Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:45)
Ragas, lauramama užkrėtė
Baigiu.......................................................................gal

Ne, nu, aisku lauramama visada kalta, spirt i sykna jai reikia, klausyk, Relija, atidarom sau tema nauja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 03:13)
Man irgi MB gimtadienis ant nosies  doh.gif . Bet zinau is bedos ko labai reikia. Zveju pardes cekiai labai nepamaisys  ax.gif

Man toks variantas netinka, jis pasineses ant karpines zukles o norgej tokiu parduotuviu nera. Na yra vienas vyrukas, kuris pas save namo rusyje yra yrenges ala parduotuve (t.y. yregistraves parduotuve). Tai ten 4dienio vakarais ir renkas manjakai ir sedi iki vidurnakcio doh.gif MB as dovanosiu GPS. Bet nieko apie juos nezinau... Zinau tik, kad mb reikia zemelapio visai Europai, kad butu totaliai juodas (gerai butu lakinis juodas). Reikia kazka rast, nes jis buvo susirades sau patinkanty, bet sakiau tik nesubrendes pacanas arba dedule neturintis kur deti babkiu gali toky pirkt. Tai jis y kitus jau ir ziureti nenori, o mums kartais toks daiktas praverstu (na koky karta per menesy).
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:49)
Tai jūs jau per AŽ geriate?  lotuliukas.gif

Bus blogai, jei cia pereisime? Nori prisijungti? alc.gif
Atsakyti
Na, gerai, kad visai nepriteršti pasirodysiu ką šiandien pavyko Plastikinių Langų miete, raštinės reikmenų pardej pakirsti. Tik lukterkit, reikia padaryti foto ir įmesti į ineto platybes.... Lauramama, žiūrėk tu man - neužmik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 03:15)
Klausyk, TB kartais printerio padovanot nenori? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sutaupytum lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesupykciau bigsmile.gif Bet as niekada nieko mb neprasau, jei jam paciam dasils - lux. As kai gimtadienio dovanu gavau gera dovana, tai sedziu daba ramiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:52)
Na, gerai, kad visai nepriteršti pasirodysiu ką šiandien pavyko Plastikinių Langų miete, raštinės reikmenų pardej pakirsti. Tik lukterkit, reikia padaryti foto ir įmesti į ineto platybes.... Lauramama, žiūrėk tu man  - neužmik lotuliukas.gif

As cia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:49)
Tai jūs jau per AŽ geriate?  lotuliukas.gif

Prisijungi?

QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:50)
Ne, nu, aisku lauramama visada kalta, spirt i sykna jai reikia, klausyk, Relija, atidarom sau tema nauja  drinks_cheers.gif

OOOO, BŪTINAI, o kur čia galima tokią? Blevizgų skyrelis yra?

QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:51)
Bus blogai, jei cia pereisime? Nori prisijungti?  alc.gif

Jo jo, prisijunk ir lekiam iš čia su savo pezalais.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 00:53)
Nesupykciau bigsmile.gif Bet as niekada nieko mb neprasau, jei jam paciam dasils - lux. As kai gimtadienio dovanu gavau gera dovana, tai sedziu daba ramiai biggrin.gif

Man irgi nusimasto a la cekis is SB internetiniu pradziu gimtadieniui.Siais metais as labai neoriginali ir manes jau nebedomina naujieji Chloe kvepalai, kuriu labai norejau, viska uzvaldo Scrapmanija didis.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:51)
Bus blogai, jei cia pereisime? Nori prisijungti?  alc.gif

Nu mes gi čia keturios, davaj ir mus su Tosk priimkit į savo anoniminių alkoholikų, t.y. nemiegančių scrapoholikų kompaniją. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:57)
Man irgi nusimasto a la cekis is SB internetiniu pradziu gimtadieniui.Siais metais as labai neoriginali ir manes jau nebedomina naujieji Chloe kvepalai, kuriu labai norejau, viska uzvaldo Scrapmanija  didis.gif

Va va, i rman tas pats, man gi šiemet jubiliejus nemažas, tai Mb jau kosčiu apie tai, kad scrapinimas - rimtas reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif daug medžiagų visokių reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai kaip dėl tos temos naujos????
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:56)
Prisijungi?
OOOO, BŪTINAI, o kur čia galima tokią? Blevizgų skyrelis yra?
Jo jo, prisijunk ir lekiam iš čia su savo pezalais.

JOOO, yra bendraminciu skyrelyje, siulau tema: Bendraminciu - scrapoholikiu, biski alkoholikiu blevyzgu skyreli!!! Deja, nemoku naujos temos atdaryti pomidorai2.gif
Nu atsiprasau uz poster_offtopic.gif , nu bet nezinau kas per flirt.gif
Atsakyti
SB priemones perkuosi pati, bet vat foto as is savo algeles nepavezciau ax.gif Tad siemet gitadieniui buvo viskas is foto. Labai nustebino, nesitikejau wub.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 03:27)
Nu mes gi čia keturios, davaj ir mus su Tosk priimkit į savo anoniminių alkoholikų, t.y. nemiegančių scrapoholikų kompaniją.  lotuliukas.gif

As pasuoju lotuliukas.gif Man rytoj sunki dienele - scrapo kambary reikia kapitaliai sutvarkyti blush2.gif Tad as traukiu jau y patalinskiu saly 4u.gif
Atsakyti