Merginos JAU
Scrapaholikių klubas
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 01:07)
As pasuoju Man rytoj sunki dienele - scrapo kambary reikia kapitaliai sutvarkyti Tad as traukiu jau y patalinskiu saly
Gaila Patalinskiai gerai, SB blevyzgu burelis- dar geriau
Na ką gi , žadėtus pakirstus lobius jau įdėsiu rytoj, bo dabar lekiu pliurpti.
Labanaktėlis visoms
Labanaktėlis visoms
Kam nesimiegos kada - adresą žinote babyface, aha, tave tai irgi liečia
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 01:11)
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:49)
Tai jūs jau per AŽ geriate?
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 01:00)
JOOO, yra bendraminciu skyrelyje, siulau tema: Bendraminciu - scrapoholikiu, biski alkoholikiu blevyzgu skyreli!!!
niu su jumis tai tikrai neliūdna
Na, tai scrapaholikių klube tiek , kad net tai dabar neima miegas....
Vadinasi sukelsiu tai, ką nusipirkau vienoje raštinės reikmenų pardėje.
Taigi
Lipdukai
Raidelės
Kartonėliai (abiejose pusėse tas pats)
Papildyta:
Irmulia gal ir šitą nuorodėlę į pirmąjį postą ???
Scrapaholikių klubas
Labanakt....
Vadinasi sukelsiu tai, ką nusipirkau vienoje raštinės reikmenų pardėje.
Taigi
Lipdukai
Raidelės
Kartonėliai (abiejose pusėse tas pats)
Papildyta:
Irmulia gal ir šitą nuorodėlę į pirmąjį postą ???
Scrapaholikių klubas
Labanakt....
Na ir pleputės. Tiek naktį priplepėjot, kad net naują temą sumastėt sukurti
Labas rytas,
mergaitės tiek priplepa, kad man jau tuoj baisu bus eiti miegoti, kol po to viską perskaitau...
mergaitės tiek priplepa, kad man jau tuoj baisu bus eiti miegoti, kol po to viską perskaitau...
Labas rytas
ale kokios plepsės-nemiegalės tik vakar temukę sukūrė, o jau net 3 puslapius pripliurpė naktibaldos
jo, pasikeičiau, nes pagalvojau, kad gal reikėtų jau suaugti nors tas paveiksliukas man labai patiko dar daug tokių panašių turiu gal dar kada grįš ta mergiotė
o mano mūza jau atostogų trubūt išėjo vakar visą vakarą mąsčiau ką čia tai naujai temai sugalvoti keletas minčių yra, ale nepatinka man
gerai, einu žurnaliuką į galeriją kelt
ale kokios plepsės-nemiegalės tik vakar temukę sukūrė, o jau net 3 puslapius pripliurpė naktibaldos
QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 23:04)
na Remini ir avatara islauze. As jos tuo avataru taip zavejausi, bet sitas irgi
jo, pasikeičiau, nes pagalvojau, kad gal reikėtų jau suaugti nors tas paveiksliukas man labai patiko dar daug tokių panašių turiu gal dar kada grįš ta mergiotė
o mano mūza jau atostogų trubūt išėjo vakar visą vakarą mąsčiau ką čia tai naujai temai sugalvoti keletas minčių yra, ale nepatinka man
gerai, einu žurnaliuką į galeriją kelt
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 07:55)
Remini, man tavo šis avataras irgi nepaprastai gražus.
QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 07:57)
Remini, man tavo šis avataras irgi nepaprastai gražus.
ačiū vakar tokia romantiška nuotaika buvo ir temukę bandžiau tokią pat romantišką sukurti, ale kai mb piktas ir pavargęs vakar buvo, tai nebesigalvojo man romantiškai
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 08:01)
ačiū vakar tokia romantiška nuotaika buvo ir temukę bandžiau tokią pat romantišką sukurti, ale kai mb piktas ir pavargęs vakar buvo, tai nebesigalvojo man romantiškai
Man tai vakar galvą taip įsiskaudėjo, galvojau sprogs o minčių tai visiškai jokių neturiu konkursui. Bet dar laiko yra, gal mūza aplankys