Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Taip taip Relija, marš klijuot. smile.gif
Atsakyti
Oi, na vž, lekiu daryti, o jūs jau tada žiūrėkit kaip norėsit taip ir bus. Pasidedu kompą prieš akis ir seksiu įvykių eigą
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:50)
Oi, na vž, lekiu daryti, o jūs jau tada žiūrėkit kaip norėsit taip ir bus. Pasidedu kompą prieš akis ir seksiu įvykių eigą

Lek lek palauksim.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:50)

laikom už tave kumštukus, kad tik greičiau viskas tau susidėliotų ir galėtum siųsti darbelį mirksiukas.gif o gal jau ryt ir pamatysim clap.gif
Atsakyti
prabudau, o cia nekantrumai laukia manes...to ir tikejausi biggrin.gif
Tai ka darom? ar relija jau beveik baigus, ar man kelti dabar o jai baigus galiu dadurti...gi visvien tiek darbeliu kad kol apziuresit, paskaitysit tai ir ji tures laiko man atsiusti 4u.gif
LINUTUK dekui 4u.gif
Atsakyti
Oi, scrap8 lauk, prašau lauk, jau taip įsivaživau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po valandos jau atsiųsiu foto, o aprašymas irgi iš karto turi būti, ar galiu dar po keliu valandų?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 07:57)
Oi, scrap8 lauk, prašau lauk, jau taip įsivaživau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po valandos jau atsiųsiu foto, o aprašymas irgi iš karto turi būti, ar galiu dar po keliu valandų?

kartu siusk su aprasymu 4u.gif OK, sugrysiu prie kompo po valandos.

...einu nuo kompo, sugrysiu kada vaikai pamaitinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 liepos 2008 - 15:04
tai tada devintą tavo laiku, penktą mūsų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 liepos 2008 - 15:01
Scrapuke, gal palauk. Jei jau visos, tai visos. Na nebent tu užsiėmusi būsi vėliau. smile.gif
Atsakyti
koks intriguojantis vakaras laukia lotuliukas.gif jau kaip įdomu visas pamatyti ax.gif tik kad aš tai nežinau ar galėsiu prisėst vakare verysad.gif važiuoju tėtį su gimtadieniu sveikint, ale gal grįžus dar turėsiu jėgų g.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 15:07)
koks intriguojantis vakaras laukia  lotuliukas.gif jau kaip įdomu visas pamatyti  ax.gif tik kad aš tai nežinau ar galėsiu prisėst vakare  verysad.gif važiuoju tėtį su gimtadieniu sveikint, ale gal grįžus dar turėsiu jėgų  g.gif

Manau, kad jėgų atsiras, vien dėl smalsumo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 16:07)
koks intriguojantis vakaras laukia  lotuliukas.gif jau kaip įdomu visas pamatyti  ax.gif tik kad aš tai nežinau ar galėsiu prisėst vakare  verysad.gif važiuoju tėtį su gimtadieniu sveikint, ale gal grįžus dar turėsiu jėgų  g.gif

Tai jau tikrai, kad intriguojantis. O aš šnd vakare irgi visokių reikalų turiu, tai nžn kada grįšiu. doh.gif Bet kai grįšiu, tai iškart prie kompo lėksiu. clap.gif
Atsakyti