Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(WildCat @ 2008 07 15, 20:10)
Na va, pamėginau ir aš... (sūnui turėtų tikti)

Nuostabi pieštukinė. Sūnui, manau, ne tik tiks, tačiau ir sužadins vaikišką fantaziją 4u.gif

ziogelis2, pažiūrėjau gražuolius Tavo darbus, darbštuole bigsmile.gif

QUOTE(Tsile @ 2008 07 15, 22:32)
Nesiseka klijuoti serveteliu, lieka balksvos demeles

Dirbu su klijais dekupažui panašiu pavadinimu: COLLA, stamperijos, ir man panašiai būna. Ant klijų rašoma:"Special Glue for Decoupage ready to use." Reiktų manyti, kad skiesti nereikia, tačiau jie tarsi spiritiniai moment džiūsta ir daro dėmes. Skiedžiau, gal kiek geriau, tačiau pastebėjau, kad plonus sluoksnius darbo eigoje išdžiovinant, jie išskaidrėja, jei tik lieka storesnis kur nors, - jis būna baltas. Pvz., klijavau rankų darbo popierių, o ant jo - kitus motyvus. Dėmių nebuvo, kai antrą sluoksnį klijavau ant išdžiovinto pirmojo. Tikėtina, kad palieki servetėlės sluoksnį...tuomet, kaip teisingai aurelija_ma pastebėjo, lieka dėmės. Juk yra ir ketursluoksnių servetėlių.
Graži dėželė 4u.gif

Linoshka, net patirtį turinčios moterys kiekviena savas pamėgtas priemones turi, labai sunku vienareikšmiškai patarti...teks bandymų būdu atrasti savo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 16 liepos 2008 - 16:45
Turiu tokia dilema g.gif . Noriu atnaujinti didele moline vaza i kuria pastoviai merkiu geles. Gal kas patartumet, kaip ja apdoroti, kad dregme neispustu dekupazintu vietu g.gif
Is vidaus laku nepadengsiu, nes siauras nkaklas- neilys ranka. As galvoju ar galima tepti apsaugini sluoksni SUPI tiesiai ant molio, kaip pirma sluoksni, o po to klijuot servetkas ir t.t.
KAzin prilips jos g.gif g.gif
Atsakyti
lakuok drasiai... biggrin.gif mano vaza taip padaryta...na ji stikline, bet manau ir cia tiks...tai laiko labai gerai...uosvienei daryta...tai kai tik atvaziuoju, vis apziuriu ar dar geram stovy ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
lucky, jei pastoviai merki gėles molinėje vazoje, tai ji iš vidaus turėtų būti apsaugota glazūra. Tada - jokių problemų... Tačiau jei tokios apsaugos nėra, manau, beviltiška...klok kokį nori pirmą sluoksnį, - ilgainiui atkels...Nebent turėtum kokio vandeniui atsparaus lako a la "kur nors sunaudosiu", piltum gausiai vidun, pasukinėjant vazą, ją "išlakuotum", o lako perteklių išpiltum...Tokie sluoksniai galėtų būt keli...
Toliau - dekoras.
Perskaičiau Gabii__ patarimą... Manau, stiklas ir keramika tuo ir skiriasi, kad keramika "kvėpuoja", ji pralaidi, o stiklas - ne.
Gal ir kvailos mintys, bet man taip atrodo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 16, 22:09)
[. Manau, stiklas ir keramika tuo ir skiriasi, kad keramika "kvėpuoja", ji pralaidi, o stiklas - ne.

Va to as ir bijau unsure.gif Turejau molini vazonika gelems, tai kol neuzlakavau vidaus, visa apdaila ispute verysad.gif
Atsakyti
na gerai, tada papasakosiu apie molini vazona...mano tas rudas su heroglifais...tai jis isvidaus nieko nedengtas....isodinta gele...gauna vandens...dregna...o is virsaus dengta su supo laku...
nzn gal as kazko nesupratau...bet esme juk ta pati... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 16, 17:45)
ziogelis2, pažiūrėjau gražuolius Tavo darbus, darbštuole bigsmile.gif

bigsmile.gif aciu. smagu, kad patiko
Atsakyti

Čia mano papuošalų dėželė draugei. Dabar kai ką daryčiau kitaip, bet ji liko patenkinta...

http://picasaweb.goo...702349059180178

Nededu visų nuorodų, tiesiog su rodyklyte paėjėkite į priekį...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 16, 22:17)
na gerai, tada papasakosiu apie molini vazona...mano tas rudas su heroglifais...tai jis isvidaus nieko nedengtas....isodinta gele...gauna vandens...dregna...o is virsaus dengta su supo laku...
nzn gal as kazko nesupratau...bet esme juk ta pati... g.gif

Siaip tai taip g.gif g.gif Kazi kodel man tada issipute g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 15, 00:19)

Rašaliniu spausdinimas neproblematiškas, bet paskui reikia paruošti paveikslėlį, kad nepaplauktų spalvos.
Galima spausdinti kaip daugelis ir daro ant sumuštinių popieriaus...

As bandziau spausdinti ant sumustiniu popieriaus, taciau klijuojant paveiksleli, labai sunkiai lipo ir spalvos bego blush2.gif O kaip ji pries tai reikejo paruosti g.gif Ir gal tada lipala ne 1:3 su vandeniu skiest, o 1:2 ar visai neskiesti?
Atsakyti
O cia mano antrasis blynas tongue.gif Likau jais visai patenkinta (tik neaisku, kaip ta pakaba laikys, nes niekaip nesupratau, ar ji lakuota ar ne, tad nieko nesveiciau ir iskart klijavau serveteles ax.gif ).

user posted image
user posted image
Atsakyti
vaivaj man patinka labai dezutes spalvos thumbup.gif
Atsakyti