Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 11, 19:56)
sveikutes, niu pratesiant buteliuku tema idedu ir as savo naujaji buteliuka  rolleyes.gif
user posted image
Buteliukas vyno ir visi kiti vėjai .....

wub.gif Labai grazus butelaitis!O koks cia dazymas?Taskymas ax.gif ?
Atsakyti
grite, BabyGrite aciu mergaites 4u.gif
taip cia pataskyta biski keliom spalvom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Darbai jau jūsų nesvietiškai gražūs wub.gif Skaičiau skaičiau ir galvoju reiktų ir man pamėginti. Nusipirkau keletą priemonių (akrilinių dažų, servetėlių, klijų, dvikomponenčio lako sendinimui, matinio ir blizgaus lako) ir nusprendžiau pradėti nuo nedidelio daiktelio (pieštukinės) kad neišnaudočiau daug priemonių, jei kartais nepavyktų rolleyes.gif .
Žodžiu pieštukinė nudažyta džiūsta, servetėlė iškirpta. Tikiuosi iki pirmadienio padaryti ir įkelti čia savo pirmą ir labai viliuosi, jog neprisvilusį blyną smile.gif

Turiu dabar tokį klausimą, jei kam nesunku, pakomentuokit (nes dar visų temų neperskaičiau blush2.gif , nespėju)
Žodžiu ant mano dvikomponenčio instrukcija tokia:
imi Nr.1, sumaišai su akriliniais dažais santykiu 1:1 in nudažai dekoruojamą paviršių.
Plauki 30min. ir nudažai paviršių kitos spalvos dažais.
Lauki kol visiškai išdžiūna ir tepi Nr.2

Pagaliau pats klausimas: Ar galima naudoti be dažų, t.y. tiesiog tepti Nr.1 , o po to Nr.2?

Kad būtent be dažų naudojat dvikomponentį aš skaičiau, o klausimas iškilo tik todėl, kad instrukcijoje parašyta kitaip. Nes gal galima ir taip ir taip naudoti, kad išgautum skirtingus efektus?
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 07 12, 15:36)
Turiu dabar tokį klausimą, jei kam nesunku, pakomentuokit (nes dar visų temų neperskaičiau blush2.gif , nespėju)
Žodžiu ant mano dvikomponenčio instrukcija tokia:
imi Nr.1, sumaišai su akriliniais dažais santykiu 1:1 in nudažai dekoruojamą paviršių.
Plauki 30min. ir nudažai paviršių kitos spalvos dažais.
Lauki kol visiškai išdžiūna ir tepi Nr.2

O koki tu dvikomponenti nusipirkai g.gif Pirma karta girdziu apie jo naudojima su dazais g.gif
Atsakyti
Pagaliau uzbaigiau ilgai daryta viena dezele ax.gif
user posted image
Atsakyti
nemoku ikelt nuorodos, niekaip neiseina verysad.gif O taip norejau parodyt darbeli cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 12 liepos 2008 - 19:32
QUOTE(lucky @ 2008 07 12, 18:27)
O koki tu dvikomponenti nusipirkai g.gif  Pirma karta girdziu apie jo naudojima su dazais g.gif

Nežinau, gal ir ne lakas vadinasi blush2.gif
Mediumas ir Aktivatorius.

Va nuotrauka
multi 'Mozaic Crackle'

Dar toks klausimukas, pirmosiose temose skaičiau kad lipalą reikia skiesti vandeniu santykiu 1:3. Tik vat nepamenu kuris skaičiukas lipalui, o kuris vandeniui blush2.gif Dalis lipalo ir trys dalys vandens ar atvirkščiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 12 liepos 2008 - 20:42
dalis lipalo ir trys dalys vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 07 12, 23:20)
dalis lipalo ir trys dalys vandens mirksiukas.gif

Dėkui *Dita*

Na, o kas nors gali dėl mano dvikomponenčio patarti?
Atsakyti
Noriu ir as pasirodyti su pirmuoju savo darbuku.

Ilgai sia dezele krapstinejau, tai per ta laika ir dar kelis darbelius sumeistravau, bet sis pradetas pirmas.

Apziurekite rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
laba diena,nuostabus darbai jusu.ar primtumet mane?labai noriu ismeginti si grozi daryti. blush2.gif tik nzn nuo ko pradeti turbut reikia susipirkti viska bandysiu internetu uzsisakyti tik kazin kokiais kiekiais gal patartumet? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, niu kiekviena karta vis atrandu grazesniu darbeliu ir nauju-idomiu ideju 4u.gif Labai fainai smile.gif Visu darbeliai nuostabus thumbup.gif Bandau ir as dekoruoti, bet vis su raukslytemis kovoju, kazkaip atrodo islyginu, bet kai pradziusta ... ju pasirodo ne tiek jau ir mazai ... sad.gif
Atsakyti