Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(bite @ 2008 07 06, 15:38)
Turiu klausimą dėl lako atsparumo karščiui... Pasidalinkite, prašom, patirtim aciuks.gif

Dar tinka lakas saunoms, būna įvairių firmų, jis vandens pagrindu, nesmirda, bet baisiai skystas. Pati kai dariau padėklą ir baisiai neturėjau laiko lakuoti/džiovinti 100 kartų, tai surizikavau ir pripyliau balutę, pamozojau ir palikau džiūti iškart storesniu sluoksniu - baigėsi gerai ax.gif

QUOTE(88888888 @ 2008 07 06, 23:28)
...Bet yra vienas sposas  blink.gif ,lietuviskame vertime ant jo parasyta - dazai , o jau rusiskai raso -lakas...

Gi vyrai neskiria - lakas tai ar dažai, kitur dar vadina bespalviais dažais... doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif nesvarbu, kaip pavadinta, žiūrėkit, kas parašyta - bespalvis ar spalvotas.
Atsakyti
Sveikos dekupažo mylėtojos. Man dar iki jūsų kuriamų grožių ir tobulybės be galo toli ax.gif , bet po truputį ir aš mokausi ir noriu parodyti paskutinį darbelį

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agnietė @ 2008 07 07, 10:06)
Sveikos dekupažo mylėtojos. Man dar iki jūsų kuriamų grožių ir tobulybės be galo toli  ax.gif , bet po truputį ir aš mokausi ir noriu parodyti paskutinį darbelį

Wow, nerealu, kad iš dviejų tokių visiškai elementarių dalykų (antikinės kėdės ir pusbrangės servetėlės) išėjo toks mielas darbelis!!!
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2008 07 07, 10:53)
Wow, nerealu, kad iš dviejų tokių visiškai elementarių dalykų (antikinės kėdės ir pusbrangės servetėlės) išėjo toks mielas darbelis!!!

Ačiū mikaf, tokie pagyrima skatina dar labiau stengtis. Jeigu atvirai, tai aš irgi nemaniau kad taip šauniai gausis.
Atsakyti
Man labiausiai patinka, kad padaryta iš labai labai paprastučių dalykų - turiu tą servetėlę (man atrodo kad palėpėj turiu netgi tokią kėdę lotuliukas.gif ) ir net nemaniau kad ji taip gražiai atrodo ant balto fono!

O ir kompozicija - paprasta, atrodytų, bet juk sunkiausia ir yra išdėlioti motyvą!

(Čia gerą idėją visoms pametei)

O čia taip jaukiai viskas atrodo, taip ir matau sodą (sodybą?), raganės raitosi ant tvoros, o pro langą matosi kaip kaimynė brenda per atolą nepalikdama pėdų ir jau atneša 3 l šviežiai melžto pieno, nes "jie ten mieste neaišku ką geria"... Natūrprodukt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaf: 07 liepos 2008 - 11:41
Sveikutes 4u.gif Ka domina,idejau keleta nauju serveteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 06, 10:48)
yra viskas aprasyta dekupazo albume, bent jau buvo  mirksiukas.gif
uztektu vien kliju ir serveteliu su rastais  mirksiukas.gif va cia paziurek cia taip ir daryta, uzdeta servetele priklijuota su klijais, tik dar tie motyvai kai isdziuvo uzpurksta ant ju su purskiamu laku  mirksiukas.gif

Oi, geras, tai tu cia tokia lempa pasidarei? thumbup.gif
O tai lakas tinka bet koks (plauku pavyzdziui tongue.gif ) ar reikia specialaus g.gif
Atsakyti
[quote=agente009,2008 07 07, 00:17]
Dar tinka lakas saunoms, būna įvairių firmų, jis vandens pagrindu, nesmirda, bet baisiai skystas. Pati kai dariau padėklą ir baisiai neturėjau laiko lakuoti/džiovinti 100 kartų, tai surizikavau ir pripyliau balutę, pamozojau ir palikau džiūti iškart storesniu sluoksniu - baigėsi gerai

Klausimelis - kiek lakas saunoms dziuna? Kad skystas,tai ir as pastebejau, ale siandien nusipirkau, jau is nulakavau medini padekla ir rytoj noriu dovanele padovanti... Tad ir susimasciau, ar per nakti man jis isdzius?
Atsakyti
[quote=Agnietė,2008 07 07, 10:06]
Sveikos dekupažo mylėtojos. Man dar iki jūsų kuriamų grožių ir tobulybės be galo toli ax.gif , bet po truputį ir aš mokausi ir noriu parodyti paskutinį darbelį

O, geras thumbup.gif wub.gif
As kazka panasaus ruosiuosi su savo vyrtuves senu komplektu padaryti. Tik serveteliu su rozemis ieskau.

As druskine savo dabinti pabandziau doh.gif
user posted imageVaikai labai demesio reikalavo, tai druskinei liko maziau demesio biggrin.gif Tai ir gavosi nei siokia nei tokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 07 liepos 2008 - 21:27
Prasau pasidalinti patirtimi 4u.gif
1.Zvakiu dekorui butinai reikia naudoti specialius klijus ar tinka lipalas skiestas?
Noriu dekoruoti 1 zvake,tai gaila klijus pirkt vienam kartui.
2.Ar galima nudekoravus zvake nulakuoti mediumu "Mattlack" (firma lyg ir Rayher)
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelgirl @ 2008 07 07, 17:13)
Oi, geras, tai tu cia tokia lempa pasidarei?  thumbup.gif
O tai lakas tinka bet koks (plauku pavyzdziui  tongue.gif ) ar reikia specialaus  g.gif

niu tai taip biski prasesi pagrazinama, o gal nesiprase, tik as priprasiau kad pasigrazintu rolleyes.gif tik neparasiau ten su purskiamu akriliniu laku, viena syki purkstelta ant pacio motyvo ir viskas kabo kuo geriausiai po siai diena mirksiukas.gif bet manau, kad ir priklijavus laikytu kuo geriausiai su vien lipalu, juk nei ten labai dulkes kokias valai, nei devimas daiktas, tai tikrai jauciu kad jei priklijuotum su lipalu ir taip paliktum nieko baisaus nebutu mirksiukas.gif

Agnietė niugi atsigavo kedute mirksiukas.gif
reida niugi fainiai visai, ir siokia ir tokia thumbup.gif tikiu kad geriau atrodo tokia pasipuosusi nei anksiau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aurelija_ma, aciu.

O kaip su vasku daroma, kad aptrintas daiktas graziai atrodytu g.gif Ar vaskas trinamas ant nedazito daikto, ar ant pirmo sluoksnio dazu vaskuojama?
Kazkur buvo rasoma, bet kad per didelis kiekis informacijos perskaitytos. Nebepamenu doh.gif
Atsakyti