Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Dangviva @ 2008 07 17, 16:23)
Ateinu, seilę pavarvinu į jūsų gražius darbelius  4u.gif, o mano pirmas blynas-kėdutė-staliukas gėlei išėjo prisvilęs blush2.gif Nors prieš perdarymą  jis atrodė prastai, bet ir dabartinis rezultatas man  schmoll.gif http://s208.photobuc...nt=_MG_3361.jpg. Na, bet ką darysi, gal antrą kartą geriau pavyks.
Internete radau paveikslėlių, tai sakau įkelsiu nuorodą, gal toms, kurios spausdinasi pravers. http://www.photowall.eu/ Sėkmės jūsų darbeliuose mirksiukas.gif

Skoninga. Grazu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 07 18, 09:03)
Skoninga. Grazu.  thumbup.gif

Man irgi labai gražu. Labai elegantiška.
Nematau jokių ten liapsusų, ir Autorei patariu nematyti. Sėkmės! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mielosios už palaikymą, bandysiu nebūti tokia savikritiška blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Žiūriu, gretos pasipildė ir tiek naujų darbų thumbup.gif Smagumėlis 4u.gif
Aš pasirodysiu su laikroduku... dekupažo technika dekoruotas tik laikrodžio rėmas, bet vistiek pasirodysiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 18, 15:35)
Sveikos 4u.gif Žiūriu, gretos pasipildė ir tiek naujų darbų thumbup.gif Smagumėlis 4u.gif
Aš pasirodysiu su laikroduku... dekupažo technika dekoruotas tik laikrodžio rėmas, bet vistiek pasirodysiu blush2.gif

user posted image

Super thumbup.gif
As manau,kad sitas uzsiemimas ne tik,kad labai idomus visa kuo,bet ir labai relaksuojantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 18, 16:35)

user posted image

labai grazu-mano skonio 4u.gif

ir pats laikrodukas idomus.
Atsakyti
Vakar apturėjau parduotuvių šturmą ir tarp visa ko uzsipirkau stamprijos produktų, o po šios nakties gana nemazai klausimų pasistojo, būčiau labai dėkinga jeigu atsakytumėte 4u.gif

1.Ar tiesa kad dvikomponentį laką džiovinant su fenu , jis sutrukinėja smulkiais įtrukimais?
2.Jeigu nepasisekė skaldymas, ar eina kaip nuplauti, ar tik švitrinis popierius belieka?

3. Pasta skirta užlyginti dekupažinio popieriaus kraštus:
Parduotuvej sakė, kad jis visiskai finale tampa skaidria, bet man net po visos nakties ji taip ir liko pilkšva, ruko atspalvio, o vietomis net balkšva.
Ar Jums taip pat buvo? Jegu ne gal yra kazkokie variantai, kodel?

Ar ji kaip nors nusiplaina, ar irgi lieka tik švitrinio darbas?

4. Kaip laikos paveiksliukai priklijuoti su dekupaziniais klijais ant leksciu dugno, ir dar finale uždažyti akriliniais dažais? Ar labai lupas ir ar vis tik geriau pikti klijus stiklo dekupažui?

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 07 19, 17:38)

3. Pasta skirta užlyginti dekupažinio popieriaus kraštus:
Parduotuvej sakė, kad jis visiskai finale tampa skaidria, bet man net po visos nakties ji taip ir liko pilkšva, ruko atspalvio, o vietomis net balkšva.
Ar Jums taip pat buvo? Jegu ne gal yra kazkokie variantai, kodel?

Tsile gal galetum placiau papasakoti apie sita dalyka,kas tai yra? smile.gif Gal nuoroda turi ar nuotrauka gali ikelti....
Aciu
Atsakyti
Justess22 : Laaabai graziai dekoruotas laikrodis 4u.gif Man taip pat labai artima ir miela smile.gif
Atsakyti
Na, dabar greit prisipazinkit bigsmile.gif kodel nepasaket, kad reiks taip nuobodziai ir ilgai laukti kol daiktai skils, dzius.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Va niekaip padekliuko neuzbaigiu: pirma laukiau kol suskilines, dabar laukiu kol isdzius lakas, tai viena puse dziuna, tai kita, tai dar kita sluoksni lako reikia det blink.gif O taip norisi jau gatava daikta turet blush2.gif

Skaiciau, cia kaip ne viena rase: 'va, mano naktinis darbelis', nu ir niekaip nesuprantu, kaip jau ten taip greit pagaminat g.gif

Nagi nagi, isduokit paslapti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Su plaukų džiovintuvu džiovina ax.gif
Atsakyti
bandziau per nakti dziovinti, nes kita ryta norejau tureti dovanele ... smile.gif Taigis, dovanele nudziugino, bet seke ir ir instruktazas, kad dvieju daiktu neglausti ir padziovinti . unsure.gif Veliau stengiausi palaipsniui ir ne per viena diena tepti dazus, klijuoti servetele ir lakuoti, lyg ir turejau laiko savaitele, bet vis tiek negaleciau pasakyti, kad daiktai buvo galutinai isdziuve ... Bet gal tai ir todel, kad man patinka, kai lako sluoksnis yra storesnis, kad dengiasi kaip stiklas, o kadangi jis yra labai skystas, tad ir tepiau daug sluoksniu ... Tad ir dabar negaleciau pasakyti, kad ir savaitele yra pakankamas laikas galutinai daiktui isdziuti cool.gif
Atsakyti