Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Merginos JAU
Scrapaholikių klubas
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 01:07)
As pasuoju lotuliukas.gif Man rytoj sunki dienele - scrapo kambary reikia kapitaliai sutvarkyti blush2.gif  Tad as traukiu jau y patalinskiu saly 4u.gif

Gaila verysad.gif Patalinskiai gerai, SB blevyzgu burelis- dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
Na ką gi , žadėtus pakirstus lobius jau įdėsiu rytoj, bo dabar lekiu pliurpti.
Labanaktėlis visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 liepos 2008 - 00:20
Kam nesimiegos kada - adresą žinote wink.gif babyface, aha, tave tai irgi liečia biggrin.gif
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 01:11)

Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:49)
Tai jūs jau per AŽ geriate?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 01:00)
JOOO, yra bendraminciu skyrelyje, siulau tema: Bendraminciu - scrapoholikiu, biski alkoholikiu blevyzgu skyreli!!! 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

niu su jumis tai tikrai neliūdna thumbup.gif
Atsakyti
Na, tai scrapaholikių klube tiek drinks_cheers.gif , kad net alc.gif tai dabar neima miegas....
Vadinasi sukelsiu tai, ką nusipirkau vienoje raštinės reikmenų pardėje.
Taigi
Lipdukai
user posted image
Raidelės
user posted image
Kartonėliai (abiejose pusėse tas pats)
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Irmulia gal ir šitą nuorodėlę į pirmąjį postą ax.gif ???
Scrapaholikių klubas

Labanakt....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 liepos 2008 - 01:41
Na ir pleputės. Tiek naktį priplepėjot, kad net naują temą sumastėt sukurti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mergaitės tiek priplepa, kad man jau tuoj baisu bus eiti miegoti, kol po to viską perskaitau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
ale kokios plepsės-nemiegalės doh.gif tik vakar temukę sukūrė, o jau net 3 puslapius pripliurpė lotuliukas.gif naktibaldos doh.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 23:04)
g.gif  na Remini ir avatara islauze. As jos tuo avataru taip zavejausi, bet sitas irgi

jo, pasikeičiau, nes pagalvojau, kad gal reikėtų jau suaugti blush2.gif nors tas paveiksliukas man labai patiko wub.gif dar daug tokių panašių turiu wub.gif gal dar kada grįš ta mergiotė tongue.gif
o mano mūza jau atostogų trubūt išėjo doh.gif vakar visą vakarą mąsčiau ką čia tai naujai temai sugalvoti g.gif keletas minčių yra, ale nepatinka man schmoll.gif
gerai, einu žurnaliuką į galeriją kelt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 07:55)

jo, pasikeičiau, nes pagalvojau, kad gal reikėtų jau suaugti  blush2.gif nors tas paveiksliukas man labai patiko  wub.gif dar daug tokių panašių turiu  wub.gif gal dar kada grįš ta mergiotė  tongue.gif

Remini, man tavo šis avataras irgi nepaprastai gražus.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 07:57)
Remini, man tavo šis avataras irgi nepaprastai gražus.

ačiū aciuks.gif vakar tokia romantiška nuotaika buvo wub.gif ir temukę bandžiau tokią pat romantišką sukurti, ale kai mb piktas ir pavargęs vakar buvo, tai nebesigalvojo man romantiškai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 08:01)
ačiū  aciuks.gif vakar tokia romantiška nuotaika buvo  wub.gif ir temukę bandžiau tokią pat romantišką sukurti, ale kai mb piktas ir pavargęs vakar buvo, tai nebesigalvojo man romantiškai  verysad.gif

Man tai vakar galvą taip įsiskaudėjo, galvojau sprogs doh.gif o minčių tai visiškai jokių neturiu konkursui. Bet dar laiko yra, gal mūza aplankys smile.gif
Atsakyti