Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Ech buchiau anksciau sugalvojus del tokio ploninimo dabar maziau prob. turechiau doh.gif

Dėžutė beveik baigta, bet pora baltų dėmių ramybės neduoda, bijau imtis švitrini, nes tada greiciausia jau teks viska valyti lauk ir daryti kažką kitą.

Šian arba ryt planuoju užšokti vėl į ta parduotuvėlę paklausti, kaip ten yra.
Siaip galeciau įdeti tarpinį dėžutės variantą, nes visia norečiau nuomonės ir pastebėjimų, nes kažko jai trūksta, bet niekaip suprantu ko smile.gif

QUOTE(bite @ 2008 07 21, 08:32)
Tsile, lūkuriavau Tavo patirties su šia pasta mirksiukas.gif
Būtent šioj parduotuvėj man ją ir siūlė, tačiau dar neįsigijau ir nebandžiau.
Turiu savus metodus dekupažinio popieriaus kraštams ploninti: pašvitrinu motyvo kraštų išvirkščią pusę arba ploninu  po mirkymo, o ta pasta vis neduoda ramybės...teks bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tsile: 21 liepos 2008 - 10:20
Tsile, o kokia tos pastos faktūra, koks kietumas po išdžiūvimo?
Ar galima ją šveisti? Ji sukietėja ar tampa "guminė"?
Užsispyrusiai norėdama visiškai paslėpti dekupažinio popieriaus motyvų briauneles, dėželę lakavau tepamu laku 20 sluoksnių, kas 2 - 3 sluoksnius vis pašveičiant. Daugiau tokia perspektyva nevilioja, o popieriaus motyvai vistik - galimybių okeanas, tad tenka ieškoti toliau. Pavydžiu toms, kurios dirba laisvesniu stiliumi, deda kontūrą ir panašiais būdais "slepia" motyvo kraštus. Tokie darbai labai gražūs, tačiau tai savitas stilius, drąsus, modernus, reikia jį pajausti...

Štai tik ką kalbėjau su tos parduotuvės darbų autore, ji naudoja šią pastą, sako, kad niekada jokių dėmių nėra buvę, ji - kieta ir galbūt šveičiama...Po išdžiūvimo ant jos galima atlikti tiek sendinimą, tiek lakuoti...Šiandien ten būsiu, išsiaiškinsiu ir, manau, įsigysiu..."užsukai" mane, Tsile mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 21 liepos 2008 - 10:56
Šiaip būtų labai įdomu sužinoti, kaip tau sekės bendrauti ,plius kaip tau seksis su ja dirbti.

Mano pastebėjimai:
Sustingsta kietai.
Suskilinėjo neblogai(teorishkai turejo gautis stambiais suskilimais, bet gavos smulkiai, bet cia gal del to kad su fenu dziovinau)
Dėl šlifavimo klausimas, man brukstelėjus pabalo(cia irgi techninis klausimas, vaikinas partempė svitrinio namo ir sake, kad chia pats smulkiausias, bet ir kur su juo brakciau per lakus, visur lieka dryžiai g.gif )
Del gumishkumo dar iki galo neisbandziau, bet lyg kazka tokio gali tureti, bandysiu dar pirma lupti, o ne svitrinti.
Laukiu žinių ir tavo pastebėjimu Bite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 21, 11:29)
Laukiu žinių ir tavo pastebėjimu Bite  4u.gif

OK 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
esu naujoke dekupaze ax.gif , todel norejau paklausti, sendinant (pvz.: remelius) koki laka geriau naudodi, vienkomponenti ar dvikomponenti?
aciu smile.gif
Atsakyti
O cia priklauso kokio rezultato nori 4u.gif

Tai tas pats ar virti darzoviu ar mesos sriuba.
Abi kaip ir sriubos, bet skoniai skirtingi 4u.gif

QUOTE(efauto @ 2008 07 21, 13:32)
Laba diena,
esu naujoke dekupaze  ax.gif , todel norejau paklausti, sendinant (pvz.: remelius) koki laka geriau naudodi, vienkomponenti ar dvikomponenti?
aciu  smile.gif

Papildyta:
Žodžiu neiškenčiu ir noriu pasidalinti pastebėjimais
besilankant po Kauno parduotuvėles dekupažo tema.
Čia gal daugiau skita mažiau patyrusioms smile.gif

Žodžiu nueinu į vieną parduotuvėlę , klausiu dėl dvikomponenčio lako
atsakymas:
-Šiuo metu neturime, neturi visas Kaunas ir visoj Lietuvoj nėra, geriau
net neieškokite, vis tiek nerasit, ateikite po dviejų savaičių.
Nueinam i kitą,užporos gatvelių ir surandu, bet prisimenu kad man dar reiktų
sidabro spalvos aklilo, pardavėja intensyviai teigia, kad tokios spalvos akrilas išviso neegzistuoja, ir kad rinkčiausi kažką kas čia yra.
Nėra tai nėra, parsisųsim iš Vilniaus. smile.gif

Žodžiu merginos jeigu ko reikia tik nesustokit ieškoti ir neapsiribokit viena parduotuvėle. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2008 07 21, 14:32)
Laba diena,
esu naujoke dekupaze  ax.gif , todel norejau paklausti, sendinant (pvz.: remelius) koki laka geriau naudodi, vienkomponenti ar dvikomponenti?
aciu  smile.gif

Priklauso, kokio nori rezultato ant rėmelio. Ir, aišku, kaina gerokai skiriasi ax.gif

Vienkomponentis:
user posted image
Paveikslėlis klijuojamas jau ant suskilusių dažų, todėl pats paveikslėlis nesuskilinėjęs (jei paveiksliukas šviesus, tai nebent persišvies suskilinėjimai.

Dvikomponentis:
user posted image
Sendinimas daromas, kai paveikslėlis jau užklijuotas. Todėl gaunasi ir pats paveikslėlis suskilinėjęs.
Atsakyti
aisku. zadu kaikurias priemones siustis internetu. mano mieste isvis kaikuriose parduotuvese pirma karta girdejo toki pavadinima, kaip "sendinamasis" lakas, o kai paklausiau apie vienkomponenti ir dvikomponenti, peciais truktelejo ir viskas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 21, 14:37)
Nueinam i kitą,užporos gatvelių ir surandu, bet prisimenu kad man dar reiktų
sidabro spalvos aklilo, pardavėja intensyviai teigia, kad tokios spalvos akrilas išviso neegzistuoja, ir kad rinkčiausi kažką kas čia yra.

Žodžiu merginos jeigu ko reikia tik nesustokit ieškoti ir neapsiribokit viena parduotuvėle. 4u.gif

Tikrai egzistuoja biggrin.gif ,netgi specialios serijos spalvu aukso,sidabro ir t.t.
pvz.
http://www.hobbyands...o...159&idMar=0
http://www.hobbyands...o...632&idMar=0
ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 21, 14:37)
man dar reiktų

Tai ar radai to sidabro spalvos akrilo? smile.gif nes tikrai jo yra meno mūzoj Rotušės aikštėje ir Prekės dailininkams Zamenhofo gatvėj. mirksiukas.gif
P. S. "Prekės dailininkams" tai dar nemažas kiekis palyginus už nedidelę kainą ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 21 liepos 2008 - 13:56
QUOTE(vignola @ 2008 07 21, 14:54)
Tikrai egzistuoja biggrin.gif ,netgi specialios serijos spalvu aukso,sidabro ir t.t.
pvz.
http://www.hobbyands...o...159&idMar=0
http://www.hobbyands...o...632&idMar=0
ir t.t.

bet tai sidabro ar aukso kokiuose Senukuose nenusipirksi? g.gif ar ir ten galima gauti? man taip reikia auksiniu dazu, bet kazkaip neuzmaciau niekur ax.gif

na kol rasiau Pavonija parase kur Kaune yra, tai reiks ir Vln dailininku parduotuvese paieskot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulbul: 21 liepos 2008 - 13:59
Dekui, kita kart žinosiu, šaim kartui užsiprašiau kad vaikinas iš Vilniaus Artmanijos parveštų 4u.gif
Atsakyti