jeigu taip ar viskas gerai?
Gąsdina mane tas bespalvisviršutinis sluoksnis, kad nebūtų skystokos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 21, 19:10)
mijaba, labai miela ir šilta dėžute, nors visko daug bet viskas graziai ir skoningai sukomponuota.  thumbup.gif

mėgstu daug ax.gif mėgstu ryškias, sodrias spalvas ir daug elementų, kad būtų ką apžiūrėt ir kaskart atrast naują detalę...gal todėl labiau mėgstu kurti vaikams, nes tiems žmogeliukams reikia spalvų, reikia ištyrinėti, pačiupinėti, pauostyti ir paragauti biggrin.gif ir jie nealpsta nuo derinuko "juoda balta" grožio laugh.gif ir jei kas ką užsako tai pasakau, kad jei ieškot minimalizmo tai ne pas mane hihihi.gif
Atsakyti
Kol aiškinausi Daukšos g. dekupažinio popieriaus briaunelių slėpimo ypatumus, čia tiek info atsirado...o jau mijaka darbaiii...o jau skrynuuutėėė...o-lia-lia 4u.gif
Tsile, tą "stebuklą" turiu, kai pabandysiu, pasakysiu...Tik tiek, kad dar reikia gerai išsiaiškinti, kaip tą priemonę naudoti...
Atsakyti
nuostabūs darbeliai. et mazi vaikai mažumėlę kelia kliūčių užsiimti tokia veikla. aišku trijų m dukrytė labai nori padėti, visa bėda, kad zebras dingsta lotuliukas.gif pievoje - užspalvina ant viršaus su dažais.
pati esu dažų ir kitų priemonių praktiškai gadinimo stadijoje... ale viena yra skaityti, o kita pačiai pačiupinėti. aišku mažumėle gėda po tokių grožybių lįsti su savo puodais blush2.gif ale nežinot kaip fainai pirmas darbas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu gis fantastiski darbeliai smile.gif Mijaka ir White tea esu suzaveta thumbup.gif Is tikruju - SUPER 4u.gif
Atsakyti