Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(bite @ 2008 07 02, 11:51)
...
Man išsiskyrimą palengvina žinojimas, kam darbelis skirtas...Nuo pat pirmų dekoravimo žingsniukų galvoju apie tą žmogų ir kol darbas būna baigtas, tasai daiktelis jau labiau to žmogaus, kuriam skiriamas, nei mano. Išsiskyrimas lengvas ir netgi malonus...dekoruotas daiktas būna sklidinas šilumos...
...

drinks_cheers.gif netgi smagiai jauciuosi zinodama, kad mano darbeliai puosia kitu namucius wub.gif
Atsakyti
Gal kuri nors vilnietė galėtų parduoti Metalik pastą Šviesaus Aukso spalvos 29m? Atsiprašau, jei čia nuskambės kaip skelbimas blush2.gif , bet darau sesei vestuvinę dovaną ir skubiai reikia tos pastos verysad.gif , pirkčiau ir panaudotą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 01, 21:29)
aurelija_ma, fotografija, matau, bejėgė perduot Tavo darbelio niuansus...
Vistiek matyt, kad labai gražu... 4u.gif
Lachese, ačiū už temą ir už viską viską oro_buckis.gif
Čia manieji "naujagimiai"...

Labai jau gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tai jau dabar ir aš paklausiu .... kodėl negalima dekupažinti ant savaime sukietėjančio modelino ? juk skaičiau,kad kitos 3d daro taip smile.gif

lipdukų dėkliukas , kartonas aptrauktas drobele ir dekupuota.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lachese, fantastiškai mielas dėkliukas thumbup.gif

Beje, šiandien, bekeliaudama priemonių rankdarbiams parduotuvės link vis galvojau, kodėl kunigunda78 išpeikė tą žaliavą (savaime kietėjantį modeliną), kai tuo tarpu sagės daromos ant fanerinio, plastikinio, net, teko skaityti, presuoto kartono pagrindo...(aš čia apie dekupažo techniką sagėse) verysad.gif
Taigi, prisidedu prie Tavo klausimo...
Atsakyti
gal modelino temoje reikia pasiklausti, einu tą padaryti ax.gif ačiū, Bite už mielumą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 02 liepos 2008 - 21:17
as jau prisikepiau is modelino blynu...is savaime kietejancio ir paprasto...tai zinokit tas savaime kietejantis tikrai nelabai... ax.gif tas kepamas daug kietesnis tvirtesnis..., o tas savaiminis...uztepus kliju dedant servetele...skysti pardejo...nzn gal as blogai ka dariau, bet man jis nepatiko...anie tokie tvirti...super...o anuos padziovus jau kuris laikas...bet jauciu keliaus siuksliu dezen...specialiai paliksiu keleta , kad kada parodyt galeciau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 02, 22:14)
Beje, šiandien, bekeliaudama priemonių rankdarbiams parduotuvės link vis galvojau, kodėl kunigunda78 išpeikė tą žaliavą (savaime kietėjantį modeliną), kai tuo tarpu sagės daromos ant fanerinio, plastikinio, net, teko skaityti, presuoto kartono pagrindo...(aš čia apie dekupažo techniką sagėse) verysad.gif
Taigi, prisidedu prie Tavo klausimo...

Manau, kad iš esmės ore stingstantis modelinas yra tinkamas dekupažint. Bet čia buvo konkretus klausimas apie auskarus. Savaime stingstantis modelinas, jei iš jo suformuojamos plonos detalės, sudžiūvęs gali trupėti, lengvai lūžti, nukritus suskilti ir t.t. Na, nežinau, ar esat bandę kažką iš tokio lipdyt... Tai todėl ir neverta dėti daug darbo į daikčiuką, kuris labai pažeidžiamas bus ax.gif

Tik nelabai supratau, kodėl čia "neigiamai" įvardijamos medžiagos, naudojamos sagių gamyboje g.gif O gal tiesiog ne taip supratau... doh.gif Bet visos tos medžiagos, jei sagė kokybiškai pagaminta, nelūžta, nedūžta, neplyšta ir kuo puikiausiai tarnauja ne vienerius metus 4u.gif Tai aš nematau ryšio tarp ore stingstančio modelino ir minėtų medžiagų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 02, 21:26)
Tik nelabai supratau, kodėl čia "neigiamai" įvardijamos medžiagos, naudojamos sagių gamyboje g.gif O gal tiesiog ne taip supratau... doh.gif

Atsiprašau, čia aš taip susimaišiau...kažkodėl įsivaizdavau sages...
Atsakyti
Lachese,koks dekliukas wub.gif wub.gif wub.gif ......
istirpau wub.gif wub.gif wub.gif..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 02, 22:49)

lipdukų dėkliukas , kartonas aptrauktas drobele ir dekupuota.

nu super!!! wub.gif
Atsakyti
bites darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif dezute ypatingai 4u.gif
Lacheses dekliukas tai is viso nepakartojamas dalykas wub.gif o gyvai, tai.... apakau pamacius notworthy.gif
Atsakyti