gal prireiks
http://picasaweb.goo...nnama327/PinUps
Sveikos mergaites, dieviski jusu darbeliai Noreciau jusu patarimo... turiu toki stala, jis jau gerokai patrintas, planavau tiesiog perlakuoti, bet dabar galvoju, gal visai grazu butu, jei sonai stalo butu suskilineje Kaip jus manot? Ar galetumet parasyti kaip viska reiketu daryti? Skaitau ne pirma jusu teme, bet man vistiek dar viskas taip sunkiai atrodo
O as dar viena klausimeli turiu
Jei dekoruoju kokia medine dezute, plastikine siuksliadeze ar dar ka nors, tai koki laka man naudoti paveiksleliui uztvirtinti Negi uztenka uzpurksti to purskiamo akrilinio lako? Ar yra koks kitas, kuri su teptuku reik uzlakuoti?
Jei dekoruoju kokia medine dezute, plastikine siuksliadeze ar dar ka nors, tai koki laka man naudoti paveiksleliui uztvirtinti Negi uztenka uzpurksti to purskiamo akrilinio lako? Ar yra koks kitas, kuri su teptuku reik uzlakuoti?
Sveikutes,
Senai cia buvau uzklydusi, labai grazius darbelius jus cia visos darot, o man geda prisipazinti bet niekaip neatrandu laiko dekupazui, o be to stovi visos priemones nenaudojamos, kai buvau uzsidegusi tai prisipirkau visko, dabar noreciau pasiulyti ir jums nes matau kad nesunaudosiu.
Turiu toki rinkinuka ultra frost, cia jis priduoda toki serksno efekta, galima piesti ant stiklo, plastiko, glazuruotos keramikos.
cia idedu angliskai:
Ultra Frost is translucent frosted paint for adding elegance to glass, tile, plastic and glazed ceramics. Like DecoArt Ultra Gloss, it may be baked in the home oven for added durability.
cia koks gaunasi efektas
jei kam idomu rasykit i az.
Senai cia buvau uzklydusi, labai grazius darbelius jus cia visos darot, o man geda prisipazinti bet niekaip neatrandu laiko dekupazui, o be to stovi visos priemones nenaudojamos, kai buvau uzsidegusi tai prisipirkau visko, dabar noreciau pasiulyti ir jums nes matau kad nesunaudosiu.
Turiu toki rinkinuka ultra frost, cia jis priduoda toki serksno efekta, galima piesti ant stiklo, plastiko, glazuruotos keramikos.
cia idedu angliskai:
Ultra Frost is translucent frosted paint for adding elegance to glass, tile, plastic and glazed ceramics. Like DecoArt Ultra Gloss, it may be baked in the home oven for added durability.
cia koks gaunasi efektas
jei kam idomu rasykit i az.
QUOTE(WildCat @ 2008 07 12, 23:22)
Na, o kas nors gali dėl mano dvikomponenčio patarti?
matyt, niekas tokio neturi -todel ir patarti negali. Man tai susidare toks ispudis, kad tavo dvikomponentis yra skirtas dazu skaldymui, o ne paveiksliuko -todel nepabandzius ant kokio nors daikto be dazu ir nesuzinosi kas gautusi, tiesiog tuos 2 komponentus uztepus viena ant kito
Paprastai instrukcijos ne veltui dedamos
QUOTE(hurricane @ 2008 07 13, 23:25)
Sveikos mergaites, dieviski jusu darbeliai Noreciau jusu patarimo... turiu toki stala, jis jau gerokai patrintas, planavau tiesiog perlakuoti, bet dabar galvoju, gal visai grazu butu, jei sonai stalo butu suskilineje Kaip jus manot? Ar galetumet parasyti kaip viska reiketu daryti? Skaitau ne pirma jusu teme, bet man vistiek dar viskas taip sunkiai atrodo
As tik megeja, bet vis tik manau reiketu daugiau konkretumo pvz. ar stalo spalva ketini keisti. Kokio skilinejimo noretum(nes yra visokiu priemoniu:vienkomponenciu, dvikomponenciu, arabiska guma,taigi ir skeldejimai skirtingi).Ar noretum kokio motyvo ar tik vien skeldejimo.
Panarsyk po internet parduotuves priemoniu, ten dazniausiai ir buna pavaizduota kaip skeldejimai atrodo, bus lengviau isivaizduoti ir apsispresti kas labiau patinka
Kol nebandai ir atrodo sunku, bet is tikro kaip sako viena zurnalo izymybe "Sito imtis gali kiekvienas, turintis kruopstumo, plonyte meniniko gyslele ir siek tiek fantazijos"
Darbeliai visi šaunūs
Aurelija_ma, kaip visad, savam stiliuje
hurricane, nieko nedaryčiau staleliui, jis pats savaime gražus, restauruočiau.
O jau jeigu labai labai norėtųsi, tai dekoruočiau tik peršviečiamomis medžiagomis, kad medžio spalva, faktūra išliktų. Medžio inkrustacija gal kiek primena vėjų rožę (vyraujančių vėjų grafikas), tad išlaikyčiau jūrinę temą...stalelio pakraščiuos dekoruočiau ryžiniu popierium žemėlapių motyvais...kad tik piešinukas medžio fone matytųsi, tada gal tiktų šiek tiek skeldėjimo ir - lakas. Gerai pagalvočiau, koks: matinis ar blizgus...Pastarojo nemėgstu, tačiau šiuo atveju galbūt rinkčiausi jį, o gal ir ne... Garsiai pasvajojau
Aurelija_ma, kaip visad, savam stiliuje
hurricane, nieko nedaryčiau staleliui, jis pats savaime gražus, restauruočiau.
O jau jeigu labai labai norėtųsi, tai dekoruočiau tik peršviečiamomis medžiagomis, kad medžio spalva, faktūra išliktų. Medžio inkrustacija gal kiek primena vėjų rožę (vyraujančių vėjų grafikas), tad išlaikyčiau jūrinę temą...stalelio pakraščiuos dekoruočiau ryžiniu popierium žemėlapių motyvais...kad tik piešinukas medžio fone matytųsi, tada gal tiktų šiek tiek skeldėjimo ir - lakas. Gerai pagalvočiau, koks: matinis ar blizgus...Pastarojo nemėgstu, tačiau šiuo atveju galbūt rinkčiausi jį, o gal ir ne... Garsiai pasvajojau
Vazoneliai
Prasau nepykti ir nesijuokti del nuotrauku kokybes, dar tik mokinuosi
Prasau nepykti ir nesijuokti del nuotrauku kokybes, dar tik mokinuosi
bite aciukas
Babaužienė tas su zaliu tai grazutis
Babaužienė tas su zaliu tai grazutis
Aciu, aurelija_ma Tu man ikvepeja Pasiskolinau is taves ta pasitaskymo ideja dziuna darbelis
tik ismokau nuotraukas ikelt, o vyras foto i uzsieni issiveze 3 sav, tai ner daugiau ka parodyt
tik ismokau nuotraukas ikelt, o vyras foto i uzsieni issiveze 3 sav, tai ner daugiau ka parodyt
QUOTE(Babaužienė @ 2008 07 14, 13:22)
Aciu, aurelija_ma Tu man ikvepeja Pasiskolinau is taves ta pasitaskymo ideja dziuna darbelis
pasitaskymas ne mano ideja, tai juk seniau sienas taip darydavo, pas mano tevus senais laikais buvo taip kambarys dazytas, tokiais taskiukais ir su trafaretais daryta tai cia tai tikrai ideja ne mano, pas lachese irgi yra tokiu darbeliu ir dar muset ne pas viena viskas juk kas gera tai sena, tik primirsta, kaip ir pats dekupazas
ir aciu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 07 14, 12:47)
Labai grazus vazonėliai