Jau pastebėjau, kad nauja tema atidaryta Na tu ir greita.
O gal reikia bent kelis darbelius iš konkursų į mūsų naują temą įkelti?... Kažkaip tuščia, kai vien tik tekstas Pvz. 5 pirmas vietas.... Aišku, jei autorės pritars
QUOTE(justess22 @ 2008 07 09, 09:46)
O gal reikia bent kelis darbelius iš konkursų į mūsų naują temą įkelti?... Kažkaip tuščia, kai vien tik tekstas
jo jo bus žymiai gražiau, nei tik sausas tekstas
QUOTE(justess22 @ 2008 07 09, 09:46)
O gal reikia bent kelis darbelius iš konkursų į mūsų naują temą įkelti?... Kažkaip tuščia, kai vien tik tekstas Pvz. 5 pirmas vietas.... Aišku, jei autorės pritars
Tai kad mano labai prasta darbo foto, as neturejau galimybes 50x50 nuskanuoti.Beje, gal zinot kur LT galima tai padaryti? Turiu omeny nesukant lapo per aparata, o dedant ant pagrindo.
Labas rytas pleputės , tik neapsilankyk dienelę, o žiū jau ir nauja tema sukurta
Aš už nuotraukų sukėlimą (aišku nors nedalyvavau pati ) tad jei apsispresit, duokite žinoti - sukelsiu
Aš už nuotraukų sukėlimą (aišku nors nedalyvavau pati ) tad jei apsispresit, duokite žinoti - sukelsiu
Nu ir prirašėt ...
Kaži ar kas scrapina ?
Ar nėr kada per plepėjimus
Žirafiuke (skaičiau davei leidimą taip save vadinti ) pradėjau jūrinę tematiką su tavo nuoroda. Pradžioje labai skeptiškai į visą tai žiūrėjau, ale vakar ėjau miegot apsipetenkinus ... gaunasi nerealiai Didžiulis tau ačiū
Beja, pabaigiau ružavą puslapį "fotomodelis"
Kaži ar kas scrapina ?
Ar nėr kada per plepėjimus
Žirafiuke (skaičiau davei leidimą taip save vadinti ) pradėjau jūrinę tematiką su tavo nuoroda. Pradžioje labai skeptiškai į visą tai žiūrėjau, ale vakar ėjau miegot apsipetenkinus ... gaunasi nerealiai Didžiulis tau ačiū
Beja, pabaigiau ružavą puslapį "fotomodelis"
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 09:50)
Sanrita, tai pasirodyk savo darbelį.
Papildyta:
Beje, aš už nuotraukų įdėjimą, kad ir kokios kokybės jie būtų.
Manau, kad nuotraukos bus pakankamai kokybiškos - nedidukes juk galima įkelti Svarbiausiai, kad matytųsi, jog dirbam ...ne tik plepam
QUOTE(justess22 @ 2008 07 09, 09:57)
Manau, kad nuotraukos bus pakankamai kokybiškos - nedidukes juk galima įkelti Svarbiausiai, kad matytųsi, jog dirbam ...ne tik plepam
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 10:00)
Tada sutinku ir reikia mainu turgu gal formuoti?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.