Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

AČIŪ MERGINOS bis.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Gal pavyks rytoj dar kai ka jums parodyti mirksiukas.gif ,labai noriu užbaigti , nes sekmadieni išvažiuoju savaitei vacation4.gif ,busiu net be interneto aggressive.gif Noriu gryzti su naujom jegom ir idejom... wub.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 08, 20:19)
galbūt išeitis būtų tiesiog google susirasti "old newspaper" - net skanuot nereikia mirksiukas.gif Ir manau, kad įmanoma rasti ne tik anglų, bet ir kitom kalbom 4u.gif

Justess tu beprotiskai protinga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 07 08, 15:20)
Gal ir per vėlai atsakau, bet pravers ateičiai. Džiūsta greitai. Aš džiovinau lauke, ant vėjelio, tai ta balutė išdžiūvo per valandą.

Vis tiek aciu uz info 4u.gif , kaip ir isdziuvo, tik gal siek tiek sluoksniu per daug uztepiau... Bet ivertinimas buvo ... patiko ir labai tongue.gif
Atsakyti
Pora dieneliu darbavausi prie savo darbelio-siuksliu dezes yahoo.gif Vyras parejes is darbo sako"Kai pamaciau sia geleta siukledeze,pagalvojau,dabar tai jau viskas,visi namai bus servetelem isklijuoti" thumbup.gif
http://public.fotki....i/dscf3116.html
Atsakyti
papasakok,kaip sekėsi dirbti su plastmase? kuo lakavai po to?
Atsakyti
ir man idomu, kokiu laku paskui lakavai? g.gif siuksliadeze labai simpatiska thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 09 liepos 2008 - 09:15
Lakavau automobiliniu laku,pats darbo procesas nelabai sudetingas,kazkas panasaus kaip su stiklu.na trupuciuka nepatenkinta,nes pavirsius gavosisiurkstokas,bet dar sakiau pabandysiu su specialiai dekupazui skirtu laku padazyti ir nezinau kodel(gal tas masininis lakas stiprus)vietomis nuo gelyciu nubego gelsvos demeles,toks vaizdas ,kad nugrauze dazus sad.gif
Atsakyti
BabyGrite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip,taip,ir man idomu lakas mirksiukas.gif

doh.gif kol susiruosiau paklaust,jau atsakymas parasytas pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 09 liepos 2008 - 10:15
Nu va, mano pirmasis dekupazinis blynas blush2.gif

user posted image
user posted image

Fotkinau dar net neisdziuvinus ax.gif Bet jau laaabai knietejo pasirodyt tongue.gif
Atsakyti
Dėl siuksliadezes-ar svitrinai pries dazant baltais dazais?
Atsakyti
As jos net nedaziau unsure.gif Tiesiai ant plasmases viska dariau.
Atsakyti
angelgirl wub.gif wub.gif grazuolis blynas.. wub.gif thumbup.gif

as taip ir supratau ,kad babyGrite jos nedaze,ta prasme nesimato,bet tiesiog taip pamaniau,o kam? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 09 liepos 2008 - 13:04