Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(bulbul @ 2008 07 21, 14:58)
bet tai sidabro ar aukso kokiuose Senukuose nenusipirksi?  g.gif  ar ir ten galima gauti? man taip reikia auksiniu dazu, bet kazkaip neuzmaciau niekur  ax.gif

na kol rasiau Pavonija parase kur Kaune yra, tai reiks ir Vln dailininku parduotuvese paieskot  thumbup.gif

Del Senuku nezinau....nors mano brolis purskiamus akrilinius sidabro sp. pirko,bet jie turi labai nemalonu kvapa....
Atsakyti
Purškiami yra ne akriliniai, jie smirda doh.gif ( kam save nuodyti).Tuos kur rašiau Zamenhofo g. pirkau už 13,90 118 ml. , o Meno mūzoj tiek pat kainuoja 40 ml. mirksiukas.gif
Atsakyti
As aukso spalvos dar maciau kur Daukšos gatvej yra parduotuvele ir netgi dvieju atspalvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 21, 15:08)
Purškiami yra ne akriliniai, jie smirda doh.gif ( kam save nuodyti).Tuos kur rašiau Zamenhofo g. pirkau už 13,90 118 ml. , o Meno mūzoj tiek pat kainuoja 40 ml.  mirksiukas.gif

Tikrai ne akriliniai,atsiprasau uz klaidinga informacija 4u.gif

Ir dar apie dazus....
Vilniuje Lvovo g. yra imone,kur galima nusipirkti dazu, teptuku, nors jie didmenininkams parduoda,bet galima ir nedaug is ju pirkti (anksciau galima buvo tikrai...)...
http://www.imsema.lt...XhOamswTURnMU1q
Atsakyti
dažų tema ir mane domina thumbup.gif: kaip tik šiandien eilinį kartą nusivyliau savo sidabro spalvos dažais, nes jie tikrai yra ne SIDABRINIAI, o SIDABRO SPALVOS dažai doh.gif ta prasme dengia kaip tokia plėvele, pro apačią vistiek šviečia apatiniai dažai doh.gif pirkau iš senasnaujas "folkArt" metallic paint vadinasi g.gif

jau nebežinau kiek laiko perku šiuos dažus, raudono aukso spalvos, superiniai thumbup.gif: gražiai dengia, gražiai atrodo, spindi tiesiog. Vakar pabandžiau ir į modeliną įmaišyt ir šiandien galutinis rezultatas tikrai džiugina akį wub.gif
user posted image

iš meno Mūzos Kaune perku vario spalvos akrilinius, bonkutė tokia maža, kaip tyčia šiandien generalinę uborkė dariau dirbtuvėse, tai išmečiau bonkutę doh.gif negaliu pasakyt kokios firmos, bet lig ir Lietuviški...Mukas, Lukas ???? doh.gif irgi labai patinka

o su sidabru nepataikiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 21, 15:33)
jau nebežinau kiek laiko perku šiuos dažus, raudono aukso spalvos, superiniai thumbup.gif: gražiai dengia, gražiai atrodo, spindi tiesiog.

Gal praleidau ką beskaitydama... kokios firmos šie dažai? Man kaip tik labai tokių reikia ax.gif Kur jų galima nusipirkti? Ir kainytė kokia?
Atsakyti
Gal kas nors bande beicą tepti ne tik ant medzio ,bet ir ant kardono pagrindo?
Kaip Jums gavos?
Atsakyti
justess22, čia iš senasnaujas, ir foto iš jų paėmiau blush-anim-cl.gif: kainos nepamenu...pamatysi smile.gif
Atsakyti
Mijaka, gal gali koki darbeli parodyt tais dazais nudazyta? idomu kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
Norėjau parodyti nedidelę papuošalinę, bei dangtelį iš kitos pusės (kas užsiima dekupažu žino, kiek tokia "smulkmenėlė", kaip veidrodinio motyvo atitaikymas, užima laiko doh.gif bet manau, kad verta)
user posted image...user posted image
P.S. ši papuošalinė jau surado šeimininkę ir beveik pilnutėlė hihihi.gif lobių, na nebent koks nedidelis žiedelis ten dar prasispraustų hihihi.gif

Kartais iš pažiūros bevertis daiktas tampa atsiminimu, kažkokio tai įvykio liūdininku ir tada jam ieškoma vieta namuose. Taip atsitiko su šiuo buteliu, kurį kažkas iš kažkur parvežė dovanų, vėliau draugai kartu pasėdėjo, smagiai praleido laiką, prisiminė senus laikus, išsiskirstė. O neužilgo vienas iš draugų išėjo ...visiems laikams. Taip šis butelis tapo svarbiu ir pakliuvo man su priesaku "padaryk ką nors" Rodau ką padariau.
user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 07 21, 15:47)
Mijaka, gal gali koki darbeli parodyt tais dazais nudazyta? idomu kaip atrodo  ax.gif

sunkus klausimas g.gif
aš netepu tokiais dažais didesnių plotų, tai ir mąstau ką galėčiau parodyt mastau.gif jais dažau apatinę dėžučių dalį, bet jos nefotografuoju

arba briaunas pvz., kaip šitoje dėžutėje - užtenka vieno sluoksnio thumbup.gif ir taip pat dažnai tiesiog paimu ir pirštu tepu šiuos dažus, čia irgi matosi an šonų pritepliota tokiai tarpeliais
user posted image

arba, kai dekoruoju pakabas, tai nudažau šiais dažais tą pagaliuką, ant kurio kelnės kabinamos laugh.gif
user posted image

o čia ir pagaliukas, ir a la šešliai tarp gėlyčių jais padaryti
user posted image

dar toks P.S. - mūsiškėje maximoje šiandien mačiau tokius superinius ąsočius vynui tikriausiai 1L talpos bigsmile.gif grynas stiklas be jokių pagražinimų, manau tiktų ir aliejui - 6.99 Lt thumbup.gif

Atsakyti
Mijaka, dėželė fantastiška thumbup.gif
Atsakyti