O flizelinas tas pats, kuriuo dalijomės? Mirkyt nereikia, nežinau, kodėl nesiklijuoja, gal klijų neskiesk...man klijavosi.
O paveikslėlis...gal būt jis visas labai artimų atspalvių, mažai kontrasto?
Arba bandyk ryžinį, skeldėjimą.
taip Bite-flizelinas tas. Zodziu taip-prisiklijavo, bet paveikslelis yra tamsus, lachese turejo plenere toki dovanu viniojimo popieriu su smuiku, rudas, tai va, klijavau ant sito, tai beveik nepersimato
dar bandysiu su ryziniu daryt.
Del nuotrauku-turiu trenkta fotika, kuris visad nuseda , todel pamirstu is anksto pakrauti.
Dar prasau patarimo-darysiu tokia deze dovanu vestuvem su foto nuotrauka. Nuotrauka daryta Trakuose ezere, pagrinde, be jaunuju, matosi dangus ir ezeras. Noriu paklausti kokiom spalvom dazytumete dezes sonus?
visai graziai turetu atrodyti tamsiai zalsva, pereinanciais tonais, idedant raudonu plytu tokia raudonai ruda spalvyte...nors kai pradedu tepti spalvas... tai dazniausiai iseina visai kitos...
sveikos, susirgau ir aš tuo dekupažu nors su jokiais rankdarbiais praktiškai nuomokyklos laikų nedraugavau, bet kokia tai gera meditacija... ir sielai atgaiva ir dar lieka kažkas materialaus.
čia pamčiau nuostabių darbelių... man kruopštumo matyt nepakaktų. bet... vienok smagu.
čia pamčiau nuostabių darbelių... man kruopštumo matyt nepakaktų. bet... vienok smagu.
daiva_z, jaučia mano širdis, kad išbandysi viską ir sendinsi tradiciškai (pvz., dvikomponenčiu)...
Dėl spalvų tai čia jau sudėtinga patarinėti. Mano skoniui visom spalvom švytintys vaizdai kažkaip neypač ant dekoruojamų daiktų atrodo..."Tempčiau" iki retro efekto, daryčiau tokią senobinę...O jei būtų palikta spalvota, žiūrėčiau, kad fonas būtų tamsesnis giminingų vaizdui spalvų, o foto iškiltų į pirmą planą dangaus, ežero ar jaunųjų švytėjimu...
Kažin, kodėl prisiminiau priežodį:"devynios auklės - vaikas be galvos"?
Neklausyk Tu manęs, daiva_z
Dėl spalvų tai čia jau sudėtinga patarinėti. Mano skoniui visom spalvom švytintys vaizdai kažkaip neypač ant dekoruojamų daiktų atrodo..."Tempčiau" iki retro efekto, daryčiau tokią senobinę...O jei būtų palikta spalvota, žiūrėčiau, kad fonas būtų tamsesnis giminingų vaizdui spalvų, o foto iškiltų į pirmą planą dangaus, ežero ar jaunųjų švytėjimu...
Kažin, kodėl prisiminiau priežodį:"devynios auklės - vaikas be galvos"?
Neklausyk Tu manęs, daiva_z
Aciu visoms uz gera zodi,tai dar labiau paskatina kurti toliau
turiu toki klausima baisiai intymu
toms kurios naudoja purskiama laka
kiek kartu purskiate ir ar po to ant virsaus dar lakuojate kitais tepamais lakais?
as vat apipurskiau kokius 6 kartus ir neisgaunu " gylio"
nezinau kaip pavadini ta dalyka kitaip ( na fime kai daug nulakuoji tai gaunasi taip kad daiktas atrodo tarsi stiklinis ), vat as kazka panasaus noriu isgauti ant dezutes, bet man kazkaip tam gaila viso lako buteliuko ispurksti
kiek kartu purskiate ir ar po to ant virsaus dar lakuojate kitais tepamais lakais?
nezinau kaip pavadini ta dalyka kitaip ( na fime kai daug nulakuoji tai gaunasi taip kad daiktas atrodo tarsi stiklinis ), vat as kazka panasaus noriu isgauti ant dezutes, bet man kazkaip tam gaila viso lako buteliuko ispurksti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 15, 20:05)
turiu toki klausima baisiai intymu
as akriliniu lakuoju ir tik galutini sluoksni darau (kartais purskiamu) man jis baisiai smirda.
Na va, pamėginau ir aš. Nieko ypatingo, pradėjau nuo paprastos pieštukinės. Pagalvojau kaip pirmam kartui tiks pasimokinti klijuoti servetėlę ir dažyti. Po jos galima bus pamėginti ir sendinti.
Pieštukinė (sūnui turėtų tikti)
Ta pati, tik:
iš šono
iš kito šono
Pieštukinė (sūnui turėtų tikti)
Ta pati, tik:
iš šono
iš kito šono
WildCat, labai grazu.Net nepasakytum, kad tik meginimas
labos, auksarankes senokai cia lankiausi, bet nuo dekupazo nepasveikau per ta laika nemazai visokiu darbeliu padariau, bet jau dabar nepamenu, ka rodziau, ko - ne tai tik keleta paskutiniu parodysiu.
pasto dezute: (jei tik nepainioju nicko, Lachesei dekoju uz ideja
cia toks senas kibiriukas buvo, parudijes jau, tipo vaonams, bet as ji koridoriuj pakabinau - tarnauja raktams ir smulkiems daikciukams sudeti
o cia toks diiiidelis butelis bus kokiai sausai gelei gal
kam idomu daugiau darbuku - mano parase. beje, dekoravau is suneliui stala, su raganosiais mazius lb patenkintas, o ir abu stalai greta stovedami darniai atrodo
beje, turiu pasakyti, kad taip ir nesu isbandziusi dvikomponencio uz tai dabar pamegau pringles ir pan dezutes - ir klijuoju visa servetka, ir tycia darau kad rauksletusi, tada dar keliais sluoksniais. gaunasi idomus efektas, po kiekvieno sluoksnio lakuoju ir pasveiciu bet kazin ar tai dekupazas man tiesiog patinka zaisti ir ieskot naujoviu
visoms kurybines sekmes
Papildyta:
labai atsiprasau, istempe puslapi. bet nuotraukos mazintos, net paciai keista... gerai, kad retai rodaus, nes gauciau barti nuo vietiniu gyventoju atsiprasau dar syki.
pasto dezute: (jei tik nepainioju nicko, Lachesei dekoju uz ideja
cia toks senas kibiriukas buvo, parudijes jau, tipo vaonams, bet as ji koridoriuj pakabinau - tarnauja raktams ir smulkiems daikciukams sudeti
o cia toks diiiidelis butelis bus kokiai sausai gelei gal
kam idomu daugiau darbuku - mano parase. beje, dekoravau is suneliui stala, su raganosiais mazius lb patenkintas, o ir abu stalai greta stovedami darniai atrodo
beje, turiu pasakyti, kad taip ir nesu isbandziusi dvikomponencio uz tai dabar pamegau pringles ir pan dezutes - ir klijuoju visa servetka, ir tycia darau kad rauksletusi, tada dar keliais sluoksniais. gaunasi idomus efektas, po kiekvieno sluoksnio lakuoju ir pasveiciu bet kazin ar tai dekupazas man tiesiog patinka zaisti ir ieskot naujoviu
visoms kurybines sekmes
Papildyta:
labai atsiprasau, istempe puslapi. bet nuotraukos mazintos, net paciai keista... gerai, kad retai rodaus, nes gauciau barti nuo vietiniu gyventoju atsiprasau dar syki.
Nu ta pašto dėzutė