Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 10, 13:52)
mano dekupazinta dezute papuosaliukam  rolleyes.gif

user posted image

blink.gif wub.gif Koks grozis wub.gif
Na as ir darbuojuos darbuojuos,tikiuosi ryt parodysiu savo sedevra ax.gif
Atsakyti
Nu va, pabandymui bandziau sendinti tokia maza kartonine dezute... Pradzioj padariau dangteli (kad paziureciau, ar isvis kazkas gausis). Tai labai graziai viskas suskeldejo (ir laaabai greitai bigsmile.gif ). O va su pacia dezute kazka ne taip padariau... Gal per daug paskubejau, gal lakas nebuvo gerai isdziuves, nes tas virsutinis dazu sluoksnis kazkaip vietom visai nubego blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 07 09, 21:50)
Aciu uz pagyrimu sleep.gif As dabar jau dairausi i buteliukus,turiu siokiu tokiu ideju smartass.gif
Simmona,Blancestowne yra labai fainute rankdarbiu parduotuve good.gif

O kuriam cia svieto gale? blush2.gif Gal rie Dublino?
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 07 10, 17:19)
O kuriam cia svieto gale? blush2.gif Gal rie Dublino?

Cia kaip ir Dublino Rajonas,link Cavano vaziuot reikia.Bent pas mus tie shopingai labai populiarus. thumbup.gif
Papildyta:
As dar tokio specialaus Dekupazui lako pirkau Eason
Atsakyti
koks grozis cia pas jus wub.gif tas motyvas su augaleliais ir paukstukais superinis thumbup.gif cia servetka?
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 10, 20:09)
koks grozis cia pas jus wub.gif  tas motyvas su augaleliais ir paukstukais superinis thumbup.gif  cia servetka?

Aga, servetele mirksiukas.gif Yra juoda ir balta 4u.gif
Cia dar:
user posted image

ir dar biggrin.gif :
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Na pagaliau iki fotiko daejo rankos biggrin.gif

Dezute sendinta vasku, glamurinis remelis draugei blondinei pasimaisiusiai ant ruzavo ir dezute.

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 07 10, 11:50)
agente009  dėkui už tokį išsamų atsakymą. Na aš jau nepirmą dieną dekupažinu, orientuojuos kas ir kaip, tik niekad nepurkšdavau ant švaraus (nedažyto neklijuoto) stiklo lako, o po to stmperia. Dėdavau iškart stamperia. Aš truputį paskubėjau su išvadom, nes praėjus pusvalandžiui išvis nieko nevyko,fenu truputį padžiovinau ir nieko. Tada viską palikau, o po geros valandos jau po truputį pradėjo matytis skeldjimas. Po to ir pati pamąsčiau, kad ir dėl drėgno oro čia taip.
Tiesiog norėjau aprašyt savo patirtį, gal kam bus naudinga.

Šiaip tai ptariama lakuoti prieš bet kokio dvifazio lako tepimą, nes, kaip jau ir sakiau, susigeria pirmasis sluoksnis į servetėlę ir piš... Yra dar vienas bajeris: nutepi pirmu sluoksniu, nudžiūsta, vėl tepi pirmu, nudžiūsta, tada tepi antru - gaunasi gražūs skeldėjimi. Tada nereikia lakuoti tarpuose.
Ir dar - Sottile nepatariama džiovinti fenu, suskyla mažiukais gabaliukais - kam gadinti gerą laką, kuris skirtas dideliems skeldėjimams... nu bet jei toks užmanymas... g.gif kūrėjo valia ax.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 07 10, 14:47)
1. aš su sottile virš metų dirbu jau, tai dar kai pirkau pardavėja pasakė, kad daiktą išvis geriausia būtų dviem parom palikt, tai taip iki šiol sąžiningai ir palieku...po valandos net nelendu žiūrėt, nes garantuotai nieko nėra. Užtepus vakare, ryte tik pažiūriu, ir tai nevisada būna skilinėjimas pasibaigęs  mirksiukas.gif
2. aišku pakaba pakabai nelygi, bet gi dažniausiai perkame lakuotas, tai manau butina švitrint net jei nedažai. Servetėlė tai ir taip prisiklijuos, bet va lakuojant, lakas gali subėgti į balutę, lig ant riebaluoto paviršiaus.

1. Pritariu drinks_cheers.gif parai - mažiausiai.
2. Lakuojant NE kriliniu - nesubėga mirksiukas.gif aišku, kvapas, ilgiau žaisti, bo džiūsta ilgiau, bet rezultatas užtat koks... thumbup.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 07 10, 15:14)
man tai klausimas iškilo - kaip sustabdyt tą skilinėjimą ? ta prasme daiktas ilgiau pabuvęs, jau pabaigtas, būna kad suskilinėja vėl smulkiai smulkiai. ypač  paskutiniu metu man taip darosi, su applicraft kraklium doh.gif jau ir ant viršaus būnu nulakavus ir vistiek visi lako sluoksniai po kelių dienų dar daugiau suskilinėja..ir ant saulės stengiuos nelaikyt. Nėra ten taip baisu, bet man vistiek matosi doh.gif

Būna būna... Mano pastebėjimai - ant saulės - negalima. Fenu - jokiu būdu, suskils be galo smulkiai. Ir dar tas oro drėgnumas, irgi turi įtakos... kad jį kur... cool.gif kai drėgna -suskyla didesniais gabalais, kai sausa - niekaip dideli nesigauna... ir ant vėjo, skersvėjo, ko, "subręsta". irgi negerai... Vienžo - padarei, padėji ant spintos kur šiltai, tegul noksta nors savaitukę smile.gif
Atsakyti
labai grazus visu darbeliai 4u.gif
su tais pauksteliais ir as ka tik dariau arbatos dezute, deja, pamirsau nufotografuoti ir atidaviau savininkei... unsure.gif pasirodyciau cia i tema dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 07 10, 20:43)
Šiaip tai ptariama lakuoti prieš bet kokio dvifazio lako tepimą, nes, kaip jau ir sakiau, susigeria pirmasis sluoksnis į servetėlę ir piš...
Ir dar - Sottile nepatariama džiovinti fenu, suskyla mažiukais gabaliukais - kam gadinti gerą laką, kuris skirtas dideliems skeldėjimams... nu bet jei toks užmanymas...  g.gif  kūrėjo valia  ax.gif

Kai ant servetėlės tepam sotile, tada taip, reik lakuot. O aš ant gryno stiklo dariau smile.gif dėl feno žinau, bet nusidėjau, iš tolo silpnu vėjeliu pūčiau, norėjau pageitint procesą.
Na gerai, kad viskas gerai baigės biggrin.gif tereikėjo palaukt.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 07 10, 19:28)

Iriska, labiausiai patiko shita dezute wub.gif

Labai idomus ir malonus perėjimas.
Jeigu ne paslaptis, kaip darei, toks skledejimas paties paveiksliuko.
Na man labai grazu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Baigiau savo naujausia darbeli clap.gif
http://public.fotki....i/dscf3130.html

http://public.fotki....i/dscf3131.html
Seniai "audziau"tokia mintele,o jei pabandzius dekupazinti dziovintas gelytes?! Tai gi,mano experimentas ir manau,kad visai vykes
rolleyes.gif
Papildyta:
Tik dabar galvoju ka i ta butelaiti ipylti g.gif
Atsakyti