Tyliai džiaugiuos visų darbeliais ir nejauku pasidarė taip tyliai toliau...ir...žinote ką? Jei taip atrodo pirmieji blynai, tai kokie bus pyragai?
Šaunuolės
Oi, kokia aš nekantri šiandien (buvau).. atsirado skilimas
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 09, 12:13)
Nu va, mano pirmasis dekupazinis blynas
Fotkinau dar net neisdziuvinus Bet jau laaabai knietejo pasirodyt
Fotkinau dar net neisdziuvinus Bet jau laaabai knietejo pasirodyt
Man tai labai grazu , o klijavai serveteles, ryzini ar dekupazini popieriu? Klausimelis ka tepei, lakas ir pan? Trumpai tariant, kas skiriasi nuo to, jei ant medinio pagrindo daryti ?
QUOTE(vu.vyturelis @ 2008 07 09, 23:03)
Man tai labai grazu , o klijavai serveteles, ryzini ar dekupazini popieriu? Klausimelis ka tepei, lakas ir pan? Trumpai tariant, kas skiriasi nuo to, jei ant medinio pagrindo daryti ?
Kadangi dariau isvis pirma karta, todel net nezinau, kaip darosi ant medinio pavirsiaus Klijavau serveteles, tepiau lipala skiesta su vandeniu (1:3). Ant virsaus uzpurskiau akrilinio lako
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2008 07 09, 21:45)
Tyliai džiaugiuos visų darbeliais ir nejauku pasidarė taip tyliai toliau...ir...žinote ką? Jei taip atrodo pirmieji blynai, tai kokie bus pyragai?
Šaunuolės
Šaunuolės
Aciuks
Baby Grite, tokia siuksledeze gali ir ant stalo statyti
White tea, dezute
Angelgirl, sviestuvas irgi liuxiskas, geras motyvas parinktas. Neryskus, vienas kito neuzgozia, labai grazu
White tea, dezute
Angelgirl, sviestuvas irgi liuxiskas, geras motyvas parinktas. Neryskus, vienas kito neuzgozia, labai grazu
QUOTE(BabyGrite @ 2008 07 08, 22:58)
Pora dieneliu darbavausi prie savo darbelio-siuksliu dezes Vyras parejes is darbo sako"Kai pamaciau sia geleta siukledeze,pagalvojau,dabar tai jau viskas,visi namai bus servetelem isklijuoti"
http://public.fotki....i/dscf3116.html
http://public.fotki....i/dscf3116.html
Labai faina tavo siuksledeze
O del tu visu laku kur suskilineja,tai zinok as artmanijoj uzsisakiau,jie siuncia i Airija ir dabar jau laukiu
O siaip vakar buvom isyke su MV i kita miesta ''pasibludyt'' tai nepatikesit radau meno reikmenu arduotue tai papirkau ir serveteliu ir dekupazinio popieriaus ir jau kaip kibsiu i darbus tai dumai ruks
Beje mergaites labai grazus jusu darbukai,neatsimenu visu nick'u, tai nerasau ne vienos
Aciu uz pagyrimu As dabar jau dairausi i buteliukus,turiu siokiu tokiu ideju
Simmona,Blancestowne yra labai fainute rankdarbiu parduotuve
Simmona,Blancestowne yra labai fainute rankdarbiu parduotuve
QUOTE(Marzde @ 2008 07 09, 20:17)
Na ir man iškilo problema, gal pagelbėsit.
Kiek esu dirbus su Stamperia sotile, viskas būdavo tavrkoj, o šįkart nesuskilinėjo. Dar laukiu, gal įvyks stebuklas, džiovinu dar tik apie valandą, bet niekas į gerąją pusę nevyksta
Paviršius - stiklas. Kad apsaugot paveiksliuką (servetėlę) papurškiau laku (prieš kelis psl. buvo paveiksliukas lako.Tai purškiamas lakas iš senukų). Džiovinau per naktį. Tada stamperios crackle sotile dėjau.
Darau išvadas, kad per purškiamą laką nėra skilimo. Arba kiek per daug išdžiovinau pirmą sotile sluoksnį.
Abu sotile sluoksnius tepiau normaliai, nemažai dėjau mediumo.
Laukiu patarimų
Kiek esu dirbus su Stamperia sotile, viskas būdavo tavrkoj, o šįkart nesuskilinėjo. Dar laukiu, gal įvyks stebuklas, džiovinu dar tik apie valandą, bet niekas į gerąją pusę nevyksta
Paviršius - stiklas. Kad apsaugot paveiksliuką (servetėlę) papurškiau laku (prieš kelis psl. buvo paveiksliukas lako.Tai purškiamas lakas iš senukų). Džiovinau per naktį. Tada stamperios crackle sotile dėjau.
Darau išvadas, kad per purškiamą laką nėra skilimo. Arba kiek per daug išdžiovinau pirmą sotile sluoksnį.
Abu sotile sluoksnius tepiau normaliai, nemažai dėjau mediumo.
Laukiu patarimų
Pirmiausiai nuraminsiu - labai drėgnas oras, tai džiūsta daug lėčiau. Jau seniau pastebėjau, kad kuo didesnė drėgnė, tuo ilgiau reikia laukti rezultato. Taip kad apsišarvuok kantrybe ir palauk parą, jei jau tada neišryškės skeldėjimai - daryk iš naujo. Kad nesureaguotų visokie dalykai, tiesiog užtepk, ką turi, akriliniu laku, gerai nudžiovink ir vėl tepk Stamperios laką.
Antras dalykas - ar nulakavai tą užklijuotą servetėlę? Na kad ir akriliniu laku? Nes jei nenulakavai, tai gali būti, kad į ją susigėrė pirmasis dvifazio lako sluoksnis ir todėl nevyksta skeldėjimas. Visada nulakuokite bet kokiu laku užklijuotą paveiksliuką, gerai išdžiovinkite ir tik tada tepkite skylančius lakus. Ypač tai svarbu gerai sugeriančiam popieriui - servetėlėms, ryžiniam popieriui ir pan.
Sėkmės
Dar karteli noriu paklausti, kaip dekoruoti medine pakaba Ja dar reik su svitriniu nubruzint, pries dazant akriliniais dazais g.gif Ir kokio grubumo turi buti tas popierius?
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 10, 11:16)
Dar karteli noriu paklausti, kaip dekoruoti medine pakaba Ja dar reik su svitriniu nubruzint, pries dazant akriliniais dazais g.gif Ir kokio grubumo turi buti tas popierius?
Kiek supratau, nori pakabą dažyti? Jei lakuota, geriau nušvitrinti, smulkumas reikšmės neturi, čia tam darome, kad šiek tiek nuvalyti laką ir kad būtų geresnis sukibimas su dažais, kad vėliau "nenučiuožtų".
Jei nori palikti, kad matytųsi medis, švitrinti nebūtina, tiesiog klijuoji paveiksliuką, jei reikia - sendini ir lakuoji. Viskas. Sėkmės