Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(BabyGrite @ 2008 07 09, 12:55)
As jos net nedaziau unsure.gif Tiesiai ant plasmases viska dariau.

As turiu zalsva siukliadeze, tai irgi noriu pabandyti tongue.gif , galima ?
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 07 09, 14:02)
As turiu zalsva siukliadeze, tai irgi noriu pabandyti  tongue.gif , galima ?

Kai tik pradėjau dekupažinti, bandžiau žaisti su plastmasiniu indų ploviklio buteliuku. Na tiesiog neturėjau ką dekupažint, tai pasikėsinau į jį blush2.gif

Pašvitrinau, nudažiau baltai ir nudekupažinau kaip įprasta. Nu ir viskas puikiai smile.gif Visalaik šlampa bet laiko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
bet kaip atrodo lempa thumbup.gif bigsmile.gif pirmas blynas... jau koks mano buvo, tai patyliu doh.gif
Atsakyti
As dabar noriu pabandyti ka nos su tuo sutrukinejusiu dazu ispudziu,bet nezinau kas tai per lakas,kaip jis vadinasi ir kur jo cia gauti sioje saloje cray.gif
Atsakyti
angelgirl graziai atsigavo lempute thumbup.gif
BabyGrite graziai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 07 09, 15:23)
bet kaip atrodo lempa thumbup.gif  bigsmile.gif  pirmas blynas... jau koks mano buvo, tai patyliu  doh.gif

Tai kad pasirinkau dekoruot toki daikta, ant kurio ir broka sunku iziureti blush2.gif Visas gaubto popierius vistiek susiraukslejes, tai nelabai ir matosi, kad ta servetele vietom irgi klisai priklijuota ax.gif tongue.gif Sakiau, sekantis daiktas bus rubu pakaba... Tik dabar vel klausimas - o ten ja dar reik su svitriniu nubruzint, pries dazant akriliniais dazais g.gif Ir kokio grubumo turi buti tas popierius?
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 09, 16:46)
angelgirl graziai atsigavo lempute  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Idėja: http://bp3.blogger.c..._modigliani.jpg lotuliukas.gif
Atsakyti
Paveikslėliai - http://www.ilovejeze...com/index2.html thumbup.gif
Atsakyti
Pristatau savo naujausią darbą hihihi.gif "Katės taksi"
user posted image
Atsakyti
Dekui uz atsakymsu, su popierium ekspermentuosiu 4u.gif
white_tea labai miela dezute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 07 09, 17:32)
Pristatau savo naujausią darbą  hihihi.gif "Katės taksi"
user posted image

Labai grazi dėzutė thumbup.gif ,gal ir aš kada nors išmoksiu smile.gif
Atsakyti
Na ir man iškilo problema, gal pagelbėsit.
Kiek esu dirbus su Stamperia sotile, viskas būdavo tavrkoj, o šįkart nesuskilinėjo. Dar laukiu, gal įvyks stebuklas, džiovinu dar tik apie valandą, bet niekas į gerąją pusę nevyksta sad.gif
Paviršius - stiklas. Kad apsaugot paveiksliuką (servetėlę) papurškiau laku (prieš kelis psl. buvo paveiksliukas lako.Tai purškiamas lakas iš senukų). Džiovinau per naktį. Tada stamperios crackle sotile dėjau.
Darau išvadas, kad per purškiamą laką nėra skilimo. Arba kiek per daug išdžiovinau pirmą sotile sluoksnį.
Abu sotile sluoksnius tepiau normaliai, nemažai dėjau mediumo.
Laukiu patarimų smile.gif
Atsakyti