Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 08:04)
Man tai vakar galvą taip įsiskaudėjo, galvojau sprogs doh.gif o minčių tai visiškai jokių neturiu konkursui. Bet dar laiko yra, gal mūza aplankys smile.gif

na turim mėnesiuką ax.gif gal reikia daryti puslapiuką tema: "aš tikiu, kad mano mūza grįš..." lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauramama, ar tu gyva?
Atsakyti
įdėjau skanuotą žurnaliuką pioneer.gif
mūsų galerija pildosi clap.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 01:05)
Apie mintis dėl pardės.... Tai jei atidarytum Vilniuje parde - aš galėčiau filialą daryti pas save...
Tik va kiek pasikalbu su meno reikmenimis prakiaujančių pardžių( tokių yra

O aš tada galėčiau filialą Klaipėdoj atidaryti thumbup.gif biggrin.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 01:34)
Tiesa taip skubejau baigt nauja sb pries uzleizdama tevukams sveciu kambary, kad prikroviau vel geliu kruva ant darbelio doh.gif 

Tikra gėlininkė smile.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 02:32)
Kam nesimiegos kada - adresą žinote wink.gif babyface, aha, tave tai irgi liečia  biggrin.gif

Aha, būtinai reiks užsukti į tą scrapoholikių klubą kai nesimiegos ir kai darbe nebus darbo biggrin.gif Beje, kaip suprantu, čia bus 2 atskiros temos, ane? Viena scrapbooking, o kita scrapoholikių klubas, kur bus tik šiaip plepalai? smile.gif
Atsakyti
Aš jau įlindau į skanuotų žurnalų galeriją, tai dabar negaliu išlįst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 08:23)
Lauramama, ar tu gyva?

sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 08:40)

console.gif gal lopšinę padainuoti?
žiūriu, mes tokiais tempais varom, kad vėl naują temą atidarinėt reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 08:49)
console.gif gal lopšinę padainuoti?
žiūriu, mes tokiais tempais varom, kad vėl naują temą atidarinėt reikia  doh.gif

Aga, padainuok.Eisiu kavytes inkalt, nes akys limpa.
O del pliurpimo, taigi nauja tema atsidarem, tai jau naujoj temoj - "i tema"-plirpsim tik apie SB reikalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 08:54)
Aga, padainuok.Eisiu kavytes inkalt, nes akys limpa.
O del pliurpimo, taigi nauja tema atsidarem, tai jau naujoj temoj - "i tema"-plirpsim tik apie SB reikalus  mirksiukas.gif

Tai tada ta nauja tema ir bus nauji namučiai, ar ten taip ir liks scrapoholikių klubas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 08:58)
Tai tada ta nauja tema ir bus nauji namučiai, ar ten taip ir liks scrapoholikių klubas? biggrin.gif

tai toj temoj - naktibaldos plepės lotuliukas.gif o čia juk prie rankdarbių bandysim toliau semtis žinių ax.gif
perskaičiau, ką jos ten vakar darė... na tai linksma naktelė buvo lotuliukas.gif gaila, mb man vakarais kompo neužleidžia bash.gif
Atsakyti
Na tai gal kas nors atidarys naujus namučius. 4u.gif
Atsakyti
Jau sukūriau naujus namučius 4u.gif
Papildyta:
Tik reikia užbaigti šitą temą iš pradžių wink.gif
Atsakyti