QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 01, 22:09)
o cia siaip , prie Murziu temos,irgi yra minciu puslapiui,tik neaisku kada jas ispildysiu
o jau akyciu grozis, kaip angliukai
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 07:26)
Labas rytas! Rodausi ka ant smugio sumeistravau bendradarbiams bernams studiju baigimo proga.Jokiu cia menu, bet reikejo kazkaip apipavidalinti kvietimu i kartodroma vokus. Tai,kad neatrodyciau vien tik plepanti, imetu nors tiek
labai graziai ziurisi
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 07:32)
labai laukiu kada gi galima bus jau pamatyti konkursinius darbelius
ir as laaaaabai laukiui, ilindau i bloga o ten aplamai net temos neradau
, tai tada cia lekiau ir norejau aiskintis kas nutiko, bet perskaiciau scrap8 zinute ir nusiraminau
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 02, 07:56)
LINUTUK: dar pas tave noriu siuvejos koncultacijos. Siunant ant popieriaus, atreguliuoju siulo itampa ir gerai varo kokia 1/2 ploto, o paskui ar per greit pavaro ar pereina ant tos vietos kur dar antras lapas uzlipdytas ir pradeda siulus laisvus varyti blogoj pusej
Skaiciau forume kad siuvant ant popieriaus pataria blogoj pusej pritvirtinti "interface fusing" , tas interface yra kaip koks merliukas ar servetele ant kurios masina siuvant turetu ant ko "uzkibti" blogoj pusej ir tada neprivarys tu palaidu siulu. O ka tu manai? gal yra koks pigus metodas ka as galeciau panaudoti vietoj to "interface"?
nu man irgi panasiai masina daro, dar kol kas pati gero budo neradau, tiesiog apatini siula paverziu (su ideja geriau pusleles apacioje nei virsui), virsutinis siulas irgi zinoma buna uzverztas stipriau, bet kai pereina ant kito sluoksnio, tapati istorijai kaip ir tau
, tada as su lipnia juosta uzklijuoju ta vieta kad tos pusleles taip lengvai i virsu neislystu
, kai atrasiu koki geresni buda butinai pasidalinsiu patirtim
, bet kol kas sunku atrasti, nes mano masina kartais normaliai susiuna,o kartais siulu privaro apacioje
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 08:30)
Aš tai jau antra naktis kaip nebeišsimiegu. Dukriukui Laringitas, tai vis kamuojamės. Pas daktarus nesivežu nes subadys paskui mano mažę kaip rėtį. Tad gydau pati.
sveikit
, mano mazoji irgi turejus laringita, gal 6men budama, tai buvome ligoninen kaip geros paguldytos, bet daugiau jokiu dideliu problemu nebuvo, kartais buna kad pakosina kaip ciucka, tai as is karto i vonia, dusa karsta atsuku ir sedim ten kokia valanda ir zaidziame, kaskaip vis lengvai po to prasisukdavo
Papildyta:
Scrap8 dar pamirsau pamineti, kad virsutinis ir apatinis siulai turi buti vienodo storio, jai bandai virsuje siuti su storesniu nei apacioja, tai pusleles neisvengiamos virsuje, o jai apatinis per storas tai garantuotos kilpeles apacioje
Papildyta:
dar prisiminiau
, o kada paskutini karta buvo sutepta alyva tavo masina, gal del to streikuoja