Nebesilankau as sitoje temoje seniai todel nezinau ar zinot nauja puslapiuka priemoniu rankdarbiam TODEL PAREKLAMUOSIU
www.ornamentai.lt
www.ornamentai.lt
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 07 20, 21:16)
Nebesilankau as sitoje temoje seniai todel nezinau ar zinot nauja puslapiuka priemoniu rankdarbiam TODEL PAREKLAMUOSIU
www.ornamentai.lt
www.ornamentai.lt
Tai kaip nesilankai jei dabar čia
Iejau i ta puslapi, po to daiktai dekoravimui, o ten-tuscia
Ispirko
As tai vakar nakti dirbau dirbau, bet niekas nesigavo-kaip kad as sakau "kreivos rankos diena"
Ispirko
As tai vakar nakti dirbau dirbau, bet niekas nesigavo-kaip kad as sakau "kreivos rankos diena"
nugi kodel svilesis???grazu...per daug nenoriu komentuot, nes gal ne mano skonio/.... bet ...o del vidaus...tai as iklijuociau filca ant dugno...siltesne toki atrodytu...
Sveikos darbstuoles :4u:Nebuvau cia savaitele,daug graziu darbeliu ,daug nauju darbstuoliu
As siandien darbu neparodysiu,nes savaite praleidau automobilyje ,bet laiko veltui neleidau .Ka domina siulau nauju serveteliu (naujausios nuo nr 58).
As siandien darbu neparodysiu,nes savaite praleidau automobilyje ,bet laiko veltui neleidau .Ka domina siulau nauju serveteliu (naujausios nuo nr 58).
vaivaj, ir čia dar norisi pasigrožėti, pasidžiaugti skoningąja Tavo dėžute
angelgirl, labai graži pakaba ...motyvas, spalvinis derinys ir tai, kad paliktas natūralus medis...
Dangviva, o man nepatiko...
Nepatiko tai, kad tokio skoningo, gražaus darbo autorė pati jį pavadino svil...
Neišduotum kėdutės paskirties, sakyčiau, čia - visa baro kėdė, išdidi, minimaliai apsikaišiusi...
justess22, nežinau, ką lietė Tavo rankos laikrodyje, tačiau jis - tobulas
aistukas, jaučiasi, kad kažko iki galo neperduoda foto.
Iš to, kas matyt, švelniam, ramybe pulsuojančiam motyvui gal kiek per didelio kontrasto fonas...dėžutės viduje tas pats motyvas, apjuostas kitos spalvos, kažkaip lyg ir gyviau atrodo. Gal reiktų kokio švelnesnio perėjimo tarp motyvo ir fono...Nors pažiūrėjau darkart, - yra kažkoks švytėjimas...
angelgirl, labai graži pakaba ...motyvas, spalvinis derinys ir tai, kad paliktas natūralus medis...
Dangviva, o man nepatiko...
Nepatiko tai, kad tokio skoningo, gražaus darbo autorė pati jį pavadino svil...
Neišduotum kėdutės paskirties, sakyčiau, čia - visa baro kėdė, išdidi, minimaliai apsikaišiusi...
justess22, nežinau, ką lietė Tavo rankos laikrodyje, tačiau jis - tobulas
aistukas, jaučiasi, kad kažko iki galo neperduoda foto.
Iš to, kas matyt, švelniam, ramybe pulsuojančiam motyvui gal kiek per didelio kontrasto fonas...dėžutės viduje tas pats motyvas, apjuostas kitos spalvos, kažkaip lyg ir gyviau atrodo. Gal reiktų kokio švelnesnio perėjimo tarp motyvo ir fono...Nors pažiūrėjau darkart, - yra kažkoks švytėjimas...
Tsile, lūkuriavau Tavo patirties su šia pasta
Būtent šioj parduotuvėj man ją ir siūlė, tačiau dar neįsigijau ir nebandžiau.
Turiu savus metodus dekupažinio popieriaus kraštams ploninti: pašvitrinu motyvo kraštų išvirkščią pusę arba ploninu po mirkymo, o ta pasta vis neduoda ramybės...teks bandyti
Būtent šioj parduotuvėj man ją ir siūlė, tačiau dar neįsigijau ir nebandžiau.
Turiu savus metodus dekupažinio popieriaus kraštams ploninti: pašvitrinu motyvo kraštų išvirkščią pusę arba ploninu po mirkymo, o ta pasta vis neduoda ramybės...teks bandyti
ojei kiek parduotuvių užderėjo nebežinau kur ir eit
QUOTE(Aga @ 2008 07 20, 21:28)
Tai kaip nesilankai jei dabar čia
zodis seniai tam sakiny buvo labai svarbus
QUOTE(aistukas @ 2008 07 20, 23:19)
nu man tai grazu, net nezinau ar ten ko truksta, dar neaisku kaip realiai atrodo