Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(BabyGrite @ 2008 07 06, 09:46)
g.gif Bet mergaites lygtais purskiama naudoja,gal jis geriau pasiskirsto(ta prasme tolygiai)

Gali buti kad jis ir tolygiau pasiskirsto,nu bet kaip cia pas mus toks ''didelis pasirinkimas'' tai as naudoju ta tepama, sakiau eisiu pasiziuret i DIY paruotuves to lako,gal ka rasiu nes sitas labai skystas g.gif
Atsakyti
Dėl spausdinimo ant paprasto popieriaus...O koks skirtumas tokio atspaudo storį lyginant su deko popierium?
Man visai patiko. Ir, manau, netinka tik toms, kurios nemėgsta su deko popieriumi dirbti.
Turiu klausimą dėl lako atsparumo karščiui. Dekoruosiu padėklą, jis bus dovana vestuvių metinėms, nesinorėtų, kad nuo karštos meil...., oj, t.y., rytinės kavos nutiktų kažkas negero...
Pasidalinkite, prašom, patirtim aciuks.gif
Atsakyti
88888888 niu as kiek esu dariusi, ne prudai, bet teko daryti, tai ta krasteli kur trinasi, nedaziau, nes vienas ant pabandymo buvo nudazytas, tai sekmingai atsilaupe tie dazai, kur dangtelis dedasi, bet tai cia mano atveju, nes jei gamykliski dazai visai gerai nusidevi, tai ka jau kalbeti apie kokius akrilinius, as tai palikciau nedazyta ta ploteli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 07 06, 12:39)
Gali buti kad jis ir tolygiau pasiskirsto,nu bet kaip cia pas mus toks ''didelis pasirinkimas'' tai as naudoju ta tepama, sakiau eisiu pasiziuret i DIY paruotuves to lako,gal ka rasiu nes sitas labai skystas g.gif

ax.gif Man vyrai masinistai patare nueiti i parduotuves kuriose prekiauja prekemis automobiliams,dar siandien pasidairysiu Tesce skyrelyje automobiliams.o dar yra labai faina parduotuve Blancestowne tik nezinau kaip ji vadinasi,ten yra visokiausiu gerybiu rankdarbiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 06, 15:38)
Turiu klausimą dėl lako atsparumo karščiui. Dekoruosiu padėklą, jis bus dovana vestuvių metinėms, nesinorėtų, kad nuo karštos meil...., oj, t.y., rytinės kavos nutiktų kažkas negero...
Pasidalinkite, prašom, patirtim aciuks.gif

Aš padariau padėkliukų porą mamai - jos stalas jau baisiai toks jautrus, ir būtinai reikia ką padėti net po lėkšte su karštom bulvėm.
user posted image

Dekupažinta standartiškai, o po to keliskart nupurkšta bespvalviu matiniu laku - (man labai patinka šitas lakas, nes su juo net nesimato, kad išvis purkšta.)

Ir ką gi - padėjau bliūdą su karštom bulvėm, ant kito - kavinuką su kava, ir vis kilnojau kilnojau - galvojau - kada gi pradės lydytis viskas. BET NIEKO !
Viskas puikiai!

Bet čia, nežinau, kaip būtų tuo atveju, jeigu padėti ką tik nuo dujinės vyryklės nuimtą virdulį. Bet turiu įtarimo, kad irgi būtų ok?
Atsakyti
[quote=mikaf,2008 07 06, 18:09
Dekupažinta standartiškai, o po to keliskart nupurkšta bespvalviu matiniu laku - (man labai patinka šitas lakas, nes su juo net nesimato, kad išvis purkšta.)

[/quote]

Gal galetum tiksliai pasakyti koks tai lakas ?
aciu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mikaf, už atsakymą, tik gal galėtumei patikslinti, koks konkrečiai tai lakas, kokiu pagrindu?
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 07 06, 18:34)
  Gal galetum tiksliai pasakyti koks tai lakas ?
aciu smile.gif

Laką naudojau tokį:
user posted image

Neapsigaukite - COLOR SRPAY - tai brando pavadinimas, o ne lako spalva.
Vienok, pirkdamos būkite budrios ir gerai paskaitykite INSTRUKCIJOJE - kokios SPALVOS/RŪŠIES laką/dažus perkate - išoriškai visos bokutės atrodo vienodai, dažai/lakai skiriasi tik pagal kalpačiokus.

Ant kalpačioko turi būti užrašyta šešiomis kalbomis KLARLACK MATT. smile.gif
Kokiu pagrindu nerašo... bet įtariu kad aliejiniu, bo smyrdž.

Sėkmės!

PS Jetau jetau kokia smartass.gif jaučiuosi: jau konsultuoju dekupažo klausimais nail.gif hi hi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaf: 06 liepos 2008 - 22:22
As toki "Senukuose" jau senai nuziurejau:),bet galvoju reikia gi butinai CIA prasikonsultuoti group.gif Bet yra vienas sposas blink.gif ,lietuviskame vertime ant jo parasyta - dazai , o jau rusiskai raso -lakas.As konsultanta uz skvernu , jis vos nesusikeike lotuliukas.gif ,ne del skvernu tongue.gif ,del vertimo doh.gif Sako ,cia tikrai lakas.Tai as galvoju CIA pasitikslinsiu mirksiukas.gif
aciuks.gif
Atsakyti
mikaf, aciuks.gif
Atsakyti
Aš irgi tokį turiu,geras dalykas smile.gif
Atsakyti
...Todėl prieš dedant į pirkėjo krepšelį, paskaitykite, kas ant kepurės/bonkutės parašyta, - bo tokiose pačiose bonkutėse IR dažai IR lakas išpilstytas,
- Na, bet manau, kad susigaudysit, nepasimesit.
Juolab, kad kalpačiokai - tokios spalvos kaip ir lakas/dažai aerozolio viduje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaf: 06 liepos 2008 - 23:34