Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:06)
Zirafos sese (beje, gal galima jau butu tave zirafiuke vadint -bo labai daug rasyt  doh.gif ) gerai apie pestukus pasakei  smile.gif
Mes su MB siandien  alc.gif. Jis miega, o as niekaip  g.gif . Tiesa, as tik biski  blush2.gif

Zirafiuke? wub.gif Žinoma, galima. Ypač turint omeny mano ūgį. hihihi.gif Aš drabužius kartais vaikų skyriuje sau lengviau surandu negu moterų. blush2.gif
Apie pieštukus man pačiai patinka. Aš tau į AŽ mestelsiu visą istoriją, ji tikra. Draugė papasakojo.

O jūs su TB labai į temą alc.gif , nes Rusijoje šiandien Šeimos ir Meilės diena. Šios dienos simbolis ramunėlė. gaila, LT nėra tokios šventės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:08)
Lauramama, tai tamsta rimtai????  bigsmile.gif O mes visos tilpsim tavo namuose???? Mūsų daaaug.  biggrin.gif  O dar po kažko stipresnio dar ir šokiai prasidės, tai visai bus gaila tavo namučių.  alc.gif  bis.gif  yahoo.gif  hihihi.gif

ai, dzin tie namai ar taip ar taip netvarka. Bonke sen ar ten ( nu visai ... ne bomzynas pas mane, neissigaskit lotuliukas.gif ale keletas bonku balkone MB yra nuo alaus g.gif ) Gal po sito myto savo MB susikvieskim kitam mytui, tegul susivienija, bet ne pries mus nono.gif.
VŽ, reikia pamastyti rimta programa su MB ir pricepais.Tegul MB su pricepais uzsiima, o mes gathering.gif. Man sios savaites uzdavinys g.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:14)
O jūs su TB labai į temą alc.gif , nes Rusijoje šiandien Šeimos ir Meilės diena. Šios dienos simbolis ramunėlė. gaila, LT nėra tokios šventės. smile.gif

g.gif eisiu MB zadinti, negaliu tokios progos be ramuniu apsieiti lotuliukas.gif Na, gerai rytoj as ji uzgrausiu,kad seniai geliu gavau blush2.gif
Relija, atrasyk i AZ, vos nenukritau tavo info gavusi mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 08 liepos 2008 - 23:23
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:08)
Lauramama, tai tamsta rimtai????  bigsmile.gif O mes visos tilpsim tavo namuose???? Mūsų daaaug.  biggrin.gif  O dar po kažko stipresnio dar ir šokiai prasidės, tai visai bus gaila tavo namučių.  alc.gif  bis.gif  yahoo.gif  hihihi.gif

O je, šokiai gerai user posted image aš jau noriu į tą meet'ą nerealiai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:10)
Jei ne paslaptis is kurio miesto taves mytui laukti? Gali i AZ savo svajoniu sodyba pamineti  smile.gif .
Beje, jei darom myta, prasom pamastymu daugiau, gal kas kokiu ideju programikei  g.gif ar pageidavimu, nes pati suorganizavus galiu ne visus norus patenkinti  doh.gif Kuo anksciau pradesi apie tai mastyti, tuo bus idomiau  thumbup.gif

Oi, būtinai, pagalvosim. Na, pirmiausia aš kaip naujokė turėsiu scrapinių klausimų, o tada jau pageidauju user posted imageuser posted image

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 00:14)
Zirafiuke?  wub.gif  Žinoma, galima. Ypač turint omeny mano ūgį.  hihihi.gif  Aš drabužius kartais vaikų skyriuje sau lengviau surandu negu moterų.  blush2.gif
Apie pieštukus man pačiai patinka. Aš tau į AŽ mestelsiu visą istoriją, ji tikra. Draugė papasakojo.

Na na, kas čia per pieštukų istorijos ir aš noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir Toskuliukas nemiega 4u.gif
Reikia kurti nemieganciu scrapoholikiu kluba friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 08 liepos 2008 - 23:28
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:23)
Relija, atrasyk i AZ, vos nenukritau tavo info gavusi  mega_shok.gif

Jau

O Tosk tai dažnai naktimis pasėdėt mėgsta. Scrapina kiba? Tosk, ar jau pagaliau printerį įsigyjai
Atsakyti
Na as laukiu kol skalbekle baiks suktis... Kaip sakant svarinuosi lotuliukas.gif Rytoj mano tevukai su sese atskrenda wub.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 09, 00:43)
***va va, tokiais ne-LT žargonais ir keičiama lietuviu kalba lotuliukas.gif
off-topic...noriu daryti tema apie lietuvius kurie užsibuve Amerikoj per ilgai ir kalba pusiau LT-ang. Lūžau iš juoko. Atradau tokio senelio brolio foto is Kanados apie 1950 m. tai rašo "Cia aš su žmona prie caro (masinos=car), o šitoj nuotraukoj mes stovim prie šopo (shop-parduotuves) lango lotuliukas.gif ...tiktai patvirtina MB įsitikinimą kad lietuviu kalba labai lengva ismokti- tik reikia dadeti -as prie angliško žodžio lotuliukas.gif

Mes su drauge irgi turim tokiu norvegisku-lietuvisku dariniu. Na ka padarysi kad kartais nerandam vertimo y lietuviu kalba. Tai paiimam norvegiska pridedam galunes ar dar visokias dalis ir gaunam musu lietuviska varianta lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 01:12)
ax.gif  ax.gif kaip as pavydziu toms kas jaucia nostalgija vaikystei  verysad.gif , as tai kaip tik  schmoll.gif , aisku yra keletas tikrai geru prisiminimu, bet siaip visumoje tai nedaug, as tai dziaugiuosi kad kita tema laimeno  blush2.gif , nors dar nezinau ka darysiu, bet vis geriau nei kad netureciau ka padaryti  doh.gif

console.gif

Tiesa taip skubejau baigt nauja sb pries uzleizdama tevukams sveciu kambary, kad prikroviau vel geliu kruva ant darbelio doh.gif Na bet siandien man atrodo graziai, ydomu kaip rytoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:31)
Jau
O Tosk tai dažnai naktimis pasėdėt mėgsta. Scrapina kiba? Tosk, ar jau pagaliau printerį įsigyjai

Jinai stebi visas naktim, nei apie printeri nei apie naujus scrap neparaso lotuliukas.gif
Jau kralikai....Ale taip miegot nesinori, labai nuotaika,RELIJA pekele ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 00:34)
prikroviau vel geliu kruva ant darbelio doh.gif  Na bet siandien man atrodo graziai, ydomu kaip rytoj bigsmile.gif

Musu gelininke bigsmile.gif .Na gerai, nebetersiu temos...einu liulio
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 00:34)
Tiesa taip skubejau baigt nauja sb pries uzleizdama tevukams sveciu kambary, kad prikroviau vel geliu kruva ant darbelio doh.gif  Na bet siandien man atrodo graziai, ydomu kaip rytoj bigsmile.gif

Na čia gerai pasakei. lotuliukas.gif thumbup.gif man patiko.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 03:01)
Jau

As esu letu apsuku zmogutis lotuliukas.gif Printeris dar stovi parduotuvej lotuliukas.gif Pirma reikia paziuret kiek pinigeliu isleisiu tevuku proga (noriu palepinti juos), poto reik mb gimtadienio dovanele nupirkti. Ir va tada ziureti ar kazkas liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 00:38)
reik mb gimtadienio dovanele nupirkti. Ir va tada ziureti ar kazkas liks lotuliukas.gif

Man irgi MB gimtadienis ant nosies doh.gif . Bet zinau is bedos ko labai reikia. Zveju pardes cekiai labai nepamaisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 00:36)
Musu gelininke  bigsmile.gif .Na gerai, nebetersiu temos...einu liulio

Gaila...sad.gif O jau taip smagu pasidarė... Na, bet tu teisi - temos teršti nereikia.
Bet gal dar po vieną drinks_cheers.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 07 09, 00:38)
As esu letu apsuku zmogutis lotuliukas.gif Printeris dar stovi parduotuvej lotuliukas.gif Pirma reikia paziuret kiek pinigeliu isleisiu tevuku proga (noriu palepinti juos), poto reik mb gimtadienio dovanele nupirkti. Ir va tada ziureti ar kazkas liks lotuliukas.gif

Klausyk, TB kartais printerio padovanot nenori? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sutaupytum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ragas, lauramama užkrėtė
Baigiu.......................................................................gal
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:45)
Gaila...sad.gif O jau taip smagu pasidarė...
Bet gal dar po vieną drinks_cheers.gif

Tai jūs jau per AŽ geriate? lotuliukas.gif
Atsakyti