Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(remini @ 2008 07 02, 13:32)
maniškis tai lenkas, vat ir teko pramokti  blush2.gif anyta gi lietuviškai su manim nešneka  doh.gif
atsiųsk nuorodėlę, labai įdomu pasidarė  4u.gif

sakai anyta lietuviskai nekalba doh.gif maniske mokosi kartu su anuke lotuliukas.gif ir pasiekimai panasus lotuliukas.gif gal jos kiek geresni,nes Elze musu dar be tete,mama ir visokiu skiemenu dar nieko nesako lotuliukas.gif
o del vertimo-tai cia as skaiciau ta foruma,kur pradzioj nuoroda yra book.gif nebeaktualu jau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 13:38)
sakai anyta lietuviskai nekalba doh.gif maniske mokosi kartu su anuke lotuliukas.gif ir pasiekimai panasus lotuliukas.gif gal jos kiek geresni,nes Elze musu dar be tete,mama ir visokiu skiemenu dar nieko nesako lotuliukas.gif
o del vertimo-tai cia as skaiciau ta foruma,kur pradzioj nuoroda yra book.gif nebeaktualu jau cool.gif

sakai su anūke kartu mokosi lotuliukas.gif reikia susimąstyti ir man jau turbūt lotuliukas.gif ai bet neišeis... kalba ji puikiai, tik su manim nenoriai doh.gif
bet truputuką nukrypom mes čia doh.gif
Atsakyti
siandien uzejau savo kaime i office day(na cia pas mus francizine parde ju),tai paziurejauskylamusiai po5lt,o vilniuj office day po 7 mokejau uz tokius pacius,ir siaip dekiai visokie 2-3lt pigiau,klausiu savininkes,tai ko cia tokios kainos,tai tik nusijuoke,sako visi stebisi kad pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 13:42)
siandien uzejau savo kaime i office day(na cia pas mus francizine parde ju),tai paziurejauskylamusiai po5lt,o vilniuj office day po 7 mokejau uz tokius pacius,ir siaip dekiai visokie 2-3lt pigiau,klausiu savininkes,tai ko cia tokios kainos,tai tik nusijuoke,sako visi stebisi kad pigiau g.gif

aha jau teko susidurti su tokia tendencija... tai man atsakė - maždaug : vilniečiai ir taip krūti, tipo turtingi, tai gali ir daugiau mokėt doh.gif košmaras kažkoks... diskriminacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 13:45)
aha jau teko susidurti su tokia tendencija... tai man atsakė - maždaug : vilniečiai ir taip krūti, tipo turtingi, tai gali ir daugiau mokėt  doh.gif košmaras kažkoks... diskriminacija  lotuliukas.gif

na islaidu daugiau-patalpu nuoma didesne,darbuotojam algos ir t.t.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Pagaliau atsikėliau...
Na ir nesusipratimas gi čia gavosi. Aš iš tiesų nebesugebėjau pabaigti to darbelio ir rašiau, kad jau nebelauktų scrapukė, bet kurbūt nepastebėjo tos žinutės blink.gif
LABAI ATSIPRAŠAU sad.gif Dabar esate priverstos laukti be reikalo. Bet jei gerai pagalvojus, tai gal galiu dar pabaigti g.gif
Merginos, kurios čia dabar esat: KADA SCRAP8 KELIASI? Gal dar varau ir ant grei2io pabaigiu?
Ką galvojat? Ką man daryti?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:32)

Merginos, kurios čia dabar esat: KADA SCRAP8 KELIASI? Gal dar varau ir ant grei2io pabaigiu?

Aš tai galvoju, kad daryk. Duo daugiau mūsų dalyvauūja, tuo įdomiau. Scrapukė jau šiap ar taip tavo darbelio laukia.
Atsakyti
Labas rytas  biggrin.gif  Pagaliau atsikėliau...
Na ir nesusipratimas gi čia gavosi. Aš iš tiesų nebesugebėjau pabaigti to darbelio ir rašiau, kad jau nebelauktų scrapukė, bet kurbūt nepastebėjo tos žinutės blink.gif
LABAI ATSIPRAŠAU sad.gif Dabar esate priverstos laukti be reikalo. Bet jei gerai pagalvojus, tai gal galiu dar pabaigti g.gif

pas ja dabar 7.30, tai jau tuojau kelsis mirksiukas.gif gali ir speti, jai nedaug liko
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 02, 14:37)
pas ja dabar 7.30, tai jau tuojau kelsis  mirksiukas.gif gali ir speti, jai nedaug liko

Oi, tada gal tiek to. Nes jei atsikėlusi iškart eis prie kompo (juk žino, kaip visos nekantrauja), tai menęs vėl laukti. Tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Kitam konkurse tada busiu viena iš pirmųjų pristačiusių, o dabar bent jusiškiais pasigerėsiu, o savo, manau, jau ramiai sau iki rytojaus suklijuosiu ir viskas.

SCRAP8 AŠ NEDALYVAUJU. LABAI AČIŪ, KAD LAUKEI, BET PRADĖKITE BE MANĘS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 liepos 2008 - 13:47

daryk daryk mirksiukas.gif mažiau čia pliurpk, o bėk darbuotis lotuliukas.gif jau tiek išlaukusios dar palauksime 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas  biggrin.gif  Pagaliau atsikėliau...

Spausk, tiek laukem, dar palauksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:46)
SCRAP8 AŠ NEDALYVAUJU. LABAI AČIŪ, KAD LAUKEI, BET PRADĖKITE BE MANĘS mirksiukas.gif

g.gif tu tuo tikra?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 14:46)
mars darbuotis, atsakymas ne mums netinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 liepos 2008 - 13:50