Crazy Daisy,
mama_gulbe, gražūs darbeliai ir...toks sutapimas, kad ir aš panaudojau šį motyvą, tik, gaila, neturiu galimybės nufotografuoti, bet kai tik galėsiu, būtinai parodysiu...
QUOTE(mijaka @ 2008 07 10, 14:14)
man tai klausimas iškilo - kaip sustabdyt tą skilinėjimą ? ta prasme daiktas ilgiau pabuvęs, jau pabaigtas, būna kad suskilinėja vėl smulkiai smulkiai. ypač paskutiniu metu man taip darosi, su applicraft kraklium
jau ir ant viršaus būnu nulakavus ir vistiek visi lako sluoksniai po kelių dienų dar daugiau suskilinėja..ir ant saulės stengiuos nelaikyt. Nėra ten taip baisu, bet man vistiek matosi
Ir aš susidūriau su šia problema, būtent su applicraft...
Su kitom moterim teko kalbėtis, ir joms tas pats. Tačiau vakar padariau vieną darbelį ir jau įtariu priežastį. Antrąjį komponentą vietose, kuriose norėjosi stambesnio skeldėjimo, užtepiau pakartotinai. Tose vietose ir gavosi dvisluoksnis skeldėjimas, vienas stambesnis, o kažkur tarpsluoksny - smulkutis. Matyt, reikia stengtis viršutinį sluoksnį užtepti iškart, be pakartojimo. Kita galima priežastis, manau, nepilnai išdžiūvę sluoksniai po kraklium...jie tebedžiūsta ir duoda "gyvastį" tolesniam skeldėjimui. Na, tokie mano spėliojimai.
Apskritai, dekupažas nemėgsta skubos