Taip taip Relija, marš klijuot.
Oi, na vž, lekiu daryti, o jūs jau tada žiūrėkit kaip norėsit taip ir bus. Pasidedu kompą prieš akis ir seksiu įvykių eigą
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:50)
Oi, na vž, lekiu daryti, o jūs jau tada žiūrėkit kaip norėsit taip ir bus. Pasidedu kompą prieš akis ir seksiu įvykių eigą
Lek lek palauksim.
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:50)
laikom už tave kumštukus, kad tik greičiau viskas tau susidėliotų ir galėtum siųsti darbelį o gal jau ryt ir pamatysim
prabudau, o cia nekantrumai laukia manes...to ir tikejausi
Tai ka darom? ar relija jau beveik baigus, ar man kelti dabar o jai baigus galiu dadurti...gi visvien tiek darbeliu kad kol apziuresit, paskaitysit tai ir ji tures laiko man atsiusti
LINUTUK dekui
Tai ka darom? ar relija jau beveik baigus, ar man kelti dabar o jai baigus galiu dadurti...gi visvien tiek darbeliu kad kol apziuresit, paskaitysit tai ir ji tures laiko man atsiusti
LINUTUK dekui
Oi, scrap8 lauk, prašau lauk, jau taip įsivaživau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po valandos jau atsiųsiu foto, o aprašymas irgi iš karto turi būti, ar galiu dar po keliu valandų?
po valandos jau atsiųsiu foto, o aprašymas irgi iš karto turi būti, ar galiu dar po keliu valandų?
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 07:57)
Oi, scrap8 lauk, prašau lauk, jau taip įsivaživau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kartu siusk su aprasymu OK, sugrysiu prie kompo po valandos.
...einu nuo kompo, sugrysiu kada vaikai pamaitinti
tai tada devintą tavo laiku, penktą mūsų
Scrapuke, gal palauk. Jei jau visos, tai visos. Na nebent tu užsiėmusi būsi vėliau.
koks intriguojantis vakaras laukia jau kaip įdomu visas pamatyti tik kad aš tai nežinau ar galėsiu prisėst vakare važiuoju tėtį su gimtadieniu sveikint, ale gal grįžus dar turėsiu jėgų
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 15:07)
koks intriguojantis vakaras laukia jau kaip įdomu visas pamatyti tik kad aš tai nežinau ar galėsiu prisėst vakare važiuoju tėtį su gimtadieniu sveikint, ale gal grįžus dar turėsiu jėgų
Manau, kad jėgų atsiras, vien dėl smalsumo
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 16:07)
Tai jau tikrai, kad intriguojantis. O aš šnd vakare irgi visokių reikalų turiu, tai nžn kada grįšiu. Bet kai grįšiu, tai iškart prie kompo lėksiu.