AČIŪ MERGINOS
Gal pavyks rytoj dar kai ka jums parodyti ,labai noriu užbaigti , nes sekmadieni išvažiuoju savaitei ,busiu net be interneto Noriu gryzti su naujom jegom ir idejom...
QUOTE(justess22 @ 2008 07 08, 20:19)
galbūt išeitis būtų tiesiog google susirasti "old newspaper" - net skanuot nereikia Ir manau, kad įmanoma rasti ne tik anglų, bet ir kitom kalbom
Justess tu beprotiskai protinga!
QUOTE(agente009 @ 2008 07 08, 15:20)
Gal ir per vėlai atsakau, bet pravers ateičiai. Džiūsta greitai. Aš džiovinau lauke, ant vėjelio, tai ta balutė išdžiūvo per valandą.
Vis tiek aciu uz info , kaip ir isdziuvo, tik gal siek tiek sluoksniu per daug uztepiau... Bet ivertinimas buvo ... patiko ir labai
Pora dieneliu darbavausi prie savo darbelio-siuksliu dezes Vyras parejes is darbo sako"Kai pamaciau sia geleta siukledeze,pagalvojau,dabar tai jau viskas,visi namai bus servetelem isklijuoti"
http://public.fotki....i/dscf3116.html
http://public.fotki....i/dscf3116.html
papasakok,kaip sekėsi dirbti su plastmase? kuo lakavai po to?
ir man idomu, kokiu laku paskui lakavai? siuksliadeze labai simpatiska
Lakavau automobiliniu laku,pats darbo procesas nelabai sudetingas,kazkas panasaus kaip su stiklu.na trupuciuka nepatenkinta,nes pavirsius gavosisiurkstokas,bet dar sakiau pabandysiu su specialiai dekupazui skirtu laku padazyti ir nezinau kodel(gal tas masininis lakas stiprus)vietomis nuo gelyciu nubego gelsvos demeles,toks vaizdas ,kad nugrauze dazus
BabyGrite
Taip,taip,ir man idomu lakas
kol susiruosiau paklaust,jau atsakymas parasytas
Taip,taip,ir man idomu lakas
kol susiruosiau paklaust,jau atsakymas parasytas
Nu va, mano pirmasis dekupazinis blynas
Fotkinau dar net neisdziuvinus Bet jau laaabai knietejo pasirodyt
Fotkinau dar net neisdziuvinus Bet jau laaabai knietejo pasirodyt
Dėl siuksliadezes-ar svitrinai pries dazant baltais dazais?
As jos net nedaziau Tiesiai ant plasmases viska dariau.
angelgirl grazuolis blynas..
as taip ir supratau ,kad babyGrite jos nedaze,ta prasme nesimato,bet tiesiog taip pamaniau,o kam?
as taip ir supratau ,kad babyGrite jos nedaze,ta prasme nesimato,bet tiesiog taip pamaniau,o kam?