Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

as tai nedziovinu, bet ir neturiu naktinio darbelio schmoll.gif dirbu ilgai ir nuobodziai biggrin.gif bet labai gera rezultate wub.gif
Atsakyti
Nebesilankau as sitoje temoje seniai todel nezinau ar zinot nauja puslapiuka priemoniu rankdarbiam TODEL PAREKLAMUOSIU devil.gif

www.ornamentai.lt
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 07 20, 21:16)
Nebesilankau as sitoje temoje seniai todel  nezinau ar zinot nauja puslapiuka priemoniu rankdarbiam TODEL PAREKLAMUOSIU  devil.gif 

www.ornamentai.lt

Tai kaip nesilankai jei dabar čia g.gif
Atsakyti
Iejau i ta puslapi, po to daiktai dekoravimui, o ten-tuscia doh.gif
Ispirko biggrin.gif

As tai vakar nakti dirbau dirbau, bet niekas nesigavo-kaip kad as sakau "kreivos rankos diena" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Rodau savo trecia blyna. Labai nepeikit uz svilesius...

Dezute:

user posted image

user posted image

Sonu:

user posted image

O cia vidus, kuris net nezinau ar man patinka..

user posted image

Gal ka patarsit?
Atsakyti
nugi kodel svilesis???grazu...per daug nenoriu komentuot, nes gal ne mano skonio/.... biggrin.gif bet smile.gif...o del vidaus...tai as iklijuociau filca ant dugno...siltesne toki atrodytu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles :4u:Nebuvau cia savaitele,daug graziu darbeliu ,daug nauju darbstuoliu drinks_cheers.gif
As siandien darbu neparodysiu,nes savaite praleidau automobilyje biggrin.gif ,bet laiko veltui neleidau ax.gif .Ka domina siulau nauju serveteliu blush2.gif (naujausios nuo nr 58).
Atsakyti
vaivaj, ir čia dar norisi pasigrožėti, pasidžiaugti skoningąja Tavo dėžute 4u.gif

angelgirl, labai graži pakaba wub.gif ...motyvas, spalvinis derinys ir tai, kad paliktas natūralus medis... thumbup.gif

Dangviva, o man nepatiko...
Nepatiko tai, kad tokio skoningo, gražaus darbo autorė pati jį pavadino svil...
Neišduotum kėdutės paskirties, sakyčiau, čia - visa baro kėdė, išdidi, minimaliai apsikaišiusi... thumbup.gif

justess22, nežinau, ką lietė Tavo rankos laikrodyje, tačiau jis - tobulas wub.gif

aistukas, jaučiasi, kad kažko iki galo neperduoda foto.
Iš to, kas matyt, švelniam, ramybe pulsuojančiam motyvui gal kiek per didelio kontrasto fonas...dėžutės viduje tas pats motyvas, apjuostas kitos spalvos, kažkaip lyg ir gyviau atrodo. Gal reiktų kokio švelnesnio perėjimo tarp motyvo ir fono...Nors pažiūrėjau darkart, - yra kažkoks švytėjimas... 4u.gif
Atsakyti
Atsakymas del pastos, naudojau 6ita, jinai padeda uzlyginti kra6tus storesnio popieriaus.

Gal vis tik kas nors susidūrėt? 4u.gif
Pasta

Beja kaip matot naujas puslapiukas dekupazui:

Dekupazui

Atsakyti
Tsile, lūkuriavau Tavo patirties su šia pasta mirksiukas.gif
Būtent šioj parduotuvėj man ją ir siūlė, tačiau dar neįsigijau ir nebandžiau.
Turiu savus metodus dekupažinio popieriaus kraštams ploninti: pašvitrinu motyvo kraštų išvirkščią pusę arba ploninu po mirkymo, o ta pasta vis neduoda ramybės...teks bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 21 liepos 2008 - 08:33
ojei kiek parduotuvių užderėjo bigsmile.gif nebežinau kur ir eit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 07 20, 21:28)
Tai kaip nesilankai jei dabar čia g.gif

zodis seniai tam sakiny buvo labai svarbus 4u.gif

QUOTE(aistukas @ 2008 07 20, 23:19)
Sveikos merginos.

Rodau savo trecia blyna. Labai nepeikit uz svilesius...

nu man tai grazu, net nezinau ar ten ko truksta, dar neaisku kaip realiai atrodo 4u.gif
Atsakyti