Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(vu.vyturelis @ 2008 07 07, 21:53)
Klausimelis - kiek lakas saunoms dziuna? Kad skystas,tai ir as pastebejau, ale siandien nusipirkau, jau is nulakavau medini padekla ir rytoj noriu dovanele padovanti... Tad ir susimasciau, ar per nakti man jis isdzius?

Gal ir per vėlai atsakau, bet pravers ateičiai. Džiūsta greitai. Aš džiovinau lauke, ant vėjelio, tai ta balutė išdžiūvo per valandą.
Atsakyti
Dar parodysiu,savo pirma blyna su vasku daryta,kaip reidaklause.
user posted image

user posted image

user posted image

O cia,atsiprasau uz poster_offtopic.gif ,pakabos gavejas bigsmile.gif Ir jis turi paltuka mirksiukas.gif.....
user posted image
....ir tikrai nusipelne dovaneles wub.gif
Atsakyti
O cia zadetas ,dziustantis,dar ir neisdziuves mirksiukas.gif Bet "nutraukiau" ji jums dabar tongue.gif Cia "Lakišius" , nuo žodžio lakti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
88888888 thumbup.gif nu jau kaip fainai tu cia pridarius, o jau dovanos gavejas koks superinis thumbup.gif
Atsakyti
88888888, kokie grazus darbeliai visi wub.gif Ir suniukas wub.gif neprasovei su tokia dovana biggrin.gif
Atsakyti
niu žinai, kaip man tas lakišius patiko wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Reida is kur tos pranc.laikrascio iskarpos? Man baisiai reikia.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 07 08, 17:35)

Is serveteles sitos , parasau i az, kad nebutu reklama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 08 liepos 2008 - 17:14
QUOTE(Latelle @ 2008 07 08, 17:35)

Gal yra kokioj nors kavinėj Cafe de Paris (Didžioji g.), naudotų?

Mačiau vieną gražų darbelį su laikraščio skiautėm dekoruotą.
Man tik klausimas - juk laikraštis toks plonas ir jį priklijavus turbūt (?) neabejotinai antra pusė šviestųsi? blink.gif
Ką darom?
Gal sakau pamušalą akrilinį kalt? unsure.gif
O gal nereikia?

Čia druskinės autorė gal galėtų pasidalinti savo know-how? ax.gif
ačiū
Atsakyti
O dėl tos persišviečiančios antros pusės net nepagalvojau doh.gif . O gal laikraštį nuskanuot ir atsispausdinti ant servetėlės, arba nufotografuot, jei kas skanerio neturit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 07 08, 19:49)
O dėl tos persišviečiančios antros pusės net nepagalvojau  doh.gif . O gal laikraštį nuskanuot ir atsispausdinti ant servetėlės, arba nufotografuot, jei kas skanerio neturit. 4u.gif

galbūt išeitis būtų tiesiog google susirasti "old newspaper" - net skanuot nereikia mirksiukas.gif Ir manau, kad įmanoma rasti ne tik anglų, bet ir kitom kalbom 4u.gif
Atsakyti
88888888 niu tas tavo lakisius kaip patiko thumbup.gif
Atsakyti