Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 09:18)
O gal berniukas? Vasara-gimusi labai gražus lelius  wub.gif  wub.gif  wub.gif o antra nuotraukytė tiesiog puiki. Skrapink kuo greičiau kol entuziazmas neišblėso.

tai visa serija tu nuotrauku yra, yra is ko rinktis ir jau popierini varianta nuotrauku turiu,bet popieriaus laukiu. tada jau darbuosimes. bet dar iki sito kol nueisiu,dar daug darbo,nes nestumo puslapiu dar neuzbaigiau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 07 02, 10:51)
Merginos, o ar tikrai Relija dalyvaus konkurse? Aš tik šiaip klausiu, nes jinai minėjo, jog turi vežt pakvietimus į Vln, todėl nespėja, pasiduoda ir darbelį parodys vėliau.
Aš čia tarp kitko. smile.gif Gal ką pražiopsojau, ar ne taip supratau.

as irgi taip supratau,kad si karta ji pasuoja,bet galvoju,ka as cia pries visas eisiu,galvojau irgi ne taip supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 02, 10:16)
o jau akyciu grozis, kaip angliukai  wub.gif labai graziai ziurisi  thumbup.gif

yra i ka-abu rudaakiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 02, 10:51)
Merginos, o ar tikrai Relija dalyvaus konkurse? Aš tik šiaip klausiu, nes jinai minėjo, jog turi vežt pakvietimus į Vln, todėl nespėja, pasiduoda ir darbelį parodys vėliau.
Aš čia tarp kitko. smile.gif Gal ką pražiopsojau, ar ne taip supratau.

na jei gerai pamenu, tai minėjo, kad kažką jau dėlioja... g.gif o gal tik galvoje dar ax.gif na tikėkimės šiandien ji pasirodys ir pasakys tiksliau - laukti jos ar ne 4u.gif
nes jau visos nekantraujam bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek atsimenu kažką galvojo kad jau nebespės atlikti šio darbuko laiku.
Atsakyti
Na iš tikrųjų, atsiras gal šnd čia ir parašys, ar dalyvaus. Juk Scrapukė miega, tai niekas nuo to nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 01, 14:36)
Viskas merginos, man ragai.... Pabaigiau užsakymą ir prisėdau prie scrap.... Ir ką jūs sau galvojat: stumdžiau stumdžiau, dėliojau dėliojau...O MB ir sako, o tai mes tą užsakymą gabensim šiandien į Vilnių? Argi tau  ne deadline'as?
Viskas viskas...Ačiū už palaukimą, padrąsinimą, tačiau aš šį kartą pasiduodu. Iš skausmo verkia širdis, taip norėjau sudalyvauti konkurse...Na, bet aš tą darbą visvien padarysiu ir jums parodysiu. Žinoma, kai išsimiegosiu...

Geros dienos ir iki pasimatymo.

justess22 tag'ai superiniai bigsmile.gif

Labanakt....
oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

P.s. susirgau nemiga ir scrapalige....

Va radau jos komentariuką.
RELIJA nepyk. Pasiilgom tavęs baisiai ax.gif
Papildyta:
Irmulia naujas avataras? Niam, niam koks saldus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 02 liepos 2008 - 10:18
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 08:52)
Būtent kai porą kartų persirgom laringitu variau pirkti inhaletorių ir davai namuose su adrenalinu, nes sergam etatiškai vos ne kas mėnesį. Nusibostų trainiotis ligoninėse šitiek kartų.

Mano sūnui, kada jis dar buvo iki metų, tai irgi pastovi liga buvo. Ir mes kas mėnesį ligoninėse gydydavomės. Joniekas nebadė, tik dėl inhaliacijų - tai tikrai pirmas vaistas. O paskui pati išmokau namuose jas daryt.......

Lauramama, vokeliai tikrai gražūs, ir nereikia čia KUKLINTIS........Paprasčiausiai, ką reiškia geros priemonės ir trupinėlis fantazijos ... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 10:54)
tai visa serija tu nuotrauku yra, yra is ko rinktis ir jau popierini varianta nuotrauku turiu,bet popieriaus laukiu. tada jau darbuosimes. bet dar iki sito kol nueisiu,dar daug darbo,nes nestumo puslapiu dar neuzbaigiau doh.gif

Aš tai skrapinu tą nuotraukikę, kuri šiuo metu man labiausiai patika nežiūriu eiliškumo vistiek iš skrapukės gausiu albumuką su įmautėmis tad tada galėsiu ir susikišti kaip man patinka. O va su popierium tikra bėda dabar laukiu iš miglotos ir iš dekovit parduotuvės užsisakiau. Neblogų prekių ten turi ir štampukų jau atsirado. Po poros savaitėlių bus dar didesnis papildymas.

Beja dar noriu užduoti klausimuką kaip tie silikoniniai štampukai gal ir neblogi. Akriliniai man tai labai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Arminux @ 2008 07 02, 11:23)
Mano sūnui, kada jis dar buvo iki metų, tai irgi pastovi liga buvo. Ir mes kas mėnesį ligoninėse gydydavomės. Joniekas nebadė, tik dėl inhaliacijų - tai tikrai pirmas vaistas. O paskui pati išmokau namuose jas daryt.......

Deja mano mergytei kažkodėl visada norėdavo sukišti periferinį kateterį o venų deja nebūdavo, tad rankos būdavo mėlynos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 11:28)
ir iš dekovit parduotuvės užsisakiau. Neblogų prekių ten turi ir štampukų jau atsirado. Po poros savaitėlių bus dar didesnis papildymas.
as ten truputi nusiziurejau kai ka, bet neradau pristatymo salygu g.gif , tai ir meciau ta reikaliuka, gal as neiziurejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 02, 11:42)
as ten truputi nusiziurejau kai ka, bet neradau pristatymo salygu  g.gif , tai ir meciau ta reikaliuka, gal as neiziurejau g.gif

Na kad visi užrašai ir paaiškinimai būtų pasispaudžiu viršuje lietuvišką vėlevėlę ir tada kažkaip man be problemų. Užsakymas vyksta panašiai kaip parduotuvėje senasnaujas
Atsakyti
Aš irgi užsisakiau blush2.gif
Leidimo iš joann's pirkti negavau, tai iš vietinių truputėlį ... simboliškai topsecret.gif

Vakar su jūra sb įkvėpimo daryt nebuvo. Stumdžiau stumdžiau.
Dar vizijos nematau ...
O va dukrytės su mama tokį rožinį - raudoną mergaitišką įpusėjau.
Važiuosiu per pietų pertrauką nertos raudonos juostelės pirkt ir jei čp nebus, gal ryt ir pabaigsiu ... blush2.gif
Per konkursą susipažinsim, tai po to tik rodysiuos ir rodysiuos ... hihihi.gif

Einu į dekovit pasidairyt hihihi.gif blush2.gif
Senasnaujas, jau ... vakar aplankytas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 02, 11:56)
Aš irgi užsisakiau  blush2.gif
Leidimo iš joann's pirkti negavau, tai iš vietinių truputėlį ... simboliškai  topsecret.gif

Kas tau nedave leidimo?
Atsakyti
Greičiausiai MB tongue.gif
Atsakyti