Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Vasara_gimusi, o tose nuotraukose tavo dukryte? rolleyes.gif Kokia graži mergytė wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 08:26)
Labas rytas! Rodausi ka ant smugio sumeistravau bendradarbiams bernams studiju baigimo proga.Jokiu cia menu, bet reikejo kazkaip apipavidalinti kvietimu i kartodroma vokus. Tai,kad neatrodyciau vien tik plepanti, imetu nors tiek

Man labai patiko tie vokai thumbup.gif Tie tavo parsisųsti štampukai labai pagražina tavo darbelius thumbup.gif
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 09:30)
Dukriukui Laringitas, tai vis kamuojamės.

Linkiu tavo dukriukui kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 02 liepos 2008 - 08:02
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 07:55)
o kur pirkai apvalius skylamušius? siunteisi?
tiesa, labai faini darbeliai  mirksiukas.gif

Atsisiunciau is ebay. Man labai patiko DOVECRAFT skylamusiai, o jie gaminami UK, tai teko siustis.
Babyface, aciu.
Atsakyti
Labai gražūs vokai thumbup.gif Manau, kad vaikinai išvirs iš klumpių good.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 02, 09:00)
Vasara_gimusi, o tose nuotraukose tavo dukryte?  rolleyes.gif Kokia graži mergytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O gal berniukas? Vasara-gimusi labai gražus lelius wub.gif wub.gif wub.gif o antra nuotraukytė tiesiog puiki. Skrapink kuo greičiau kol entuziazmas neišblėso.

Na ir pas mus gražių vaikučių. Tuoj galėsim savo mažylių nuotraukų galeriją kurti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 07 01, 20:34)
Praeitos temos plepiausiu scrapoholikiu 10-tukas biggrin.gif :
1) lauramama - 97 first.gif
2) Tosk - 64 second.gif
3) LINUTUKĖ - 50 third.gif
4) Miglota - 47
5) Scrap8 - 46
6) zirafos sese - 39
7) aasta - 31
8) relija - 30
9) Eglu - 26
10) irmulia - 25; ir babyface - 25.

Nejaugi aš tokia tyli, kad į dešimtuką nepapuoliau g.gif . Teks susimastyti ir pasistengti daugiau plepėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 02 liepos 2008 - 08:16
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 06:45)
Stampavau ir su skylamusiu ismusiau. Sakau gi nieko cia gudro, bet ant staigiuju reikejo kazka sugalvoti. Tai nuo pat ryto darbuojuosi darbe.

tavo ant staigiuju puikiai pavyko.. labai grazus stampukas tas vingiuotas ir puikios raides thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 01, 22:09)
o cia siaip , prie Murziu temos,irgi yra minciu puslapiui,tik neaisku kada jas ispildysiu doh.gif
o jau akyciu grozis, kaip angliukai wub.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 07:26)
Labas rytas! Rodausi ka ant smugio sumeistravau bendradarbiams bernams studiju baigimo proga.Jokiu cia menu, bet reikejo kazkaip apipavidalinti kvietimu i kartodroma vokus. Tai,kad neatrodyciau vien tik plepanti, imetu nors tiek
labai graziai ziurisi thumbup.gif
QUOTE(remini @ 2008 07 02, 07:32)
labai laukiu kada gi galima bus jau pamatyti konkursinius darbelius  ax.gif
ir as laaaaabai laukiui, ilindau i bloga o ten aplamai net temos neradau blink.gif , tai tada cia lekiau ir norejau aiskintis kas nutiko, bet perskaiciau scrap8 zinute ir nusiraminau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 02, 07:56)
LINUTUK: dar pas tave noriu siuvejos koncultacijos. Siunant ant popieriaus, atreguliuoju siulo itampa ir gerai varo kokia 1/2 ploto, o paskui ar per greit pavaro ar pereina ant tos vietos kur dar antras lapas uzlipdytas ir pradeda siulus laisvus varyti blogoj pusej unsure.gif Skaiciau forume kad siuvant ant popieriaus pataria blogoj pusej pritvirtinti "interface fusing" , tas interface yra kaip koks merliukas ar servetele ant kurios masina siuvant turetu ant ko "uzkibti" blogoj pusej ir tada neprivarys tu palaidu siulu. O ka tu manai? gal yra koks pigus metodas ka as galeciau panaudoti vietoj to "interface"?
nu man irgi panasiai masina daro, dar kol kas pati gero budo neradau, tiesiog apatini siula paverziu (su ideja geriau pusleles apacioje nei virsui), virsutinis siulas irgi zinoma buna uzverztas stipriau, bet kai pereina ant kito sluoksnio, tapati istorijai kaip ir tau doh.gif , tada as su lipnia juosta uzklijuoju ta vieta kad tos pusleles taip lengvai i virsu neislystu doh.gif, kai atrasiu koki geresni buda butinai pasidalinsiu patirtim mirksiukas.gif , bet kol kas sunku atrasti, nes mano masina kartais normaliai susiuna,o kartais siulu privaro apacioje doh.gif
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 08:30)
Aš tai jau antra naktis kaip nebeišsimiegu. Dukriukui Laringitas, tai vis kamuojamės. Pas daktarus nesivežu nes subadys paskui mano mažę kaip rėtį. Tad gydau pati.
sveikit 4u.gif , mano mazoji irgi turejus laringita, gal 6men budama, tai buvome ligoninen kaip geros paguldytos, bet daugiau jokiu dideliu problemu nebuvo, kartais buna kad pakosina kaip ciucka, tai as is karto i vonia, dusa karsta atsuku ir sedim ten kokia valanda ir zaidziame, kaskaip vis lengvai po to prasisukdavo ax.gif

Papildyta:
Scrap8 dar pamirsau pamineti, kad virsutinis ir apatinis siulai turi buti vienodo storio, jai bandai virsuje siuti su storesniu nei apacioja, tai pusleles neisvengiamos virsuje, o jai apatinis per storas tai garantuotos kilpeles apacioje ax.gif
Papildyta:
dar prisiminiau lotuliukas.gif , o kada paskutini karta buvo sutepta alyva tavo masina, gal del to streikuoja g.gif
Atsakyti
r as laaaaabai laukiui, ilindau i bloga o ten aplamai net temos neradau blink.gif , tai tada cia lekiau ir norejau aiskintis kas nutiko, bet perskaiciau scrap8 zinute ir nusiraminau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

--aptikai mane: visu darbeliai ikelti, surasyti, paruosti, karsta.gif bet kadangi laukiame relijos, tai paslepiau tol kol ji prisistatys.
Scrap8 dar pamirsau pamineti, kad virsutinis ir apatinis siulai turi buti vienodo storio, jai bandai virsuje siuti su storesniu nei apacioja, tai pusleles neisvengiamos virsuje, o jai apatinis per storas tai garantuotos kilpeles apacioje ax.gif

g.gif o as forumuose ir šiaip skaiciau kad ta apatiny gali naudoti toki permatoma siula kaip žilką plonytę (invisible thread)...tada belieka tik pakeisti viršutine spalva ir nereikia prisukti tos apatines kiekviena karta. bet... g.gif ta žilka daug plonesnė uz viršutinį siūlą, tai gal tame ir problema?
o kada paskutini karta buvo sutepta alyva tavo masina, gal del to streikuoja g.gif

kada aš buvau -niolikmetė lotuliukas.gif
---sveikatos visiem ligoniam
as maunu link lovos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 liepos 2008 - 09:19
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 02, 11:17)

Saldžių sapnelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 02, 10:17)
--aptikai mane: visu darbeliai ikelti, surasyti, paruosti, karsta.gif  bet kadangi laukiame relijos, tai paslepiau tol kol ji prisistatys.

Relija laikom už tave kumštukus mirksiukas.gif greičiau gamink darbelį, nes mes tuoj sprogsim iš nekantrumo doh.gif
Scrap8 labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 02, 10:17)
kada aš buvau -niolikmetė lotuliukas.gif
stebiuosi kaip ji tau aplamai dar siuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif , taip kad susirask instrukcija, ten bus parodytos vietos kur reikia ilasinti alyvos, bet tada kokia savaite SB negalesi ja naudoti, ir kasdien turesi koki audini pasiuvineti, kol alyva pasiskyrstys lotuliukas.gif ,

vaje pasiziurejau i valandas , nu bet gi busi rytoj kaip zombis blink.gif saldziu sapnu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 02, 09:00)
Vasara_gimusi, o tose nuotraukose tavo dukryte?  rolleyes.gif Kokia graži mergytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labas rytas.Agam,musu mergele cia, rudaake wub.gif Dekui visom uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o ar tikrai Relija dalyvaus konkurse? Aš tik šiaip klausiu, nes jinai minėjo, jog turi vežt pakvietimus į Vln, todėl nespėja, pasiduoda ir darbelį parodys vėliau.
Aš čia tarp kitko. smile.gif Gal ką pražiopsojau, ar ne taip supratau.
Atsakyti