dairiausi ir aš šiandien dekovite, bet... kažkaip sb prekių asortimentas mane nuvylė vis rezgu mintį, kaip čia mb prikalbint, kad iš e-bay užsakytų... jau tiek prisirinkau, bet delsiu... vis gerinuosi o tada jau kaip duosiu sąskaitėlę
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 11:28)
Aš tai skrapinu tą nuotraukikę, kuri šiuo metu man labiausiai patika nežiūriu eiliškumo vistiek iš skrapukės gausiu albumuką su įmautėmis tad tada galėsiu ir susikišti kaip man patinka. O va su popierium tikra bėda
matai,as kol kas prirista prie albumo,nes reikia albuma uzbaigt,o cia viskas turi buti is eiles,o tik paskui darysiu palaidais lapais.
Papildyta:
merginos,turiu klausima,gal kas Lenkijoj zino kokia didele parduotuve skirta Scrapbookui?Gal kas pirko ka Lenkijoj?Nes draugai zada vaziuot,tai uzprasyciau ko nors,jei tiksliai zinociau kur
Nuorodos apie SB Lenkijoje mačiau pirmame puslapiuke
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 12:17)
Nuorodos apie SB Lenkijoje mačiau pirmame puslapiuke
Nuorodas apziurejau,ale norejau is pirmu lupu,gal kas prekinosi
Peržiūrėk šias nuorodas:
www.panako.pl
www.goha.pl
www.kreateria.pl
www.stonogi.pl
www.ozdobianie.pl
Bet kaip suprantu, čia internetinės parduotuvės.
www.panako.pl
www.goha.pl
www.kreateria.pl
www.stonogi.pl
www.ozdobianie.pl
Bet kaip suprantu, čia internetinės parduotuvės.
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 12:13)
merginos,turiu klausima,gal kas Lenkijoj zino kokia didele parduotuve skirta Scrapbookui?Gal kas pirko ka Lenkijoj?Nes draugai zada vaziuot,tai uzprasyciau ko nors,jei tiksliai zinociau kur
ten daugiausia internetinės parduotuvės pati ieškojau, nes dažnai tenka būti Lenkijoje. aš kelis kartus apsipirkau knygyne dideliam, kažkuriam iš prekybos centrų bet ten pasirinkimas nedidelis daugiau visokiems dekupažams, karoliukų vėrimams ir pan. nors berods Wroclave kažkokia yra nepamenu jau... pačiai labai aktuali informacija, reikia gal pasiknisti lenkų forumuose, kur jos apsipirkinėja.
man draugai siūlė užsakyti iš tų parduotuvių ką norėsiu, o paskui atsiųstų man, bet vis kažkaip norisi pačiupinėt
va kokia
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 12:59)
ten daugiausia internetinės parduotuvės pati ieškojau, nes dažnai tenka būti Lenkijoje. aš kelis kartus apsipirkau knygyne dideliam, kažkuriam iš prekybos centrų bet ten pasirinkimas nedidelis daugiau visokiems dekupažams, karoliukų vėrimams ir pan. nors berods Wroclave kažkokia yra nepamenu jau... pačiai labai aktuali informacija, reikia gal pasiknisti lenkų forumuose, kur jos apsipirkinėja.
man draugai siūlė užsakyti iš tų parduotuvių ką norėsiu, o paskui atsiųstų man, bet vis kažkaip norisi pačiupinėt
va kokia
va kokia
tai va,kad ne internetiniu butu, o tikru.Paziurejau kur nurodytas forumas,ten yra tema atskira apie apsiprekinima,bet as lenkiskai tik dali suprantu ir tai is bendro isprusimo o vyras 2 metus lenkijoj atidirbo,vakar sakau gali man isverst,tai paziurejo,eik tu,sako,jau viska pamirsau pagalbininkas
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 13:11)
tai va,kad ne internetiniu butu, o tikru.Paziurejau kur nurodytas forumas,ten yra tema atskira apie apsiprekinima,bet as lenkiskai tik dali suprantu ir tai is bendro isprusimo o vyras 2 metus lenkijoj atidirbo,vakar sakau gali man isverst,tai paziurejo,eik tu,sako,jau viska pamirsau pagalbininkas
Atsiųsk, išversiu. tik ne pažodžiui
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 13:11)
atsiųsk nuorodą bendrom jėgom ką nors išsiaiškinsim.
aš kaip tik po poros savaičių vėl į PL važiuosiu, tai gerai būtų rast kažką
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 13:17)
atsiųsk nuorodą bendrom jėgom ką nors išsiaiškinsim.
tai faina tau.tai ten nieko rimto,tik siaip juokas paeme,kad nieko neatsimena du metus pragyvenes,as kai skaitau tai mazdaug isivaizduoju apie ka kalba eina,kas 4 zodi suprantu jei reikes rimtos pagalbos,zinosiu i ka kreiptis i Asta ir i Remini
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 13:29)
tai faina tau.tai ten nieko rimto,tik siaip juokas paeme,kad nieko neatsimena du metus pragyvenes,as kai skaitau tai mazdaug isivaizduoju apie ka kalba eina,kas 4 zodi suprantu jei reikes rimtos pagalbos,zinosiu i ka kreiptis i Asta ir i Remini
maniškis tai lenkas, vat ir teko pramokti anyta gi lietuviškai su manim nešneka
atsiųsk nuorodėlę, labai įdomu pasidarė
QUOTE(aasta @ 2008 07 02, 11:51)
Merginos, o ar tikrai Relija dalyvaus konkurse? Aš tik šiaip klausiu, nes jinai minėjo, jog turi vežt pakvietimus į Vln, todėl nespėja, pasiduoda ir darbelį parodys vėliau.
Aš čia tarp kitko. Gal ką pražiopsojau, ar ne taip supratau.
Aš čia tarp kitko. Gal ką pražiopsojau, ar ne taip supratau.
Ji išties sakė, kad pasiduoda, bet vėliau jau po konkurso, kad parodys tą darbelį
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 02, 12:56)
Vakar su jūra sb įkvėpimo daryt nebuvo. Stumdžiau stumdžiau.
Dar vizijos nematau ...
Dar vizijos nematau ...
Man irgi atėjo eilė daryti SB su jūra, bet visai nėra minčių
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 13:13)
matai,as kol kas prirista prie albumo,nes reikia albuma uzbaigt,o cia viskas turi buti is eiles,o tik paskui darysiu palaidais lapais.
Aš irgi šiuo metu pririšta prie albumo ir SB darbelių eiliškumo...