Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

oi... jau nujaučiu kas mano pirmojo vazono laukia, buvo mintis kažkuo vidų padengti, ale... na ką gyveni ir mokaisi.
Atsakyti
ziogelis2 aciukas 4u.gif
angelgirl o tu ta sumustiniu popieriu padengei akriliniu laku, as atsispausdinus padengiu purskiamu akriliniu laku (ir dar is abieju pusiu) tai viskas gerai, ir klijuoju, uztepu klijuojama daikta su tuo skiestu misiniu lipalo ir pati paveiksleli (blogaja puse) ir uzdedu, ir viskas sulimpa, ir viska prispaudi, bei isstumi oro burbuliukus jei tokie susidare, viska nuglostai nuglostai su kokia medziagele mirksiukas.gif
darbeliai thumbup.gif as irgi esu ant nesveistos viena dariusi, naudoju kuo geriausiai viskas thumbup.gif mirksiukas.gif
vaivaj o man kazko nerodo, niu gal veliau paveizesiu, gal gal rodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 17, 11:48)

angelgirl o tu ta sumustiniu popieriu padengei akriliniu laku, as atsispausdinus padengiu purskiamu akriliniu laku (ir dar is abieju pusiu) tai viskas gerai, ir klijuoju, uztepu klijuojama daikta su tuo skiestu misiniu lipalo ir pati paveiksleli (blogaja puse) ir uzdedu, ir viskas sulimpa, ir viska prispaudi, bei isstumi oro burbuliukus jei tokie susidare, viska nuglostai nuglostai su kokia medziagele  mirksiukas.gif
darbeliai  thumbup.gif  as irgi esu ant nesveistos viena dariusi, naudoju kuo geriausiai viskas  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ne, laku neapipurskiau blush2.gif Nors kai pradejo lietis spalvos, taip ir pagalvojau, kad reikejo... O klijavau kaip ir serveteles (per virsu), tsi turbut todel ir nelipo doh.gif Nu naujoke as dar situose reikaluose ax.gif Bet dabar tinosiu, kad reik tept blogaja puse ir tiesiai ant pagrindo det (teisingai supratau?)
Atsakyti
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 17, 11:31)
Ne, laku neapipurskiau  blush2.gif  Nors kai pradejo lietis spalvos, taip ir pagalvojau, kad reikejo... O klijavau kaip ir serveteles (per virsu), tsi turbut todel ir nelipo  doh.gif  Nu naujoke as dar situose reikaluose  ax.gif  Bet dabar tinosiu, kad reik tept blogaja puse ir tiesiai ant pagrindo det (teisingai supratau?)

teisingai supratai mirksiukas.gif issitepi paveikslelio antra puse ir dar daikta ant kurio desi ir klijuoji (as tai taip darau) thumbup.gif
Atsakyti
as klijavau neapipurskus laku. istepiau tik vieta ant kurios klijavau ir nieko neatsitiko unsure.gif bet as klijavau ne skiestu lipalu, o spec laku-klijais 4u.gif
Atsakyti
Viskas......supykau!!!Pas nebeatveza nauju serveteliu cry.gif Tai ka dabar man visa menesi daryt mastau.gif sakiau reiks visa lagamina is LT prisivest hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 07 17, 12:33)
as klijavau neapipurskus laku. istepiau tik vieta ant kurios klijavau ir nieko neatsitiko unsure.gif bet as klijavau ne skiestu lipalu, o spec laku-klijais 4u.gif

as nezinau nebandziau apspausdinto su rasaliniu paprastai klijuoti, jei praktika rodo kad plaukia spalvos, tai ir net nebandziau, visada nupurskiu cool.gif ir tada tikrai viskas buna thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu, seilę pavarvinu į jūsų gražius darbelius 4u.gif, o mano pirmas blynas-kėdutė-staliukas gėlei išėjo prisvilęs blush2.gif Nors prieš perdarymą jis atrodė prastai, bet ir dabartinis rezultatas man schmoll.gif http://s208.photobuc...nt=_MG_3361.jpg. Na, bet ką darysi, gal antrą kartą geriau pavyks.
Internete radau paveikslėlių, tai sakau įkelsiu nuorodą, gal toms, kurios spausdinasi pravers. http://www.photowall.eu/ Sėkmės jūsų darbeliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangviva: 17 liepos 2008 - 16:23
Dangviva,

na aš savo neprofesionalia akimi nematau svylėsių g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2008 07 17, 17:23)
Ateinu, seilę pavarvinu į jūsų gražius darbelius  4u.gif, o mano pirmas blynas-kėdutė-staliukas gėlei išėjo prisvilęs blush2.gif Nors prieš perdarymą  jis atrodė prastai, bet ir dabartinis rezultatas man  schmoll.gif http://s208.photobuc...nt=_MG_3361.jpg. Na, bet ką darysi, gal antrą kartą geriau pavyks.
Internete radau paveikslėlių, tai sakau įkelsiu nuorodą, gal toms, kurios spausdinasi pravers. http://www.photowall.eu/ Sėkmės jūsų darbeliuose mirksiukas.gif

Tai kad labai grazi kėdutė smile.gif Ir aš norėčiau kad mano pirmas blynas taip atrodytų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 07 17, 18:42)
Dangviva,

na aš savo neprofesionalia akimi nematau svylėsių  g.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(grite @ 2008 07 17, 19:50)
Tai kad labai grazi kėdutė smile.gif Ir aš norėčiau kad mano pirmas blynas taip atrodytų thumbup.gif

Ačiū už pagyras, bet čia turbūt tik foto nesimato tai, kas man nepatinka. Mat klijavau ne klijais, o laku ir servetėlė įgavo gelsvą atspalvį (nors lakas ir skaidrus), o servetėlės motyvas buvo per daug smulkus, kad kerpant nepalikti baltos vietos ir taip kelios gėlytės plyšo, teko kirpti iš naujo. Dabar sakiau pasirūpinsiu klijais ir smulkesniu teptuku, nes laką irgi tokiu arkliniu tepiau. Bet anytai patiko, mat jai tą kėdutę padovanojau, kol kas sau negaliu tokio malonumo leisti, nes mano mažė tuoj pat su visa kvietka nugriautų doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2008 07 17, 18:23)

Graziu paveiksleliu prisiziurejau thumbup.gif Kai labiau igusiu, reiks pabandyt atsispausdinus ka nors grazaus padaryt ax.gif
Atsakyti