Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 07 14, 10:10)
matyt, niekas tokio neturi -todel ir patarti negali. Man tai susidare toks ispudis, kad tavo dvikomponentis yra skirtas dazu skaldymui, o ne paveiksliuko -todel nepabandzius ant kokio nors daikto be dazu ir nesuzinosi kas gautusi, tiesiog tuos 2 komponentus uztepus viena ant kito
Paprastai instrukcijos ne veltui dedamos  ax.gif

Dėkui, matyt reikės pačiai pamėginti ir išsiaiškinti smile.gif

Babaužienė vazonėliai labai faini smile.gif man irgi žalias patiko, o geltonas kaip saulytė ryškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 14, 12:01)
hurricane, nieko nedaryčiau staleliui, jis pats savaime gražus, restauruočiau.
O jau jeigu labai labai norėtųsi, tai dekoruočiau tik peršviečiamomis medžiagomis, kad medžio spalva, faktūra išliktų. Medžio inkrustacija gal kiek primena vėjų rožę (vyraujančių vėjų grafikas), tad išlaikyčiau jūrinę temą...stalelio pakraščiuos dekoruočiau ryžiniu popierium žemėlapių motyvais...kad tik piešinukas medžio fone matytųsi, tada gal tiktų šiek tiek skeldėjimo ir - lakas. Gerai pagalvočiau, koks: matinis ar blizgus...Pastarojo nemėgstu, tačiau šiuo atveju galbūt rinkčiausi jį, o gal ir ne... doh.gif Garsiai pasvajojau mirksiukas.gif

Kaip man patiko mintis apie juros motyvus... Jau beveik isivaizduoju senovinius patrintus zemelapius ax.gif Ziurinejau apie ryzini popieriu, o jis gali buti ir permatomas? Nes tikrai butu grazu, kad piesinuko fonas butu pats medis thumbup.gif
Aciu labai uz gera minti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hurricane: 14 liepos 2008 - 14:30
QUOTE(hurricane @ 2008 07 14, 14:29)
Kaip man patiko mintis apie juros motyvus... Jau beveik isivaizduoju senovinius patrintus  zemelapius  ax.gif Ziurinejau apie ryzini popieriu, o jis gali buti ir permatomas? Nes tikrai butu grazu, kad piesinuko fonas butu pats medis  thumbup.gif
Aciu labai uz gera minti  4u.gif

Išteptas klijais, ant medžio jis ir bus permatomas. Pagalvočiau apie jame esančių baltų gijų "prigesinimą"... ax.gif
Įsijaučiau mirksiukas.gif

Atsakyti
smagu skaityti ir matyti, kad dekupazo temoj darbas vyksta thumbup.gif
darbeliai visi labai faini - ir pirmieji blynai ir nepirmieji...
ir dar smagiau, kad nauju zmoniu prisijungia vis daugiau thumbup.gif
Atsakyti
:
SOS kaip klijuojamas tas flizelinas? Ar ji reikia mirkyti? Kodel man nelimpa ir nisimato is po apacios paveikslelio :verysad
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 14, 16:22)
Išteptas klijais, ant medžio jis ir bus permatomas. Pagalvočiau apie jame esančių baltų gijų "prigesinimą"... ax.gif
Įsijaučiau mirksiukas.gif

Ant to popieriaus galima atsispausdinti paciai? Kaip tas gijas prigesinti? blush2.gif
Atsakyti
daiva_z labai daug visokių tų flizelinų yra. Ir kažkokia a la medžiaga yra panaši į flizeliną, įvairių spalvų. Nesu daug dirbus su flizelinu, bet visada gerai prisiklijuodavo. Dėdavau flizeliną, ant viršaus tepdavau klijus. Pas man toks reto 'pinimo', plonas (ir spalvoti ir balti),na gal suprasi.
Jei yra galimybė, visi visada dėkit foto, kai prašot patarimo, nes iš oro dažnai tik spėliojam kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 07 14, 16:01)
SOS kaip klijuojamas tas flizelinas? Ar ji reikia mirkyti? Kodel man nelimpa ir nisimato is po apacios paveikslelio  :verysad

O flizelinas tas pats, kuriuo dalijomės? Mirkyt nereikia, nežinau, kodėl nesiklijuoja, gal klijų neskiesk...man klijavosi.
O paveikslėlis...gal būt jis visas labai artimų atspalvių, mažai kontrasto?
Arba bandyk ryžinį, skeldėjimą.
QUOTE(hurricane @ 2008 07 14, 16:02)
Ant to popieriaus galima atsispausdinti paciai? Kaip tas gijas prigesinti?  blush2.gif

Taip, spausdinama, pati ant ryžinio nespausdinau. "Prigesinčiau", jei ryžinis baltas, nurusvinant kalio permanganato tirpale. Spausdinant gali būti, kad jau savaime fonas bus ne baltas...Apskritai visa tai - skonio dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 14 liepos 2008 - 18:14
Na dar vienas klausimukas blush2.gif O yra skirtumas kokiu spausdintuvu atspausti - rasaliniu ar lazeriniu? smile.gif
Atsakyti
Gak kam nors bus naudinga tokia info smile.gif :
Thomas Philips parduotuveje galima nebrangiai nusipirkti karsto klijavimo pistoleta (10 lt.,zinau,kad jis gan patogus 3 D technikai,klijuojant smulkes detales ,medziagines ir kt.)
Man kitur neteko matyti,nors gal ir yra rankdarbiu parduotuvese.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2008 07 14, 18:58)
Na dar vienas klausimukas  blush2.gif  O yra skirtumas kokiu spausdintuvu atspausti - rasaliniu ar lazeriniu?  smile.gif

Gal atsilieps tos, kurios tai įvaldę (nedaug spausdinusi esu)...Labiau teoriškai apibūdinčiau taip: lazerinis geriau, nes neleidžia spalvų, tačiau spausdinimas rizikingas spausdintuvui...net jei gerai prie paprasto popieriaus lapo priklijuotas ryžinis, mano galva, tik laiko klausimas, kada apsivels spausdintuvo būgnas.
Rašaliniu spausdinimas neproblematiškas, bet paskui reikia paruošti paveikslėlį, kad nepaplauktų spalvos.
Galima spausdinti kaip daugelis ir daro ant sumuštinių popieriaus...
Visų variantų nė neišvardinsi ax.gif
Jei tokios patirties nėra, pradėčiau ne nuo baldo.
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 07 14, 22:38)
Gak kam nors bus naudinga tokia info smile.gif :
Thomas Philips parduotuveje galima nebrangiai nusipirkti karsto klijavimo pistoleta (10 lt.,zinau,kad jis gan patogus 3 D technikai,klijuojant smulkes detales ,medziagines ir kt.)
Man kitur neteko matyti,nors gal ir yra rankdarbiu parduotuvese.... smile.gif

Aš pistoleta pirkau gėlių parduotuvej. Mačiau yra ''Senukuose '' ir mazesnių ir didesnių.Kliju taip pat yra ir pigiau thumbup.gif
Atsakyti